2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?
Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...
Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!
Ahogyan az MSZP, szerintem a FIDESZ se lesz képes ezt a nagyméretű problémát helyretenni. Államadósság, munkanélküliség, minden magánkézbe és külföldiek kezébe kerül. A saját országunkat adják el a fejünk felől! Beengedik a kínaiakat és mi kényszerülünk a munkahiány miatt az alkalmazottjaikká válni a saját országunkban, minimális fizetésért! Én a FIDESZt támogattam, én is úgy érzem, hogy javulás lesz, de fogalmam sincs hogy, mert ami már nem a miénk, azt már nem tudjuk visszaszerezni.
Ha nem a külföldiektől hozná be az ország a termékeket, hanem a magyar termékeket támogatná,. akkor az ország virágozni tudna. De így a vállalkozók tönkremennek, mert nem tudják eladni a termékeiket, csakúgy mint a gazdák. Általánosítva persze. Van akinek jól megy.
Szerintem a FIDESZ most elkezdi visszaadni mindazt, amit a szocik elvettek, ez eltart úgy 4 évig, aztán az államadósság megmarad, javulásként csak a tünetek kezelését érezzük sajnos.
te hülye vagy? miből adjon vissza a fidesz neked? vegyen fel mégtöbb hitelt, hogy jobban érezd magad?
AZ igazi megszorítás még csak most fog következni, mert lejárnak a hitelek...
válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:55
Erre irtam,hogy korrekt!Csak azóta kommenteltek,mig irtam...:))
Fidesz által ígéretek miatt:
Háromszázezerrel több munkahely lesz. Ugyanis 10 év-re mondták, hogy lesz +1 millió munkahely, ha nem akarnak lemaradni akkor évente 100 ezret megkell csinálniuk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!