Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged miben károsított meg az...

Téged miben károsított meg az Orbán kormány?

Figyelt kérdés
vagy mi az amiben a kormány miatt hátrányt szenvedtél?

2017. ápr. 7. 16:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/133 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező, akkor szerinted miből épül a stadion? Nem a stadionpénzből az tuti...meg aki kicsit is normális, az tudja hogy egy haldokló országnak mindenre nagyobb szüksége van mint egy vagy több stadionra.
2017. ápr. 7. 17:36
 22/133 A kérdező kommentje:
Én nem szavazok senkire!Én utálom az összeset mert mindegyik kánaánt hazudik úgy az emberek szemébe hogy közben azt igéri hogy nekik csak hátra kell dőlni a székbe és várni a nyugati életszínvonalat utána meg mindenki fel van háborodva hogy mégse...
2017. ápr. 7. 17:37
 23/133 anonim ***** válasza:
91%
12#, ez orbitális tévedés. Nem TB-ből fizetjük az egészségügyet. A TB bekerül a közös költségvetésbe, majd a közös költségvetésből állítja össze az éves költségvetést az Országgyűlés.
2017. ápr. 7. 17:37
 24/133 anonim ***** válasza:
71%
Nem hiszed de nem is tudod igaz. Pont úgy ahogy senkisem hogy hova megy az adónk amiért órákat napokat dolgozunk. Felesleges itt veszekedni. Hiszen a kormány mindent megold nah jah. Azt gondolom már nem az az erős ember aki lelép külföldre hanem az aki képes élhetetlen országba is itt maradni. Nem mondom hogy mindenáron külföld a megoldás de ..talán ott nem döglünk éhen.
2017. ápr. 7. 17:39
 25/133 anonim ***** válasza:
69%
Nyugati életszinvonalat akarsz akkor menj nyugatra :D itt mostanában nem lesz.
2017. ápr. 7. 17:42
 26/133 Szimeon ***** válasza:
85%
Elvették tőlem a reményt.
2017. ápr. 7. 17:48
 27/133 anonim ***** válasza:
100%
Az életszínvonalam drasztikusan csökkent, félretenni, nyaralni már nem is tudok, csak egyik hónapról a másikra élni nagyon megdöbbentő. A gazdasági válság idején még rendszeresen vásároltam mindent ruhát, minőségi ételeket, nyaraltam volt hogy kétszer egy évben. A kezem összeteszem, hogy semmi hitelbe nem vágtam bele, nem tudom most mi lenne. Mostanában kellene családot alapítani, kizárt sajnos, hacsak nem vágok én is neki Londonnak, Németországnak.
2017. ápr. 7. 17:51
 28/133 anonim ***** válasza:
97%
Egyetemi pénz elvonások, második kiváló oktatóm hagyja el az informatikai tanszéket és megy át a versenyszektorba.
2017. ápr. 7. 17:58
 29/133 anonim ***** válasza:
86%

Én személyesen a növekvő áfa és más adókat leszámítva nem lettem megkárosítva. Ellenben a családomban már jópáran igen. Volt akinek a nyugdíj megtakarításait lopták el, volt akinek állami intézményben szűnt meg a munkahelye, mert politikai pozíciót csináltak helyette (korábban köze nem volt az intézménynek a politikához), és beültettek egy Fideszest. Baráti társaságban volt olyan, aki a felsőoktatási törvény egyik tervezett változása miatt ment inkább külföldre tanulni (ő szerintem nem szenvedett kárt, inkább jobban járt), volt olyan ismerősöm, akinek a vállalkozását próbálták tönkretenni egy mutyitörvénnyel (nem a trafik, egy másik), egyelőre sikertelenül.

De nem vagyok amúgy proli, hogy a saját rövidtávú érdekeimet nézzem. Ha mást, akár általam nem ismert embereket tesznek tönkre, az is zavar.

2017. ápr. 7. 18:02
 30/133 anonim ***** válasza:
90%

"És szerin ted itt miért nincs demokrácia ez nálad miben nyílvánul meg?"

Mégis, miben, szerinted?

A nap 24 órájában az MTVA állandó propagandát nyomat, 98%-ában csak Fidesz politikusok nyilatkoznak, ontják az EU elleni hadjáratot, migránsoznak, terrorcselekményeznek, Soros Györgyben, Gyurcsány Ferencben, az ellenzékben, civil szervezetekben, CEU-ban, Brüsszelben keresik a szálkát, ellenségképet alkotnak!

Nem lehet akármiről népszavazást kezdeményezni, csak Brüsszel és a menekültek ellen lehet "nemzethy konzultáció"!

Olimpiáról, Paks 2-ről, Népligetről, oktatásról, egészségügyről nem kérdeznek minket, arról a Fidesz dönt helyettünk, mi meg nem szólhatunk bele!

Ha tüntetni mersz az Orbán-rezsim ellen, már ott vannak a rendőrök és már igazoltatnak is!

Állami megemlékezéseken az aktuálpolitika a fő téma és nem a történelmi eseményről való megemlékezés a cél, állandó Brüsszel elleni uszítás, migránsozás, Sorosozás!

Március 15-én, augusztus 20-án, október 23-án csak a gyűlöletkampány megy!

A tüntetéseket Kubatov marhái akadályozzák meg!

Ahelyett, hogy szabadságharcosdit játsszon Brüsszel ellen, értelmesen kéne tárgyalni a Belga fővezetőséggel, de nem, inkább a Putyini orosz maffia nagyhatalommal paktál!

A statisztikai adatokat megmanipulálják, hogy a birka bevegye azt a maszlag hazugságot, amit a KSH közöl!

Orbán Viktor mondja meg, miről szavazzunk, mire tegyünk x-et, így nem hagy minket érvényesülni, hogy mi magunk dönthessünk sorsunkról, de nem, itt a diktátor parancsol!

Alkotmányt, törvényt a saját javukra módosítják, hogy legalizálják a korrupciót, pénzmosást, sikkasztást!

Választási törvényt is javukra módosítják, hogy csalással meglegyen a Fidesz győzelem!

Súlyos forint milliárdok landolnak a szomszédos országokba (Felvidék, Ukrajna, Románia, Szerbia), hogy ezzela megvegyék az emberek szavazatát, hogy az ezen országokban élő külhoni magyarok a Fideszre tegyék az x-et!

Szerinted ilyen a "demokrácia"?

Kerek perec megmondom, hogy NEM egy szabad, Demokratikus Magyar Köztársaságban élünk, hanemhogy egy "Magyarországnak" nevezett Autoritárius Diktatúrában!

2017. ápr. 7. 18:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!