Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged miben károsított meg az...

Téged miben károsított meg az Orbán kormány?

Figyelt kérdés
vagy mi az amiben a kormány miatt hátrányt szenvedtél?

2017. ápr. 7. 16:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/133 anonim ***** válasza:
6%

"Honnan látsz, mit látsz? De kínosak ezek a kis érdemi mondanivalótól mentes hozzászólások amikkel próbálsz visszavágni. Cikiiiiii :D"

Főleg a tieid milyen kínosak, mint pl. az, hogy a "pro patria" nicknevű válaszait nem tudtad megcáfolni, csak kínodban "fideszezni" kezdtél, meg személyeskedni, jó balsihörcsög módjára. :)

Így inkább te vagy a ciki, a nulla próbálkozásaiddal együtt amit te "jól megaszondtam" oltogatásnak képzelsz. :P Közben meg eléggé szánalmas.

2017. ápr. 7. 21:26
 62/133 anonim ***** válasza:
82%

"Főleg a tieid milyen kínosak, mint pl. az, hogy a "pro patria" nicknevű válaszait nem tudtad megcáfolni, csak kínodban "fideszezni" kezdtél, meg személyeskedni"

Jajj ez tényleg egyre cikibb lesz neked, csak úgy random két hülyeségére is reflektáltam a válaszomban, cikiiiiii:)

2017. ápr. 7. 21:29
 63/133 anonim ***** válasza:
4%

"csak úgy random két hülyeségére is reflektáltam a válaszomban, cikiiiiii:)"

Te, meg valakinek a hülyeségét cáfolni, reflektálni két külön dolog vagytok. :P

2017. ápr. 7. 21:30
 64/133 anonim ***** válasza:
75%

"Te, meg valakinek a hülyeségét cáfolni, reflektálni két külön dolog vagytok. :P"

Akkor te továbbra is hozod a fidesz szellemi nyomor színvonalát ha szerinted ez például a te agyadban egy megcáfolandó állításként értelmezhető:

"Nem kötelező nézned, ott van az _összes_ többi tévé csatorna ezen kívül, ami nem kormánypárti, ma már a HírTV is ellenzéki.

Vagy olvashatsz, HVG, Index, Magyar Narancs, Hócipő, 168 óra, Vastagbőr, 444, Átlátszó, napi.hu, portfolio, 24.hu.

Nem találsz? Azért hadd jelenjen már meg a kormánypárti közlendője is ugyanarról valahol. És hol máshol, ha nem az állami tévében?"

Normális.... Maaaaargit :D

2017. ápr. 7. 21:37
 65/133 anonim ***** válasza:
4%

"Akkor te továbbra is hozod a fidesz szellemi nyomor színvonalát ha szerinted ez például a te agyadban egy megcáfolandó állításként értelmezhető:"

Hiába erőlködsz, már egy jó ideje itt szórakozom ezen az oldalon, kategóriában a hozzád hasonló bugris balliberókon, és az általad hülyézett "pro patria" nicktől csak normálisan összeszedett higgadt válaszokat olvastam idáig, te meg csak hőzöngsz, személyeskedsz tények nélkül mint a "kollégád" is lényegében. Ha már cáfolni nem tudjátok akkor ugye marad ez...

Ezért vagytok véglények, semmi több! :P

2017. ápr. 7. 21:44
 66/133 Pro Patria ***** válasza:
36%

20:22-es válasz:

"Nyugodt lehetsz, hogy majd azt mondja erre, hogy "Mi értelme egy balliberális hazugság csatornát megnézni?"

Szerintük a kormány média mindig az "igazat" mondja..."

- Nem, nem ezt mondtam. Azzal, ha a számba adsz tőlem nem elhangzó állításokat, nem cáfolod azt, amit ténylegesen írok. Azt bizonyítod, hogy amit írok, azt nem tudod kikezdeni, vagyis csak az igazamat erősíted, más egyebet nem teszel.

-----------

A 20:51-es válasz:

"És az is igaz amit más írt, hogy a hírekben nem igen hallottál ezelőtt olyat, hogy a lakásában kihűlt a lakó"

- Ó, dehogy nem... Mobilon vagyok, nem tudok keresési idősávot beállítani, de keress rá a kifejezésre idézőjelekkel, és szűkítsd a találatokat mondjuk 2006.01.01-től 2009.12.12-ig.

Az pedig a Máltai Szeretetszolgálat közlése, hogy az idei az első év, hogy egyetlen(!) hajléktalan sem fagyott meg Budapesten:

[link]

Ez két dolog miatt van. Egyfelől a kritizált törvény miatt, ami megtiltja az életvitelszerű tartózkodást a köztereken, másfelől nagyarányban bővítették a hajléktalanszállók befogadóképességét is ezzel párhuzamban.

----------

21:15-ös válasz:

"Igen, de azok vandálok voltak, focihuligánok, nem "békés tüntetők"!

Ne keverd a szezont a f@xsz0mmal!"

- Hogyan lehet, hogy van az országban százezer focihulligán, de üresek a stadionok? Csak úgy elmerengtem....

2017. ápr. 7. 22:18
 67/133 anonim ***** válasza:
100%

-Azóta nem járok szórakozni, mert nem lehet szórakozóhelyeken, kocsmákban dohányozni.

-Nem lehet bárhol cigit venni, volt hogy oda-vissza 80km-t mentem az első nyitvatartó NEMZETI DOHÁNYBOLT után.

-Tartok kecskéket amik napi 30-35 liter tejet adtak naponta, jól meg is éltem belőle, amig nem jött az állami rendelet, hogy csak 200litertől veszik át.

-98ban megcsináltam az A1 kategóriát, mondták két év múlva csinálhatom a különbözeti vizsgát ami csak rutin és forgalom vizsgából áll. Erre most 2013ban ez a majom megvariállta, hogy nem két év után tehetsz különbözeti vizsgát hanem egy éven belül.Nekem már teljesen előrl kéne kezdenem.

-A kocsmák előtt mindenütt részeg emberek szívják a cigit és piálnak mert bent nem lehet, részegen beszólogatnak nőknek/férfiaknak.

-pénz váltásnál nem elég,hogy kevesebbért váltják be, de még rá is raktak adót ami 10000ft-onként 4-500ft.

-Több kutyám is van, (6db) jól jött ez a kutya chip (csipsz :) darabonként 8eft ha jól tudom.

-Rendszeresen hordok fémhulladékot a méh telepre, már ott is levonnak 4% személyi jövedelem adót. Alkalmanként 4-5eft.

-van, meg volt több gépem, zöld rendszámmal, na azt is ellehetetlenítette.

-Fizetni kell az eddig ingyenes gyorsforgalmi, és autópálya szakaszokért.

-A munkahelyen kétszer annyitt dolgozom mint a roma raj munkatársaim még is fele annyit keresek mert nincs gyerekem

-A legelső orbán kormány behozta az eredetvizsgát meg brutál magas jármű átírási költségeket. Na azokra már milliókat kifizettem (egy jó ház árát) a semmiért.

-A családban volt trafikos és boltos ismerősöm. A trafikost teljesen tönkretette. A boltost pedig havi 25-30eft-al megrövidítette.

-Emelte a béreket (állítólag) bár én és sok ismerősöm előtte jobban kerestünk.

-Az árakat az egekbe emelték (emeltették).

-Vasárnapi boltzár miatt, megvolt nehezítve rendesen az életem, mivel az az egy szabadnapom volt.

-Meg ami nem jut, eszembe hirtelen. De sok helyen falakba ütközöm a sok új rendelet miatt.

2017. ápr. 8. 09:46
 68/133 anonim ***** válasza:
100%

Persze az átlag ember nem érzi ezeket a megszorításokat.

Akinek nagyvonalakban annyi az élette:

Felkel elmegy a melóba, hazamegy megnézi az éjjel nappal Budapest C filmsorozatott (amivel semmi bajom mert én is nézem) lefekszik, másnap, harmadnap, negyednap, ötödnap ugyanez. Hétvégén buli. Vasárnap pihi. Hétfőtől meg kezdődik előről.

Na ők nem biztos, hogy éreznek bármit is. És úgy érzik minden rendben. Na az ilyenek miért ne a fideszre szavaznának. Amiért nem is lehet rájuk haragudni. Ők csak tapasztalatlanok.

2017. ápr. 8. 09:54
 69/133 anonim ***** válasza:
3%
67# csak a libsik panaszkodnak ilyenekre.
2017. ápr. 8. 09:56
 70/133 anonim ***** válasza:
4%

A "nyugdíjamat" elvették, de ha ebből fizettük vissza az IMF hitelt, akkor nem bánom.

Segítettek megszabadulni a devizahitelemtől.

Van kerítés, nincsenek migrik a Keletin - nekem ez jó.

A párom pedagógus - hát Hoffmann Rózsit ő nem köszönte meg.

Én jól jártam az egy kulcsos SZJA-val - főleg ha azt vesszük, hogy én adózom rendesen míg számos honfitársam adót csal.

A vasárnapi boltzár kellemetlen volt, de megkárosításnak azért nem nevezném. Az internet adó nagyon felháborított volna, de az végül elmaradt.

Az egészségügy botrányos állapotban van, ennek ellenére eddig még minden ismerősömet, rokonomat tisztességgel ellátták, aki oda került. Tisztában vagyok vele, hogy ez egyrészt a szerencsének, másrészt a még ittmaradt egészségügyi dolgozók példás helyreállításának köszönhető.

Túl sok a lopás. Ezért is írtam alá az olimpiás népszavazási kezdeményezést. Az nincs rendjén, amikor "elveszti közpénz jellegét".

Az egyetlen, amivel úgymond megkárosítottak, az az, hogy a CSOK bevezetésével az egekbe hajtották az ingatlan árakat. Emiatt esélyem sincs, hogy a két gyerekemmel olyan lakásba költözzünk, ahol rendesen elférünk (mert én hitelt mégegyszer az életben fel nem veszek az fix).

2017. ápr. 8. 12:05
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!