Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2-3 év múlva milyen Magyarorsz...

2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...

Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!

2010. ápr. 24. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
42%

És akkor a Jobbikosok nem értik, hogy miért mondják, hogy nem konkrét problémákat oldanak meg, hanem csak mesélnek az álomvilágról. Amit Én leírtam, az az elmúlt 60 évben is létező, de az utolsó 8-ban nagyon felerősdő társdalmi feszültséget oldana fel a bürokraták hátrányára. És akkor még csak erre az egy KONKRÉT kérdésre gyúrtam rá. 1000 ilyen vár megválaszolásra.

Én ajánlottam megoldást a gazdaság, sőt az export-import arány megfordítására is. Ha akarod, konkrét számokkal is tudok majd szolgálni, de Én nem tanultam be, utána kell számolnom. A lényeg, hogy Én kínáltam. Te mit mondtál. Bübübü a a multi, a nagy tőke, brü ő ő, nagytőke... Ennyire tellett tőletek. Konkrétum az sehol, csak a nagy elméletek.

Ti meg megvagytok róla győződve, hogy majd Ti jól megtárgyalnátok a multival, meg a tőkével az okosságot. Az meg jól beintene, kivonulna az országból, aztán lenne nálunk Oroszország kettő. Hát, Én arra nem vágyom.

2010. ápr. 25. 00:29
 62/64 anonim ***** válasza:
47%
Magyar Királyságban. Dr. Morvai Krisztinát megválasztjuk királynőnek. Mellékesen: biztos hogy jobban élnénk.
2010. ápr. 25. 09:44
 63/64 anonim ***** válasza:
47%

Jo utat az Londonba tartonak. Csak, hogy tudd ott is egyre nehezebb. Ne bizall tul sokba. Angolod is good?

A kommunista egy mas vilag volt. Csak azok tudjak akik ott eltek. Sajnos a mai MSZP-ek mar csak a hatalmat es a lopast gyakorolja. reszketnek a hatolomert "LAZSD amit most a JOBBIKKAL muvelnek. Meg mindig maguknak akarnak mindent. Megvettek eladtak a gyonyoru BUDAI lakasokat sz-ert h-ert te meg elj egy lukba.

Magyon remelem O.V. tessz is valamit az orszagert.

Mar nagyon rank ferne egy kis JOBB VILAG.

Osszetartas egymas szeretete segitese es akkor a mi kis hazank is osszeall. "TALAN"

2010. máj. 14. 03:42
 64/64 anonim ***** válasza:
03:42 - bár én nem bízok egoista Viktorban, de ha tenne is valamit az országért, semmit se ér, ha az emberek nem tesznek az országért, várják a sültgalambot, vagy keresik a kiskaput... Csak egy példa, a sok álláskereső érdekében hoztak egy szabályt, hogy a megüresedett, új álláshelyeket kötelező meghirdetni, ennek ellenére a meghirdetett állások 90%-a (nem túlzás) vagy illegális (pl. Zepter), vagy már megvan rá az ember.
2010. máj. 14. 06:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!