Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Téged miben károsított meg az...

Téged miben károsított meg az Orbán kormány?

Figyelt kérdés
vagy mi az amiben a kormány miatt hátrányt szenvedtél?

2017. ápr. 7. 16:58
 121/133 anonim ***** válasza:
100%

Sóhajtottam egy nagyot, és úgy döntöttem kiszállok Pro Patriával való "vitából", de egy téma, konkrétan a nikotinos, dohányzással kapcsolatos nem hagy nyugodni, mert ebben hiába terel kedves barátunk nincs igaza, nézzük mit írt a dohányzásról, egy korábbi válaszában:

„semmilyen formában nincs pozitív hatása - mint mondjuk a mértéktartó alkoholfogyasztásnak - NEM BÓDÍT, NEM OKOZ EUFÓRIÁT (kiemelés tőlem), mint a drog vagy a lerészegedés, semmi de semmi indok nem szól mellette, hogy valaki rászokjon, „

ezzel szemben a Psychology today írja:

Nicotine activates the circuitry that regulates feelings of pleasure, the so-called reward pathways. Research has shown that nicotine increases the levels of dopamine (a key brain chemical involved in mediating the desire to consume drugs) in the reward circuits.

Ezek után kérlek legalább azt lásd be, hogy ebben ostobaságot írtál, nem nem kell, hogy elismerd, csak tudjad, és ne akard kimagyarázni, egyszer az életben, viseld már el, hogy nem vagy tökéletes.

2017. ápr. 15. 09:23
 122/133 anonim ***** válasza:
100%
Pedig feleslegesen próbálkozol, hisz tulajdonképpen minden topik amiben valaki rá mer mutatni egy hazugságára/tévedésére arról szól onnantól, hogy körme szakadtáig tagadja a tényleg legnyilvánvalóbb dolgot is. A nikotin terápiás alkalmazásának vizsgálatai széleskörűen elérhetők a neten, számos cikk bizonyítja, hogy létezik. De mivel be kellene ismerni valamit itt meghalt a dolog nála. De hát látod ezt a légbőlkapott nyom nélküli Jobban élünk kampányát is továbbra is erőlteti, hiteltelen vicc az egész ember.
2017. ápr. 15. 09:41
 123/133 Pro Patria ***** válasza:
0%

Tudtam, hogy erre megy ki a játék. Valójában jóval nagyobb - egyesek szerint indokolatlanul nagy - a tűréshatárom a hozzád hasonlók viselkedésével szemben. Ne add a meglepettet, addig mocskolódtál, hogy ez már előbb is kijárt volna. Ha folyton rugdalod valaki lábát, ne illetődj meg, ha egyszer csak leüt. Persze, a hüppögés csak színjáték maga is, ami kifelé szól, átgondolt célod volt. Írj be magadnak egy pirospontot.

"Hát ez így és főleg a gerincmentes jelentgetéseid után tényleg mindent elmond arról az "emberről" aki vagy!"

- Hogy gyökeret eresszen a tudatodban. A moderátor töröl. Ha indokoltnak találja. Ha indokolt, akkor inkább húzd meg magadat csendben. Mert nem nekem, hanem kívülálló embernek az a véleménye, ami, olvasóként.

Nem a különböző politikai vélemény számít. Azon túl lehetne lépni. Te egy láthatóan jellemtelen, opportunista, erkölcstelen, képmutató és belső indíttatásodból gonosz alak vagy. Nem mondom, hogy ember, mert azt ki kell érdemelni. Aki ilyen gazember módon áll másokhoz, és a világhoz, az csak meggyőz róla, hogy helyes az értékítéletem. Veled nincs megvitatni valóm. Nem vagy sem morálisan, sem hozzáállásodban arra alkalmas. Te csak egy gyűlölködő, alulról támadó, alattomos jelenség vagy, és arról sem vagyok meggyőződve, hogy a politika ehhez szükséges tényező, vagy csupán kézenfekvő eszköz számodra.

2017. ápr. 15. 10:26
 124/133 Pro Patria ***** válasza:
0%

"Ezek után kérlek legalább azt lásd be, hogy ebben ostobaságot írtál, nem nem kell, hogy elismerd, csak tudjad, és ne akard kimagyarázni, egyszer az életben, viseld már el, hogy nem vagy tökéletes."

- Na, akkor hogy világos legyen, mert az iszonyat nagy "szaktudásod" mellett, amit sznob jelekkel hivatkozásként felém megfogalmazol ellenemben, éppen csak azt nem érted, amit mondok.

A nikotinfüggőség kialakulása egy _folyamat_. Hogy valaki ezen elindul, azt nem az addikció okozza maga.

A cigaretta elszívása nem okoz tudatmódosult állapotot, mint a drog, vagyis a pozitív élmény itt kimarad, ami a második használatra ösztönözne. Nem okoz bódultságot, mint az alkohol, és még csak ahhoz hasonló kellemes ízhatással sem bír. Negatív ellenben egy sornyi van, köhögésre ingerel, büdös, keserű, és maró érzést kelt. Hozadéka pedig nincs.

Hogy mégis megtörténik az első, majd a második szálra való rágyújtás, egészen a függőségig, annak szociológiai oka van - erröl beszéltem, a függőség pedig csak innen tárgyalható. A közösség felé való megfelelési kényszer - "ha mindenki cigizik, ne én legyek a 'gyerek', aki nem bírja az érzést", és a gyerek-felnőtt világ közötti átjárás megmutatni vágyása, ahogyan annyi más kamaszkori jelenség.

Erről beszéltem. Ha igényled, újra leírom a következő hozzászólásban is, bár az eddigiek után nem igazán látom értelmét.

Ezenfelül azt is sokszor leírtam - mégis egy hamis álláspont megvédésére próbálsz rávezetni -, hogy nem a leszokást segítik a rendelkezések, hanem a rászokás ellenében születtek meg. De mintha semmit nem írtam volna, érveltél tovább nekem egy hibás útvonalon, velem szemben.

"A torzított álláspont általában nagyon hasonlít az eredetire, azonban jóval gyengébb, leegyszerűsítettebb annál. A torzított állítást a vitapartner, mivel az sokkal könnyebben támadható és sokkal nehezebben védhető, hatásosan támadhatja, annak látszatát keltve, hogy az eredeti állítást cáfolta meg.

[...]

Teljesen tisztában kell lenni, hogy mennyire erős az állításunk, illetve, hogy mi mellett érvelünk pontosan. Álláspontunkat világosan, közérthetően kell megfogalmaznunk. Ha észleljük a szalmabábérvelési hibát, rá kell mutatni, hogy a másik vitapartner valójában nem az eredeti állítást támadja, ezért ez a vitát tekintve irreleváns."

2017. ápr. 15. 10:53
 125/133 anonim ***** válasza:
100%

Külsős szemlélőként eddig bírtam szó nélkül, javaslom hagyjátok békén Pro Patriát, jobb lesz neki, jobb lesz nektek.

Ez egy válaszokból épített lövészárokrendszerré nőtte ki magát, ahol láthatóan egyik oldal sem akar engedni.

Emlékezzetek mi lett Verdunnél ebből és irányítsátok máshová az erőiteket.

Néha bölcsebb visszavonulni, mint kivívni egy hatalmas áldozatokkal járó győzelmet.

2017. ápr. 15. 11:02
 126/133 anonim ***** válasza:
100%

"javaslom hagyjátok békén Pro Patriát, jobb lesz neki, jobb lesz nektek. "

Az a legnagyobb baj, hogy ő pontosan azért is vált olyan emberré amiről itt mindenki meggyőződhet aki olvassa a válaszait, mert többnyire mindenki, én is, a te álláspontodra helyezkedik vagy lefárad tőle rögtön és inkább békén hagyja. Ezzel pedig ő már le is vonja a tőle kitelő egyetlen következtetést ami kábé annyi, hogy mivel nem válaszol ez az illető nekem volt igazam, szép vagyok, okos vagyok. Ezt topikok százai bizonyítják. Mit gondolsz én hányszor futottam a hazugságába vagy hülyeségébe bele itt már, mire kb csupán 2 alkalommal mondjuk úgy döntöttem na van időm, lejátszom a dolgot. És ettől ő padlót fog, mondhatni kikészül. Kikérem magamnak, amit többször írtam már neki is, nem én alázom, magát alázza azzal amiket és ahogyan ide képes leírni.

2017. ápr. 15. 11:49
 127/133 Pro Patria ***** válasza:
0%

"Ezt topikok százai bizonyítják."

- Hány réteg bőr van az arcodon? Azután, hogy bemutattam mértékadó, éveket maguk mögött tudó, sokat kommentelő törzsfelhasználók válaszát, ilyen nyílt hazugságokkal operálsz? Nem engem kisebbítesz vele, látványosan magadat.

Nem tudtad magadat túltenni azon, hogy befürödtél a kérdésednél, és most a sérelmedből így akarsz felállni, ugye?

Egy idézet jut eszembe a Toldiból. Nem írom be, aki eléri azt a szintet, úgyis tudja.

2017. ápr. 15. 12:53
 128/133 anonim ***** válasza:
100%

"Azután, hogy bemutattam mértékadó, éveket maguk mögött tudó, sokat kommentelő törzsfelhasználók válaszát"

Igen tökéletesen jellemzi a problémádat, mármint az egyiket a sok közül. Szépecskén elfelejtetted bemutatni melléjük a kritizáló válaszokat, melyek olyan módon árnyalnák a valóságot ami neked egyszerűen nem elfogadható.

2017. ápr. 15. 15:16
 129/133 Pro Patria ***** válasza:
0%

"Igen tökéletesen jellemzi a problémádat, mármint az egyiket a sok közül. Szépecskén elfelejtetted bemutatni melléjük a kritizáló válaszokat"

- Inkább ezt hagyjuk is. Hol mutat túl a kritizálásod azon, hogy "fideszes", "fideszes haverjaid", aminek semmilyen valóságalapja nincs az idézett személyek kapcsán, már ez élesen kimutatja a szemellenzős politikai fanatizmusodat. Akkor pedig hova rakjalak? Nem engem írsz le. Ez nem kritika, ez mocskolódás.

Nevüket, ahhoz köthető véleményüket nem vállaló emberek kérnek számon rajtam egyenességet és kiállást.

Eltorzult lélek vagy, és ez mindezekben mutatkozik meg.

2017. ápr. 15. 15:52
 130/133 anonim ***** válasza:
100%

"a szemellenzős politikai fanatizmusodat"

Írja ezt a legeldurvultabban politizáló menthetetlen fideszívő ProPatria egy másik emberre, ez a csúcs. Mindig azt hiszem már nem tudsz megnevettetni semmivel :DDDDDD

2017. ápr. 15. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!