Téged miben károsított meg az Orbán kormány?
Azért kedves "Nem nevezünk neveden mert moderáltatsz" remélem a kimoderáltatott válaszokat is ugyanígy fogod reklámozni más kérdések alatt, szerintem észrevetted, hogy itt nem egyedül egy valaki írt negatív kritikát rólad, hanem ha jól számolom vagyunk legalább hárman, és én is vitatkoztam már veled, egyszer, aztán még egyszer, harmadjára már nem mert rájöttem, hogy annyira értelmetlen mint egy óvodásnak lineáris algebrát tanítani.
Egyszerűen rossz vitapartner vagy! Az egy dolog, hogy helikopternek hiszed magad, meg oltári műveltnek, ez csak beképzeltség, de amivel igazán fel tudsz húzni, hogy mikor darabokra szedjük az érveidet, még akkor se engedsz egy centit sem és csak fújod ugyanazt. Vagy ha kétségbeesel, akkor eldobott ezt az intellektuel vagyok álarcot és jön a terelés, a személyeskedés, meg a karaktergyilkossági kísérlet.
Mellesleg, a negatív kritika nem dicséret, még ha annak is szeretnéd láttatni.
Ez kicsit olyan érettségis hangulatot ad, úgy írtál sokat, hogy tartalom semmi nem volt benne. Ez nemhogy érdemi, de semmilyen válasz nem volt, hiszen saját részt nem tettél hozzá.
Az idézett részek azért relevánsak, mert ha sok, egymástól független, és amúgy eltérő politikai nézetű, értékrendű ember alakít ki egymásba vágó megítélést rólam, annak súlya van.
A "fidedsznyik", "narancsködös", "hülye", "elmebeteg", a "hazudgálós", a "propagandista" (amit azután kaptam meg, miutén leírtam a 2014-es választások eredményét néhány sorban, és nem többet), és egyéb megfogalmazások, amik engem megtalálnak, nem érdekelnek. Akinek véleménnyilvánítási képessége sornyi terjedelmeket enged csupán meg, annak összetett gondolatai sincsenek - miért figyeljek fel rá?
A fent írók egyikének sem jelent gondot egy tenyérrel letakarhatónál gondot nagyobb szövegnek az elolvasása, és a megalkotása sem. Az ilyen véleményre adok.
"szerintem észrevetted, hogy itt nem egyedül egy valaki írt negatív kritikát rólad"
- A negatív kritika, és az obszcén alpáriság között hatalmas nagy különbség van. Nem várom el tőled, hogy megértsd, ha magadtól ezt nem ismered fel, nem is kezdek bele a felzárkóztatásodba ilyentéren.
"hanem ha jól számolom vagyunk legalább hárman"
- Az a helyzet, hogy ez még így is erősen kisebbség, ha most egymásra is találtatok egy kérdés alatt.
"Az egy dolog, hogy helikopternek hiszed magad, meg oltári műveltnek, ez csak beképzeltség, de amivel igazán fel tudsz húzni"
- Na, akkor folytassuk. Ne nekem kelljen megvédenem magamat, magáról bárki tud szépet és jót mondani, az eredmény az, ha másoknál éri ezt el, évekkel:
datveder95
"Kedvenc hozzászólóm Pro Patria. Sokat tud az az ember."
anonim
"Pro Patria: Na itt jön ki, hogy hiába vagy jártas a történelemben, az űrkatáshoz (szerencsére) még nem értessz :)"
rémuralom
"Te művelt ember hírében állsz, bizonyára ismered Szophoklész Antigonéjának történetét."
Az a helyzet, hogy nem ez az alaptermészetem. A helyzet kényszeríti ki belőlem az itteni "öndicséretet", az arrogáns, agresszív, nagyképű emberek felém megejtett személyeskedése, és az ehhez társuló, egyébként irritáló szintű hülyeség, alapvető szövegértési problémákból fakadóan görgetett vita, az én szavaim - szintén az előbbi okból fakadóan - képzelt ellentmondásának random vádszerű bedobálása, és a hozzá mutatott dühítő, öntelt magabiztosság, ami kontraszt még erősebbé teszi a szükségességét, hogy mércét húzzak a sorok között.
"mikor darabokra szedjük az érveidet"
- Csak egyszer már látnám.... Komolyan vágyom egy vitapartnerre, aki felkészült, és hosszú viták higgadt, tárgyilagos megejtésére képes, ehhez szükséges mély ismeretanyaggal, és felépített érvrendszerrel. Tanulnék tőle, és megismerném a másik álláspontot! Csak látnám. Akik voltak, kikoptak. Minden nézetből. Az ilyen kezelhetetlen bunkók miatt, mint többek között te. Maradt a híg merítés.
"Vagy ha kétségbeesel, akkor eldobott ezt az intellektuel vagyok álarcot és jön a terelés, a személyeskedés, meg a karaktergyilkossági kísérlet."
- Milyen jó, hogy ebbéli személyes véleményeddel erős ellentétben áll több, egymástól függetlenül megfogalmazott, intellektuális minőségi eltérést mutató állítás, más-más emberektől, akik egybehangzóan írták azt le velem kapcsolatban, különböző időpontokban és eltérő politikai látásmóddal. Különben még a végén magamra venném.
"Akik ott elporolták a popódat azok hülyék, obszcének, állatok, hazugok..."
- És te beszélsz alter valóságról? Az a helyzet, hogy egy vita "megnyerése" nem bemondás alapjén dől el. Elégedett lehetsz magaddal, hogy te most mennyire elcsihipuhiztál engem, ha ahhoz nem társulnak érvek. Alátámasztás nélkül nagyon hamar összedől egy ilyen.
"Ha pedig végképp sarokba szorultál és már a nagy terelések sem használnak a lelkivilágod megnyugtatására na akkor jön a besúgó üzemmód, a bántó sorok eltűnnek és minden szép."
- Na, akkor csak hogy megismételjem. Én semmit nem törlök. A moderátorok törölnek, és ebben a személyemet ért sérelem igen csekély befolyásoló tényezőt jelenthetne számukra. Ha törölik a hozzászólásodat - főleg itt, ahol egyébként is van egy elnéző részrehajlás felétek -, az teljes mértékben és elvitathatatlanul a te érdemed. "Besúgni" azt lehet, akit van miért. Ha úgy érzed, a moderátor méltatlan volt, írj panaszt az oldalnak. Ja, hogy tudod, hogy nem így van? Akkor inkább kussolj, és ne még te kérd ki magadnak, negatív tartalmú jelzőkkel - "besúgó" és más ilyenek - engem kikezdve, mint valami árnyékból támadó sunyit. Semmit nem töröltem, nem is törölhettem az írásaid közül. Nem az én hatásköröm. A vitán kívülálló, egyikünket sem ismerő személyek mérik fel, ítélik meg. Szóval nem nekem egyedül az a meglátásom, ami.
"Felidézgeted magadban a fideszes társaid méltató sorait a madarak csicseregnek, a szellő meg fújdogál."
- Na, látod, ez vagy te. Ezért vagy hiteltelen. Olyan vagy, mint egy vallási fanatikus, aki a politikát csőlátással, dogmatikusan kezeli. Ezért nem fogsz felnőni soha az általad "fideszeseknek" minősített, valójában totál vegyes, egymással is szembehelyezkedő világnézetű emberek társaságához egy vitában.
"Elégedett lehetsz magaddal, hogy te most mennyire elcsihipuhiztál engem, ha ahhoz nem társulnak érvek. Alátámasztás nélkül nagyon hamar összedől egy ilyen. "
Komolytalanul ámítgatod magad, legutóbbi topikot is amit én követtem megsemmisítő vereségedet követően a besúgó hadművelettel befelyezvén egy szó nélkül elhagytad, micsoda gerinc.
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__85..
Nos végül is elvégezted e az általad megbecsült, nálunk jobb emberek között a mini közvéleménykutatást a Jobban élünk mint 4 éve kapmányodról??? Mit mondtak az ismerősök a család, a fidesz barátok a nem fideszesek? Hányan emlékeznek még rajtad kívül a nagyvonalúan annyiban hagyott állításod valóságalapjára? Mert a másik beszélgető kiírta kérdésnek is olvastad?
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__85.. Egyedül vagy az "emlékeiddel" azóta is ugye? S még meg merészelsz sértődni, ha valaki kórosnak nevezi az állapotodat. Mert mi abban a normális, hogy valaki felnőtt ember létére ilyeneket kitalál és aztán mindenkit degradál, lehülyéz aki tudja és emlékszik, hogy ilyen nem volt, hazudsz szemérmetlenül. Hogy a többi kitöröltetett érvről ami a hiteledre rámutat, mint a kutyachip hazugságod meg a CSOK beszólásod ne is említsük. Kitörölteted, aztán jó vagy magadnál.
Ezért röhej a köbön mikor az érveket hiányolod, ha megkapod és védhetetlen jelented és már nem is kell rá reagálni. Szökőévben jelentgetsz, vagy 20 hsz-t biztos töröltettél az elmúlt napokban csak. Pedig az intelligens emberek szeretnek eszmét cserélni olyanokkal is akik nem az ő álláspontjukon vannak, de te alkalmatlan vagy erre. Gerinc, Pro Paria, igazmondás, intelligencia, vitakultúra, szövegértés, önkritika csupán ezeknek vagy híján ahhoz, hogy az ember lefolytathasson veled egy élvezetes álláspont ütköztető vitát. Hogyan is lehetne olyannal aki a vitába egyszerűen behazudik dolgokat??? Óvodai szint.
Nézd Pro Patria, ezért írtam az általad töröltetett válaszban, hogy veled nem érdemes vitatkozni. Már az is elég sokat elmond róla, hogy gyűjtöd a bókokat, eléggé nárcisztikus személyiségre vall. Be kell valljam, ezt még rólad sem tételeztem fel, bár megmagyaráz sok dolgot...
A műveltség nem egy érdem, hanem egy eszköz! Eszköz arra, hogy használd, de eszköz arra is, hogy tisztán láss. Ha tíz emberből kilenc azt mondja, hogy hülye vagy, akkor akkor lehet nem annak az egynek van igaza, aki elhalmoz bókjaival. Itt most csak hárman találtunk rád, de más kérdések alatt is szoktad te kapni a negatív kritikát rendesen.
Itt is pillanatok alatt lekerült az álarc a műveltséged hiányairól, azt elintézted annyival, hogy nem foglalkozol békepipázó indiánokkal, lépjünk tovább. Erre értem én legalábbis, hogy terelsz, valami nem megy, akkor belekötsz abba, amibe tudsz.
Az, hogy fideszes vagy, lenne a legkisebb baj, még nem aktuálpolitikai kérdéseknél is csökönyös vagy, és soha, semmiben nem fogadod el senki más véleményét, mert az számodra vereség, bizonyság, hogy nem vagy olyan művelt mint hiszed magadról.
Minden rosszindulat nélkül, ha annyira fáj leereszkedni hozzánk "bunkók" -megjegyzem, ezt a szót is te használod, mégsem küldelek térdepelni a moderatúra elé-
közé, akkor miért teszed ilyen rendszerességgel?
"Komolytalanul ámítgatod magad, legutóbbi topikot is amit én követtem megsemmisítő vereségedet követően a besúgó hadművelettel befelyezvén egy szó nélkül elhagytad, micsoda gerinc."
- Otthagytam, mert ugyanazt a témát görgetni tovább, és tovább, önismétlő hozzászólásokban, amit már előtte leírtam - lehet, hogy időmilliomosként és fanatikusként neked ez bevállalható, nekem a prioritás más, mint a papagájkommandózás szerepe az életemben. Új nem került elő, a régi ismételt leírása pedig semmit nem lendít az addigiakon. Akkor csak presztízsből toljam túl?
Te pedig ne beszélj gerincről, amikor egy eleve anonim oldalon még a nickedet is lerejted, hogy a személyed ne legyen beazonosítható, ne legyél köthető a korábbi válaszaidhoz, ne legyen egy körülírható, látható véleményed. Nekem szinte a kezdetektől nyilvános a nevem, akkor is csak azért nem volt az, mert a valós nevemmel regisztráltam, mióta ez megoldódott, sosem volt rejtve. Én felvállalom a bárhol megírt véleményemet.
"Mit mondtak az ismerősök a család, a fidesz barátok a nem fideszesek?"
- Tudsz a "fideszezésen" túlmutatva tágabb keretben is mozogni, ha érvelsz, vagy ennyiben vagy limitálva? Csodálkozol, ha annyiba nézlek, mint amennyi a kommentjeid itt hozzáadott értékéből leszűrhető?
"Egyedül vagy az "emlékeiddel" azóta is ugye?"
- Mondd: ugye te csak azt olvastad el a válaszokból, amit látni akarsz?:D Szelekítv indformációbefogadás? Ez magyarázatot ad végülis:
1) *Pfff biztos irtak ki ilyeneket de akkora hazugság volt hogy eszméletlen :D*
2) *De volt. Lesz is. A politikába ez "sablon" igérni .*
3) *A 3-as összefoglalta. De olyan is volt "a válság ide nem fog begyűrűzni" és"olyan jól kormányoztak, hogy azért kaptunk hitelt az imf-től".*
Mindegy is, tipikusan az a kérdésfeltevő vagy, aki nem választ vár, hanem saját maga megerősítését, így ha ezzel ellentétes válasz érkezik, azt egyszerűen figyelmen kívül hagyja. Legközelebb írj megoldókulcsot is a kérdésedhez, ha csak bizonyos választ fogadsz el - megkönnyítené a hozzászólók dolgát.
Aki pedig mást írt, az arra hivatkozott, hogy "nem, hiszen nem kellett mondani, mert tényleg jobban éltünk", meg "mi a pénztálcánkon éreztük". Ezek azok az elvakult törzsbázist jelentik, akik még 2010-ben is az MSZP-re szavaztak, pedig akkor a társadalmi támogatottságuk már 900k-ra esett.
"Hogy a többi kitöröltetett érvről ami a hiteledre rámutat, mint a kutyachip hazugságod"
- Hazudik ám a jó k... ...nyád! Meddig próbálgatod még a galamblelkűségemet? Hogy aztán rámondhasd, hogy tessék, milyen csúnya ember vagyok én. A kutyachip szabályozott ára 3500 forint. A testvéremnek is van kettő kutyája. Megjegyzem, akkor még nem volt kötelező, és 5000 Ft-ról VITTÉK LE erre az árra a kötelezővé tétele után. Ha tőled többet gomboltak le, akkor kihasználható vagy, és saját hülyeségedet szidjad. A törvény nem így rendelkezik. Az az egyének szintjén alakulhat másképp.
"meg a CSOK beszólásod ne is említsük."
- Erről pedig sem akkor, sem azóta nem írtál emlékeim szerint. A tévedés jogát fenntartom.:)
"Kitörölteted, aztán jó vagy magadnál."
- Nem ezek miatt, hanem a hozzájuk rakott körítés miatt törölték a _moderátorok_, nem pedig én, saját döntésem szerint. Ha jelentem egy nap többször is, akkor is marad, ha nem jogos. Tudod, ez nem ilyen mágikus bűverő, hogy a jelentés után törlés vár az ártatlan kommentekre. Én csak a figyelmet hívhatom fel - mint napjában vagy száz hozzászólás és kérdés esetén a moderátorok rutinjában -, és ők ítélnek, mérlegelnek, döntenek. Magadon kérd számon. Vagy használj olyan stílust, amit nem a kocsmából hoztál magaddal. Érdekes módon nekem többezer hozzászólásból alig van törölt tartalmam. Valamit ilyen jól csinálok? Rejtély. De gondold végig talán.
"Szökőévben jelentgetsz, vagy 20 hsz-t biztos töröltettél az elmúlt napokban csak. "
- Hazug, jellemtelen alak vagy, az a helyzet... Erre ténylegesen még reagálni sem érdemes.
"Pedig az intelligens emberek szeretnek eszmét cserélni olyanokkal is akik nem az ő álláspontjukon vannak"
- Más intelligens emberekkel. Ezen bukik el kettőnk között a dolog. Az intellektust nem a ronggyá használt, öncélú "fideszezés", meg a teljesen nyílt és minimális utánakereséssel leellenőrizhető hazugságok adják.
----------------
"Nézd Pro Patria, ezért írtam az általad töröltetett válaszban, hogy veled nem érdemes vitatkozni."
- Akkor sokadszorra is, hogy világos legyen: semmit nem töröltetek, nem is töröltethetek. Felhasználó vagyok az oldalon, mint te. Ha egy moderátor törli a hozzászólásodat, ne engem tegyél érte felelőssé, az érdem elsőszámú és kizárólagos birtokosa te vagy, a moderátor dönt, rajtunk kívülállóként.
"Már az is elég sokat elmond róla, hogy gyűjtöd a bókokat, eléggé nárcisztikus személyiségre vall."
- Még hány ponton akarsz betámadni, hogy alaptalanul leépítsd a személyiségemet? Tudod, miért történt ez a kigyűjtés meg? Az ilyen kommentek méltó megválaszolására, mint most. is Semmilyen egyéb okból. Az pedig nem nárcisztikusság, ha valakinek elismeréssel írják le a munkásságát, és a pozitív visszajelzéseket boldogsággal fogadja. Tisztázd magadban a fogalmak tartalmi jelentését.
"Ha tíz emberből kilenc azt mondja, hogy hülye vagy, akkor akkor lehet nem annak az egynek van igaza, aki elhalmoz bókjaival."
- Ha így lenne. Csakhogy a bemutatottak _éppen nem ezt_ igazolják.
"Itt most csak hárman találtunk rád, de más kérdések alatt is szoktad te kapni a negatív kritikát rendesen."
- A dislájkokra gondolsz? Hüppögjek miatta? Az az érvek hiányában sokak egyetlen fegyvere. Én pontozni sem szoktam, csak ott, ha valakit kiugróan le-, vagy felhúznak, a hozzászólása alapján érdemtelenül. Ezt is csak az igazságszeretetem miatt. Nem azért, mert lényegileg befolyásolná a százalékot. Most is megnézheted, a többszázas, ezres nagyságok mellett, nekem kemény 7 mínusz pont került begyűjtésre pontozásokból. Nekem nem ez az eszközöm.
Az oldal jellemzője egy ideje egyébként, hogy két véglet létezik, 100-as, és 0-ás hasznosságú komment, politikai nézet szerint felosztásban pedig előbbi a baloldali, vagy liberális tartalmakat fedi le, utóbbi bármi mást. Ezt nem én mondom, több kérdés van erre vonatkozólag, sokan megerősítik, akik pedig nem, azok sem cáfolják, csak "nagyon helyes!" felszólalásokkal toldják meg.
"Itt is pillanatok alatt lekerült az álarc a műveltséged hiányairól"
- Jaj, hagyjuk már - milyen műveltségbeli hiányról beszélsz?! Az, hogy _belehazudod_ a mondandómba, hogy a nikotin szerintem ne okozna függőséget, vagy hogy nincsenek káros élettani hatásai? Na látod, _ezért_ kel magasról sz.ni az ilyen hozzászólásokra. Mert nem korrekt vita zajlik, hanem a másik hazug módon történő kikezdése, hogy a mondandója helyett a személyiségét hiteltelenítsék el, ami a könnyebb út. Én ehhez nem asszisztálok!
"Az, hogy fideszes vagy, lenne a legkisebb baj"
- És még csak ebben sem mondasz igazat. Semmi közöm a Fideszhez, soha nem voltam a tagja, egyszer sem szavaztam rájuk sem országgyűlési, sem önkormányzati választásokon. Ahogyan mondtam, nem olvasok 888-at, sem Magyar Hírlapot, az Echo TV-t még csak nem is fogom. Nektek az érvkészletetek ebből áll. Mindenkit átsoroltok "fideszesnek", aki a végiggondolás nélküli köpködésben és a gyakorlatiasságból az ideológiai alapra áthelyezett sárdobálásban "néma netán, s csak lelkesedni rest".
"soha, semmiben nem fogadod el senki más véleményét"
- Nehéz is lenne, ha nem kapok cáfolatot azokra a pontokra, amelyek alapján kialakítottam a véleményemet, illetve a vitapartner nem fogalmaz meg mást a megcáfolton túl.
Pro Patria szavai ezek: " Hazudik ám a jó k... ...nyád! "
:oooooooooo
Hát ez így és főleg a gerincmentes jelentgetéseid után tényleg mindent elmond arról az "emberről" aki vagy!Minket már leobszcénoztál, leállatoztál (többek között) vajon magadról mit gondolsz mikor olyan kultúrált embereket illetsz ezekkel amilyen te sosem leszel?? Micsoda szégyen a sok hazudozás, ferdítés, terelés után még ilyen szavakkal tovább aljasítani magad nem is tudom mit mondjak már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!