Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2-3 év múlva milyen Magyarorsz...

2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...

Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!

2010. ápr. 24. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
Hát remélem egy sokkal jobb Magyarországban. De ezt egyelőre nem tudni, bármi történhet
2010. ápr. 24. 20:43
 2/64 A kérdező kommentje:
Hát igen ez még a jövő zenéje..
2010. ápr. 24. 20:46
 3/64 anonim ***** válasza:
2-3 év gondolkodási időt kérek. :)
2010. ápr. 24. 20:46
 4/64 A kérdező kommentje:
Ok=) Akkor tőled majd 2-3 év múlva megkérdem,hogy jobban élsz-e mint 3 éve:P
2010. ápr. 24. 20:48
 5/64 anonim válasza:

Ahogyan az MSZP, szerintem a FIDESZ se lesz képes ezt a nagyméretű problémát helyretenni. Államadósság, munkanélküliség, minden magánkézbe és külföldiek kezébe kerül. A saját országunkat adják el a fejünk felől! Beengedik a kínaiakat és mi kényszerülünk a munkahiány miatt az alkalmazottjaikká válni a saját országunkban, minimális fizetésért! Én a FIDESZt támogattam, én is úgy érzem, hogy javulás lesz, de fogalmam sincs hogy, mert ami már nem a miénk, azt már nem tudjuk visszaszerezni.

Ha nem a külföldiektől hozná be az ország a termékeket, hanem a magyar termékeket támogatná,. akkor az ország virágozni tudna. De így a vállalkozók tönkremennek, mert nem tudják eladni a termékeiket, csakúgy mint a gazdák. Általánosítva persze. Van akinek jól megy.

Szerintem a FIDESZ most elkezdi visszaadni mindazt, amit a szocik elvettek, ez eltart úgy 4 évig, aztán az államadósság megmarad, javulásként csak a tünetek kezelését érezzük sajnos.

2010. ápr. 24. 20:55
 6/64 anonim ***** válasza:
szarabban, mert a fidesz folytatja a lopkodást, amely utat az MSZP kitaposott neki.
2010. ápr. 24. 20:58
 7/64 anonim ***** válasza:

te hülye vagy? miből adjon vissza a fidesz neked? vegyen fel mégtöbb hitelt, hogy jobban érezd magad?

AZ igazi megszorítás még csak most fog következni, mert lejárnak a hitelek...

2010. ápr. 24. 20:59
 8/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ez korrekt válasz!Lehet,hogy a 4 év tényleg csak tüneti kezelésre lesz elég mert nagy a sz@r...
2010. ápr. 24. 21:00
 9/64 A kérdező kommentje:

válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:55

Erre irtam,hogy korrekt!Csak azóta kommenteltek,mig irtam...:))

2010. ápr. 24. 21:01
 10/64 anonim ***** válasza:

Fidesz által ígéretek miatt:

Háromszázezerrel több munkahely lesz. Ugyanis 10 év-re mondták, hogy lesz +1 millió munkahely, ha nem akarnak lemaradni akkor évente 100 ezret megkell csinálniuk :)

2010. ápr. 24. 21:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!