Miért baj az ha valaki büszke a magyar származására?
Manapság erénynek számít, ha valaki büszke arra hogy meleg, biszexuális, cigány, zsidó, fekete, indián, migráns satöbbi. Az mind erény, és támogatandó.
Az miért van tűzzel-vassal üldözve, ha valaki arra büszke hogy magyar? Mert az ugye populista-demagóg-nacionalista-soviniszta-fasiszta-náci-kirekesztő-gyűlölködő-intoleráns-horthysta-szélsőséges...
Nem igazán értem a logikát emögött.
És sztem ha nincs ez a szemléletmód a ballibeknél már évtizedek óta, akkor nem lenne ilyen erős szélsőjobb sem mint a Jobbik. Ők kreálták azzal hogy folyton farkast kiáltottak!
Áhh, már megint párhuzamos univerzumból érkezett honfitársunk panaszait hallhattuk.
"Az miért van tűzzel-vassal üldözve, ha valaki arra büszke hogy magyar?"
Hol? A 11286/C Univerzumban? Mert itt nálunk nincsen.
"Mert az ugye populista-demagóg-nacionalista-soviniszta-fasiszta-náci-kire
kesztő-gyűlölködő-intoleráns-horthysta-szélsőséges... "
És ez ugyanaz az Univerzum mint az előző? Vagy ez már a kuruc-o-szférából jött? Úgy hallom az valami speciális hely valamelyik Univerzumban, de nem tudom melyikben. Nem vagyok annyira otthon az Univerzumok közötti utazgatásban, mint te.
"Nem igazán értem a logikát emögött."
Talán ha a valóságban élnél, és nem baromságok kitalálásával töltenéd az idődet, akkor értenéd.
Természetesen be tudom, te vagy az aki fröcsög:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!