2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?
Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...
Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!
"AZ igazi megszorítás még csak most fog következni, mert lejárnak a hitelek..."
Egyezkedni kéne az IMF-el,hogy ne dög@ljön bele az ország a hitelekbe...,
Nem csak mi leszünk katasztrófális helyzetben, de az egész EU! Még csak most jön a keserű pirula.
W grafikonú vállág elő mély pontján van túl az Eu, ami a fogyasztás csökkenése volt. Ezt ki védték a jobb gazdasági állapotú országok a protekcionista felfogással, amivel pontosan a gyengébbek elnyomását okozták.
Ezek a gyengébbek, a déli és keletiek, különösen mi.
De most jön a W második mélypontja, hiszen amit beleöltek a válságba, azt most meg kellene szorítaniuk, és most még egyszer már rajtunk nem tudják.
Illetve próbálkoznak, ezért akarják a versenyképességét teljesen megölni az említett gyengébb képességű országoknak.
Szép lesz! Eu bevetési alakulat „csendőrség” a nyár folyamán, más Athénba fognak ütni verni!
az ne érdekeljen, hogy az eu szarban van, hanem sokkal inkább az, hogy MI még annál is nagyobban vagyunk!
aki okos, az most reálszakmákat tanul, mert csak velük lehet újjáépíteni az országot, nem pedig közgazdászokból és médiakommunikátorokkal!
"Ha lesz is változás, az kb. minimum 15-20 év."
Na,neeeee!!!!!Addigra már 45-50 éves leszek:( Tudom,hogy nagyon rossz helyzet van kishazánkban de ennyire?
"szarabban, mert a fidesz folytatja a lopkodást, amely utat az MSZP kitaposott neki."
Mondj olyan Fideszest, aki botrányba keveredett lopás miatt. Van, csak nem derül ki, mi? :) Nem pitiáner ügyre gondolok, amit egy szimpla polgármester is el tud lopni, és ne olyat, amelyik csak a Te szemszögedből számít lopásnak. Említs olyat, mint a BKV-s ügyek. A kicsit azért ne említsd, mert kicsi dolgai a Jobbiknak is vannak, amiket most nem akarok említeni.
A kérdésre a válasz. Sajnos nem fogjuk észre venni, de érezhetően nyugodtabb lesz a közhangulat. Sajnos az elmúlt 8 évben annyira elvadultak egymástól az emberek, hogy már az utcára is szar kimenni. Pedig a Fidesz alatt még volt egy alapvetően bizakodó optimista közhangulat. Az volt a legnagyobb gondunk, hogy csökkenteni kellene valamicskét a bűnözést, meg a türelmi zóna gondokkal küzdöttünk, meg a belvízzel/árvíz károsultakkal (ami az elmúlt 7-8 évben nem hogy szenzációt nem jelentettek, de még szalagcímben sem hallottunk róluk), és Torgyán belebukott egy 80 milliós villába. Boldog lennék, ha újra vissza jutnánk az ilyen "csip-csup" problémákhoz, miközben tudjuk, hogy Mo alapvetően jó uton halad. Kérem a Jobbikosok ne fárasszanak azzal, hogy elvakult vagyok, meg hogy csak azért nem küzdöttünk nagyobb gondokkal, mert a Fidesz jól letagadta... Erre csak annyit mondanék, hogy pont az volt a Fidesz legnagyobb hibája, hogy akkor nem pucola ki a médiát a komcsi szennyből. Bele is bukott. Na de a lényeg, hogy ahogy nem vettük észre, hogy mennyire kezdjük megutálni egymást, úgy azt sm fogjuk észre venni, hogy javul a közhangulat. Béka esete a forró vizzel.
Na,neeeee!!!!!Addigra már 45-50 éves leszek:( Tudom,hogy nagyon rossz helyzet van kishazánkban de ennyire?
Még rosszab! A te életeben nem lesz jobb, sőt még lehet hogy sokkal sz@rabb.
"Hát sajnos én még Nálad is több leszek. Tudod, hány év lemaradásunk van Svájchoz, Svédországhoz, Spanyolországhoz, Németországhoz képest? Legalább 30.. :( Ezt nem lehet 2-3 év alatt "megcsinálni"."
Ezt olvasni is rossz..:( Nem kellet volna épiteni anno a kommunizmust elődeinknek,lehet most jobban állna Magyarország!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!