Mit kellene tenni, hogy megtisztuljon a közélet? Én korrupciómentes Magyarországban szeretnék élni és a gyerekeimet felnevelni, de egyre kevesebb esélyt látok erre.
húúú majd a jobbik megoldja ott aztán sennki se sikaszt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__696..
Aggyon Isten pálinkás jóreggelt!
Szavazz a Hobbikra!
Szkinhed Bandi és Zsiráf majd megtisztítják a közéletet!
Ők MAGYAROK, a többi politikus néger!
Szebb múltat!
Feltettem egy pártsemleges kérdést.
Kaptam néhány idióta választ.
Eddig ennyi történt, de én tényleg kiváncsi lennék rá!
"Kaptam néhány idióta választ."
- Én teljesen komolyan gondoltam. Az emebri természetből fakad a korrupció, és amíg valahol ember van, ott korrupció is van. A rendszer legfeljebb a mennyiséget befolyásolja.
Magyarország jellemgyenge és kulturálatlan ország, mondhatnám Balkán. Itt nagy hagyományai vannak ennek.
Egyébként Nyugaton is van korrupció, működnek a lobbik, csak arányaiban nálunk többet lopnak, ráadásul sokkal kevesebből.
Egyébként én is, sokan mások mellett azt tervezem, hogy kivándorlok egy kulturáltabb országba. Elsősorban Kanada a célpont.
1) elszámoltatása az eddigi tolvajoknak (na ez ellen hozott a FIDESZ-MSZP gyorsan egy törvényt mielőtt elhagyta a parlamentet)
2) egyértelmű és nyílt szabályozás. Nincs olyan, hogy üzleti titok. Akár a svédeknél minden közpénzt érintő adat nyilvános és BÁRKI lekérheti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!