Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2-3 év múlva milyen Magyarorsz...

2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...

Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!

2010. ápr. 24. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:

Viktoriánus államban fogunk élni, újra divatba jön a hosszú szoknya és az éhenhalás.

Végre helyreáll a rend a nemek között a nők otthon maradnak a férfiak a földeken dolgoznak.

A felső 1000 okoskodni fog.

Visszahozzák a aranyat mint fizetőeszközt. Valamint marhát, csirkét, zöldséget, gyümölcsöt.

Török fennhatóság.

Röviden ennyi.

2010. ápr. 24. 21:17
 22/64 anonim ***** válasza:
Magyarországot nem fogják hagyni, hogy csődbe jusson. Az lavinát indítana el a egész eu-ban. Aki pedig azzal vigasztalja magát, hogy az egész euban válság van, annak azért megemlíteném, hogy 4-5-ször ennyi fizetésből könnyebb átvészelni a válságot.
2010. ápr. 24. 21:18
 23/64 A kérdező kommentje:
"Még rosszab! A te életeben nem lesz jobb, sőt még lehet hogy sokkal sz@rabb." Köszi,azért a biztatást!:P Az vigasztal,hogy Te is itt vagy Magyarországon és együtt szivunk,no meg majdnem mindenki kollektivan...
2010. ápr. 24. 21:19
 24/64 anonim ***** válasza:
Hát igen, mostmár nem 40, hanem 48 év lemaradást kell behozni. Bár megkockáztatom, hogy ez a 8 év ártott legalább annyit, mint 20 év kommunizmus.
2010. ápr. 24. 21:19
 25/64 anonim ***** válasza:

Én vagyok a "15-20 éves lemaradás" írója. A 22:19-essel mélységesen egyetértek.

Sajnos mi nem biztos, hogy megérjük a jóléti Magyarországot... sőt, biztos hogy nem. De azért reménykedem, hogy nyugdíjaskorunkra jut belőle valami. :)

2010. ápr. 24. 21:21
 26/64 anonim ***** válasza:
Mármint az előttem szóló, 21:19-essel értek egyet, nem a 22:19-essel. :) Már fáradok :(
2010. ápr. 24. 21:21
 27/64 A kérdező kommentje:

"Bár megkockáztatom, hogy ez a 8 év ártott legalább annyit, mint 20 év kommunizmus."

Ez a 8 év nem az épitkezésről szólt hanem a rombolásról,

sikassztásokról,hazugságokról és még sorolhatnám!

2010. ápr. 24. 21:23
 28/64 anonim ***** válasza:

Mondj olyan Fideszest, aki botrányba keveredett lopás miatt. Van, csak nem derül ki, mi? :) Nem pitiáner ügyre gondolok, amit egy szimpla polgármester is el tud lopni, és ne olyat, amelyik csak a Te szemszögedből számít lopásnak. Említs olyat, mint a BKV-s ügyek. A kicsit azért ne említsd, mert kicsi dolgai a Jobbiknak is vannak, amiket most nem akarok említeni.

Nem fogod fel!

Itt a politika a nagy multi tőke fogságában van, amik nem látszanak. Amikkel nem lehet megbukni, mert a törvény útján kapják a korrupt előnyöket, és külföldi számlákra utalgatnak. Csak egy bukta lehe, ha maga a politikus nem hajlandó pariba lenni, és megbuktatják. De arra meg várhatsz!

Még is mit tesz a Fidesz amitől jobb lehet?

Lehet hogy téged lelkesít OV, de engem nem nyugtat meg, mert semmi olyanról nem beszél, ami elég mély ahoz hogy a változások reménye meg iklessen!

2010. ápr. 24. 21:23
 29/64 anonim ***** válasza:

Ezt olvasni is rossz..:( Nem kellet volna épiteni anno a kommunizmust elődeinknek,lehet most jobban állna Magyarország!

Jahh! Gondolkodj!!!!

Ugyanis szocializmus volt, és 1970-1990 ig 20e milliárd € adósságunk lett.

1990-2010ig meg + 60e milliárd, meg az eltékozolt + 60e milliárd állami vagyon!

És még is jobban éltek akor az emberek!

Akkor mi is volt jobban elhibázva?

2010. ápr. 24. 21:25
 30/64 anonim ***** válasza:

Magyarországot nem fogják hagyni, hogy csődbe jusson. Az lavinát indítana el a egész eu-ban. Aki pedig azzal vigasztalja magát, hogy az egész euban válság van, annak azért megemlíteném, hogy 4-5-ször ennyi fizetésből könnyebb átvészelni a válságot.

Jelentem, a lavina már elindúlt! Csak figyelni kellene a jeleit.

2010. ápr. 24. 21:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!