Miért baj az ha valaki büszke a magyar származására?
Manapság erénynek számít, ha valaki büszke arra hogy meleg, biszexuális, cigány, zsidó, fekete, indián, migráns satöbbi. Az mind erény, és támogatandó.
Az miért van tűzzel-vassal üldözve, ha valaki arra büszke hogy magyar? Mert az ugye populista-demagóg-nacionalista-soviniszta-fasiszta-náci-kirekesztő-gyűlölködő-intoleráns-horthysta-szélsőséges...
Nem igazán értem a logikát emögött.
És sztem ha nincs ez a szemléletmód a ballibeknél már évtizedek óta, akkor nem lenne ilyen erős szélsőjobb sem mint a Jobbik. Ők kreálták azzal hogy folyton farkast kiáltottak!
Nem baj.
Vannak magyarok, meg magyar állampolgárok.
A magyaroknak van magyarságtudata.
Aki csak állampolgár, annak meg lakcíme van, meg születési helye. Nekik a nemzeti hovatartozás érdektelen.
"Pozitív visszacsatol"
Hát ez elég provokatív volt, de már annak is örülök hogy nem ugrottál nekem amiért nem Igazságos Mátyást vagy Szent Istvánt tettem az első helyre.
"Miért baj az ha valaki büszke a magyar származására?"
Ilyet senki nem mondott, a kérdező pedig egy hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!