Téged miben károsított meg az Orbán kormány?
Figyelt kérdés
vagy mi az amiben a kormány miatt hátrányt szenvedtél?2017. ápr. 7. 16:58
2/133 anonim válasza:
Nem teremtett - 7 év alatt sem! - nyugati életszínvonalat, és ez nekem nagyon fáj!
5/133 anonim válasza:
Semmiben. Én károsítottam őket amíg felcseperedtem súlyos milliókkal, majd 2 év ingyen egyetemmel.
Hálóból leléptem Nyugatra.
6/133 anonim válasza:
Elszegényedett a családom..de van stadion és sok munkalehetőség remélem érzik az irónia. Hátrányt mibe szenvedtem? Lehetőségekbe meg a reménybe amit elvesz az emberektől mert ez nem demokrácia ami itt megy. Pesszmistának tűnhet de falun lakom és igen sokan nyomorognak.
8/133 A kérdező kommentje:
"mert ez nem demokrácia ami itt megy."
És szerin ted itt miért nincs demokrácia ez nálad miben nyílvánul meg?
2017. ápr. 7. 17:13
9/133 A kérdező kommentje:
Naív ember az aki azt hiszi hogy a nép szétteszi a karját és bármelyik kormány az ölébe adja a nyugati életszínvonalat.
Azt felejtik el hogy ehez a nép is kell nem csak egy kormány...
2017. ápr. 7. 17:17
10/133 anonim válasza:
Van egy szabad délelőttöd? Annyi idő kéne, hogy elmeséljem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!