Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2-3 év múlva milyen Magyarorsz...

2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...

Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!

2010. ápr. 24. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
21:37-es, Te elég jó válaszokat adsz a kérdésekre. Te mit tennél, ha te egyedül mondhatnád meg, mit kell tenni az országnak? Tényleg érdekelne a véleményed, mert jók amiket írsz.
2010. ápr. 24. 21:41
 42/64 anonim ***** válasza:
Engem az zavar, hogy Magyarországnak 20% olyan lemaradott emberekből áll, akik még hajlandóak voltak szavazni az MSZP-re. Az MSZP ugyanezt a kommunista államot akarja visszahozni, csak szebb formában. Szerencsére évről évre kevesebben lesznek mert megd*glenek (elnézést) az MSZMP-t imádó elvakult papák mamák..
2010. ápr. 24. 21:42
 43/64 anonim ***** válasza:

Nem elhiszem, hanem tudom!

120-150között keresek, ami talán átlagosnak mondható" bár keleten sokan örülnének" és bár én csak a végét csíptem el mint aktív! Azt is 2 évben, a szakközép és a fősuli között, de sokkal jobban éltem.

Tudnod kellene hogy miért is lett államadósságunk, és akkor nem állítanád hogy az rossz volt. Persze lehet hogy nem is éltél még akkor csak hallottál róla.

Egy nyugodtabb, boldogabb, de hajtósabb ország volt. Amikor mindenki számára lehettek célok, mert volt esély a megvalósítására.

Egyszerű eszközökkel, „””munkával””” és a széles társadalom számára.

A szocializmus fent tarthatatlan volt, de nem azért mert szocializmus volt!

Hanem inkább mert nem jól értelmezték sokan, és nem egységesen az országok.

2010. ápr. 24. 21:42
 44/64 A kérdező kommentje:

"Emlékeztek a kommunizmusban arra a rövidítésre, hogy KMK (Közveszélyes Munkakerülő?) Akinek nem volt munkahelye, (kivéve a betegek), ez volt. Azért jó lenne, ha ez visszajönne... mert akkor lenne mindenkinek munkája, és talán újra talpra állna ez a szerencsétlen (ámde általam imádott) kis ország."

Nah,ezt én is preferálnám!!Csak ebből lehet épitkezni,hogy mindneki dolgozik és adózik ahogy kell,a fekete munkát meg felszámolni,de mielöbb!!!!!!

2010. ápr. 24. 21:43
 45/64 A kérdező kommentje:

"Tudnod kellene hogy miért is lett államadósságunk, és akkor nem állítanád hogy az rossz volt. Persze lehet hogy nem is éltél még akkor csak hallottál róla.

Egy nyugodtabb, boldogabb, de hajtósabb ország volt. Amikor mindenki számára lehettek célok, mert volt esély a megvalósítására. " Én 80-ban születtem,csak a szüleim elmondásából,tudom,meg akiktől hallom,hogy anno jobb volt az élet...

2010. ápr. 24. 21:49
 46/64 anonim ***** válasza:

Igen, ezt csinálták a komcsik az elmúlt 8 évben is. Jelenleg kb 800 ezer olyan munkahely van, amire nincs semmi szükség.

Hol van ez a 800e ember?

Ha az állami, önkörmányzati, ellátó, az az ha a költségvetési pénzből fizetett emberekre gondolsz, azok csak 650e vannak és max 50-100e lehetne leépíteni.

Persze a gondok csak most fognak kezdődni!

Ugyan is a béreink annyira nem versenyképesek, hogy megindúl a kivándorlás. És nem csak innen, hanem mindenünnen.

2010. ápr. 24. 21:50
 47/64 A kérdező kommentje:

"Ugyan is a béreink annyira nem versenyképesek, hogy megindúl a kivándorlás. És nem csak innen, hanem mindenünnen."

A Fidesz pont ennek akar gátat szabni,hogy itthon is versenyképessek legyenek a fizuk,és ne vándoroljanak külföldre a fiatalok..,bár az más kérdés,hogy akarják ezt megvalósitani.

2010. ápr. 24. 21:55
 48/64 anonim ***** válasza:

A Fidesz pont ennek akar gátat szabni,hogy itthon is versenyképessek legyenek a fizuk,és ne vándoroljanak külföldre a fiatalok..,bár az más kérdés,hogy akarják ezt megvalósitani.

És mit csinál?

Szembe megy az őket fizető, megvesztegető, érdekcsoportoknak?

Nem vetted még észre hogy mindíg akkor emeltek "pld a minimálbéren" amikor már az ellehetetlenülés szélén álltunk. De semmi értelme nem volt, mert a gazdasági hasznát ki is vitték mindíg az országból.

OV semmit nem fog csinálni.

2010. ápr. 24. 22:00
 49/64 anonim ***** válasza:
Kérdés, lesz-e akkor még Magyarország?
2010. ápr. 24. 22:24
 50/64 A kérdező kommentje:

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:00

Nagyon kiváncsi leszek én is,hidd el!!Főleg ,hogy bizalmat szavaztam nekik...

2010. ápr. 24. 22:37
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!