Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért baj az ha valaki büszke...

Shan-Yu kérdése:

Miért baj az ha valaki büszke a magyar származására?

Figyelt kérdés

Manapság erénynek számít, ha valaki büszke arra hogy meleg, biszexuális, cigány, zsidó, fekete, indián, migráns satöbbi. Az mind erény, és támogatandó.

Az miért van tűzzel-vassal üldözve, ha valaki arra büszke hogy magyar? Mert az ugye populista-demagóg-nacionalista-soviniszta-fasiszta-náci-kirekesztő-gyűlölködő-intoleráns-horthysta-szélsőséges...

Nem igazán értem a logikát emögött.

És sztem ha nincs ez a szemléletmód a ballibeknél már évtizedek óta, akkor nem lenne ilyen erős szélsőjobb sem mint a Jobbik. Ők kreálták azzal hogy folyton farkast kiáltottak!

2016. aug. 13. 11:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
47%
Esetleg mondhatnál valami példát arról az állítólagos történelemhamisításról, hadd röhögjünk már egy kicsit.
2016. aug. 13. 12:46
 22/63 anonim ***** válasza:
63%

Én annyit vettem észre, hogyha valaki büszke a magyarságára, akkor pont a mélytoleráns liberálisok kötnek bele a következő dolgokkal:

-Pontosan ki a magyar?

-Már olyan, hogy magyar, nem is létezik

-Náci vagy, erre legyél büszke

-Mit képzelsz magadról te rasszista? Te vagy a világ közepe?

De ha valaki azt írja le, hogy büszke roma származására, akkor ilyen reakciók nem figyelhetőek meg. Vajon miért?

Igazság szerint az a szégyen, hogy el kell magyarázni, hogy magyarnak lenni sohasem szégyen. Inkább mélyliberálisnak lenni szégyen, mert már nem képviselik azokat az elveket, amiről szólnia kéne.

2016. aug. 13. 12:57
 23/63 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem nem baj,bár tennünk semmit nem kellett érte.
2016. aug. 13. 12:58
 24/63 anonim ***** válasza:
21%
22-es állj a tükör elé röhögni-röfögni. És régebbi - nem mai - tankönyveket olvasgass közben a dicsőséges felszabadító szovjetekről, de az egész XX-i rész alkalmas a fetrengve röhögésre.
2016. aug. 13. 12:59
 25/63 anonim ***** válasza:
61%
ezt csak a szélsőlibberek mondják, logikát meg feleslegesen keresel, mert a logika ellentéte a szélsőliberális
2016. aug. 13. 13:08
 26/63 anonim ***** válasza:
62%

Mint már leírták előttem is, nem arra kell büszkének lenni, hogy most a föld melyik pontján élsz, hanem azokra a dolgokra, amiket elértél.

Az meg, hogy ahogy te megfogalmaztad, "büszke arra hogy meleg, biszexuális, cigány, zsidó, fekete, indián, migráns satöbbi" pont nem érdekel senkit. Nem ezek alapján kell megítélni egy embert, hanem a tettei alapján. Inkább élnék egy biszexuális zsidó migráns szomszédságában, mint egy olyan igaz magyar ember közelében, aki buta, primitv, törvényszegő és még sorolhatnám.

2016. aug. 13. 13:34
 27/63 anonim ***** válasza:
77%
#25 Tehát mai példát nem tudsz hozni, ergo hazudtál. Köszönöm a beismerést és a röhögnivalót.
2016. aug. 13. 14:02
 28/63 anonim ***** válasza:
50%

"#25 Tehát mai példát nem tudsz hozni, ergo hazudtál."

Hazudni legfeljebb te szoktál, de vádaskodni jól megtanultál, gratula, legalább valamihez értesz.

A történelem nem újságolvasásról szól.

Két nemzedék hazugságban nevelkedett ez a generáció már azt sem tudja, mi hiányzik! - ezért lettél TE is sok kis társaddal ilyen hazug-röhögős-magyargyűlölő-kereszténygyűlölő. (megfelelő aláhúzandó, nem ismerlek)

Szívesen tanítalak, mert látszik, hogy nem érted, és hiába akarják visszaállítani a régi rendet - 1919-1989 -ig sikerült tönkretenni a magyarságtudatot, a hazaszeretetet.

96 éve hadisarcot fizetünk, ami lelki nyomorgatás is, nemcsak anyagi. A németeket állandóan büntetik, állandó bűntudat generálás zajlik, aminek meglesz a szintén torz visszacsapása. A "győztesek" felől- állandó bűntudat gerjesztés van.

Jó lenne ezt elkerülni, és normálissá válni - a kérdező nagyon érzékenyen, erre tette fel a kérdést

"Hisz bûnösök vagyunk mi, akár a többi nép,

s tudjuk miben vétkeztünk, mikor, hol és mikép,

de élnek dolgozók itt, költõk is bûntelen,

és csecsszopók, akikben megnõ az értelem,

világít bennük, õrzik, sötét pincékbe bújva,

míg jelt nem ír hazánkra újból a béke ujja,

s fojtott szavunkra majdan friss szóval õk felelnek.

Nagy szárnyadat borítsd ránk virrasztó éji felleg."

Btv eszedbe jutott ama népirtás, amelynek most volt az évfordulója aug 6-án és 9-én? civilekre találomra dobták azt a "technika csodáját", kipróbálásra, aminek a hatását még ma is érzik. A Don kanyarban elesett rokonaidról emlékezel?

Ezek a mai napig ható történelmi dolgokból kiragadva.

De szüleid, nagyszüleid már egy torz, bűntudatot keltő marxista-leninista-materialista-hazug nevelést kaptak,

és hát ezt tudták átadni a maiaknak.

Nem mindegy, hogy ki és hogyan nevel, mert az ember az emberré levést az embertől tanulja.

Szeretettel lássunk ehhez, minden múltbélit ismerve, tudomásul véve, legyen békesség.

Petőfi

[link]

Magyar vagyok. S arcom szégyenben ég,

Szégyenlenem kell, hogy magyar vagyok!

Itt minálunk nem is hajnallik még,

Holott máshol már a nap úgy ragyog.

De semmi kincsért s hírért a világon

El nem hagynám én szűlőföldemet,

Mert szeretem, hőn szeretem, imádom

Gyalázatában is nemzetemet!

2016. aug. 13. 14:55
 29/63 anonim ***** válasza:
91%

Tipikus hülye vagy. Semmit, de semmit nem tudtál hozzászólni az általam leírtakhoz. Egy kis iskolázás inkább neked kéne, te kis fenékpapír :)

2016. aug. 13. 15:10
 30/63 anonim ***** válasza:
a 24 a #21 (12:46) röhögősre ment, csak közben talán töröltek kérdést? a tieddel egyetértettem, de ez az utolsó felülírta - ilyen stílussal nem lehet egyetérteni, válogasd meg a szavaidat.
2016. aug. 13. 15:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!