Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 2-3 év múlva milyen Magyarorsz...

2-3 év múlva milyen Magyarországban fogunk élni?

Figyelt kérdés

Gondolok itt a gazdasági helyzetre,az emberek egzisztenciális helyzetére...

Én személy szerint optimistán tekintek a jövőbe,remélem ennél már csak jobb lesz a helyzet!!Kiváncsi vagyok mert a Fidesz állitólag szembemegy az Mszp politikájával,és nem fojtatják azt az utat amit az Mszp csinált..,aminek persze örülök!

2010. ápr. 24. 20:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 A kérdező kommentje:

"Itt a politika a nagy multi tőke fogságában van, amik nem látszanak. Amikkel nem lehet megbukni, mert a törvény útján kapják a korrupt előnyöket, és külföldi számlákra utalgatnak. Csak egy bukta lehe, ha maga a politikus nem hajlandó pariba lenni, és megbuktatják. De arra meg várhatsz! "

Ezeknek a multiknak elkéne kapni a frakkját,mert ez igy nagyon nem jó,ahogy most van!

2010. ápr. 24. 21:29
 32/64 anonim ***** válasza:

Na azért a szocializmust se hibáztassuk!

Azt is lehetett volna 'normálisan' művelni, mármint az államadósságot. Lásd Románia, ott éltek két évtizedig szarul, de legalább nem lett ekkora államadósságuk.

33/64 anonim ***** válasza:

Ennek az adósságnak a felét az elmúlt 8 évben csinálták...

Tényleg van még olyan, aki elhiszi, hogy a kommunizmus jobb volt, mint ami most van? Szerintetek hol tartana az országunk, ha még mindig az lenne? Nézzétek meg a többi kommunista országot, hogy hol tartanak...

34/64 anonim ***** válasza:

"Még rosszab! A te életeben nem lesz jobb, sőt még lehet hogy sokkal sz@rabb." Köszi,azért a biztatást!:P Az vigasztal,hogy Te is itt vagy Magyarországon és együtt szivunk,no meg majdnem mindenki kollektivan...

Nem nem barátom! Ez a buli nem az a buli, én kb 1 hó és Londonba leszek. A barátaim már 2 éve kint vannak, már csinálják a helyem.

Jó szórakozást.

2010. ápr. 24. 21:30
 35/64 anonim ***** válasza:
Emlékeztek a kommunizmusban arra a rövidítésre, hogy KMK (Közveszélyes Munkakerülő?) Akinek nem volt munkahelye, (kivéve a betegek), ez volt. Azért jó lenne, ha ez visszajönne... mert akkor lenne mindenkinek munkája, és talán újra talpra állna ez a szerencsétlen (ámde általam imádott) kis ország.
2010. ápr. 24. 21:31
 36/64 anonim ***** válasza:
Én éltem Londonban is és Dublinban is évekig. De ezt az "életérzést", hogy "itthon vagyok", ezt nem találtam odakint. :(((
2010. ápr. 24. 21:33
 37/64 anonim ***** válasza:

"Emlékeztek a kommunizmusban arra a rövidítésre, hogy KMK (Közveszélyes Munkakerülő?) Akinek nem volt munkahelye, (kivéve a betegek), ez volt. Azért jó lenne, ha ez visszajönne... mert akkor lenne mindenkinek munkája, és talán újra talpra állna ez a szerencsétlen (ámde általam imádott) kis ország."

Igen, ezt csinálták a komcsik az elmúlt 8 évben is. Jelenleg kb 800 ezer olyan munkahely van, amire nincs semmi szükség. Nem állítanak elő semmit, csak viszik a pénzt. Sokan azt nem fogják fel, hogy amég a kommunizmusban 3-an toltak egy talicskát, addig a többi mocskos imperialista kapitalista országban dübörgött a gazdaság, és mostanra 4-5-ével többet keresnek a magyarnál. Amit az idősebbek 40 évig elhawajoztak, azt nekünk fiataloknak kell majd behozni. Ha tudjuk. Ennek az országnak minden adottsága meglenne, hogy gazdag legyen. De 40 évig egy helyben jártunk... Az elmúlt 20 év pedig nem mérvadó, a Fideszt leszámítva ugyanazok a kommunisták vezették az országot, akik előtte. Ez magyar betegség sajnos...

2010. ápr. 24. 21:37
 38/64 A kérdező kommentje:

"Jelentem, a lavina már elindúlt! Csak figyelni kellene a jeleit."

Aha..,de remélem nem teriti be Magyarországot!Amúgy Te honnan vagy ilyen jól informált államadósság ügyben?

2010. ápr. 24. 21:37
 39/64 anonim ***** válasza:

Szerintetek hol tartana az országunk, ha még mindig az lenne? Nézzétek meg a többi kommunista országot, hogy hol tartanak...

Nem igazán van már kommunista állam Észak-Koreán meg Kínán kívül..

2010. ápr. 24. 21:38
 40/64 A kérdező kommentje:

"Nem nem barátom! Ez a buli nem az a buli, én kb 1 hó és Londonba leszek. A barátaim már 2 éve kint vannak, már csinálják a helyem.

Jó szórakozást."

Köszi:XD Sok szerencsét..,azért majd gondolj ránk is...:))

Én már csak a lottó ötösben bizok!!:))

2010. ápr. 24. 21:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!