Téged miben károsított meg az Orbán kormány?
Én személyesen a növekvő áfa és más adókat leszámítva nem lettem megkárosítva. Ellenben a családomban már jópáran igen. Volt akinek a nyugdíj megtakarításait lopták el, volt akinek állami intézményben szűnt meg a munkahelye, mert politikai pozíciót csináltak helyette (korábban köze nem volt az intézménynek a politikához), és beültettek egy Fideszest. Baráti társaságban volt olyan, aki a felsőoktatási törvény egyik tervezett változása miatt ment inkább külföldre tanulni (ő szerintem nem szenvedett kárt, inkább jobban járt), volt olyan ismerősöm, akinek a vállalkozását próbálták tönkretenni egy mutyitörvénnyel (nem a trafik, egy másik), egyelőre sikertelenül.
De nem vagyok amúgy proli, hogy a saját rövidtávú érdekeimet nézzem. Ha mást, akár általam nem ismert embereket tesznek tönkre, az is zavar.
"És szerin ted itt miért nincs demokrácia ez nálad miben nyílvánul meg?"
Mégis, miben, szerinted?
A nap 24 órájában az MTVA állandó propagandát nyomat, 98%-ában csak Fidesz politikusok nyilatkoznak, ontják az EU elleni hadjáratot, migránsoznak, terrorcselekményeznek, Soros Györgyben, Gyurcsány Ferencben, az ellenzékben, civil szervezetekben, CEU-ban, Brüsszelben keresik a szálkát, ellenségképet alkotnak!
Nem lehet akármiről népszavazást kezdeményezni, csak Brüsszel és a menekültek ellen lehet "nemzethy konzultáció"!
Olimpiáról, Paks 2-ről, Népligetről, oktatásról, egészségügyről nem kérdeznek minket, arról a Fidesz dönt helyettünk, mi meg nem szólhatunk bele!
Ha tüntetni mersz az Orbán-rezsim ellen, már ott vannak a rendőrök és már igazoltatnak is!
Állami megemlékezéseken az aktuálpolitika a fő téma és nem a történelmi eseményről való megemlékezés a cél, állandó Brüsszel elleni uszítás, migránsozás, Sorosozás!
Március 15-én, augusztus 20-án, október 23-án csak a gyűlöletkampány megy!
A tüntetéseket Kubatov marhái akadályozzák meg!
Ahelyett, hogy szabadságharcosdit játsszon Brüsszel ellen, értelmesen kéne tárgyalni a Belga fővezetőséggel, de nem, inkább a Putyini orosz maffia nagyhatalommal paktál!
A statisztikai adatokat megmanipulálják, hogy a birka bevegye azt a maszlag hazugságot, amit a KSH közöl!
Orbán Viktor mondja meg, miről szavazzunk, mire tegyünk x-et, így nem hagy minket érvényesülni, hogy mi magunk dönthessünk sorsunkról, de nem, itt a diktátor parancsol!
Alkotmányt, törvényt a saját javukra módosítják, hogy legalizálják a korrupciót, pénzmosást, sikkasztást!
Választási törvényt is javukra módosítják, hogy csalással meglegyen a Fidesz győzelem!
Súlyos forint milliárdok landolnak a szomszédos országokba (Felvidék, Ukrajna, Románia, Szerbia), hogy ezzela megvegyék az emberek szavazatát, hogy az ezen országokban élő külhoni magyarok a Fideszre tegyék az x-et!
Szerinted ilyen a "demokrácia"?
Kerek perec megmondom, hogy NEM egy szabad, Demokratikus Magyar Köztársaságban élünk, hanemhogy egy "Magyarországnak" nevezett Autoritárius Diktatúrában!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!