2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?
Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...
Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!
És akkor a Jobbikosok nem értik, hogy miért mondják, hogy nem konkrét problémákat oldanak meg, hanem csak mesélnek az álomvilágról. Amit Én leírtam, az az elmúlt 60 évben is létező, de az utolsó 8-ban nagyon felerősdő társdalmi feszültséget oldana fel a bürokraták hátrányára. És akkor még csak erre az egy KONKRÉT kérdésre gyúrtam rá. 1000 ilyen vár megválaszolásra.
Én ajánlottam megoldást a gazdaság, sőt az export-import arány megfordítására is. Ha akarod, konkrét számokkal is tudok majd szolgálni, de Én nem tanultam be, utána kell számolnom. A lényeg, hogy Én kínáltam. Te mit mondtál. Bübübü a a multi, a nagy tőke, brü ő ő, nagytőke... Ennyire tellett tőletek. Konkrétum az sehol, csak a nagy elméletek.
Ti meg megvagytok róla győződve, hogy majd Ti jól megtárgyalnátok a multival, meg a tőkével az okosságot. Az meg jól beintene, kivonulna az országból, aztán lenne nálunk Oroszország kettő. Hát, Én arra nem vágyom.
Jo utat az Londonba tartonak. Csak, hogy tudd ott is egyre nehezebb. Ne bizall tul sokba. Angolod is good?
A kommunista egy mas vilag volt. Csak azok tudjak akik ott eltek. Sajnos a mai MSZP-ek mar csak a hatalmat es a lopast gyakorolja. reszketnek a hatolomert "LAZSD amit most a JOBBIKKAL muvelnek. Meg mindig maguknak akarnak mindent. Megvettek eladtak a gyonyoru BUDAI lakasokat sz-ert h-ert te meg elj egy lukba.
Magyon remelem O.V. tessz is valamit az orszagert.
Mar nagyon rank ferne egy kis JOBB VILAG.
Osszetartas egymas szeretete segitese es akkor a mi kis hazank is osszeall. "TALAN"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!