Miért baj az ha valaki büszke a magyar származására?
Manapság erénynek számít, ha valaki büszke arra hogy meleg, biszexuális, cigány, zsidó, fekete, indián, migráns satöbbi. Az mind erény, és támogatandó.
Az miért van tűzzel-vassal üldözve, ha valaki arra büszke hogy magyar? Mert az ugye populista-demagóg-nacionalista-soviniszta-fasiszta-náci-kirekesztő-gyűlölködő-intoleráns-horthysta-szélsőséges...
Nem igazán értem a logikát emögött.
És sztem ha nincs ez a szemléletmód a ballibeknél már évtizedek óta, akkor nem lenne ilyen erős szélsőjobb sem mint a Jobbik. Ők kreálták azzal hogy folyton farkast kiáltottak!
Nem a németekre kenték az egészet, hanem pont hogy a magyarokra akarják kenni az egészet, ami orbitális hazugság és unfairség!
De ez csak konkrétan 1 eset volt, ha csak ez lett vola, nem tettem volna föl a kérdést.
Ez csak a jéghegy csúcsa, amikor már a zöld-liberális Schiffer is túl magyar-nemzeti érzelmű egyes MAGYAR embereknek!
És elég könnyű eldönteni azt, hogy ki magyar: aki használja a magyar nyelvet és érdekli a magyarság és Magyarország sorsa. Szóval az erdélyiek ellen sem kéne folyton románozni.
Bzzz... Bzzzzzz....
Az interdimenzionális fordítógépem kicsit beragadt. Azt írja ki nekem, hogy számodra az elnyomás, "tűzzel-vassal üldözés", stb. annyiban merül ki, hogy pár hülye csúnya dolgokat mond valakire. Ugye ekkora baromság még véletlenül sem merült fel, és csak az én gépem nem működik rendesen? Tudnál kölcsönözni egy fluxus-kondenzátort, hogy végre értsem a logikát?
Hát azt meg nem mondom, hogy hányan vannak. Én csak annyit mondok, hogy minálunk az "antimagyarkodás" annyiban merül ki, hogy csúnya szavakkal dobálóznak egymásra az emberek oda-vissza. És az egyik oldal folyamatosan próbál úgy tenni, mintha komoly hátrányok érnék őket. Mert csúnya dolgokat mond rájuk pár ember. Feltételezem, hogy ezek az emberek valami párhuzamos Univerzumból jöhetnek, mert ekkora marhaságot nehéz máshogy magyarázni.
563364/F dimenzió. A Jupiternél van a kapu, utána fordulj balra, és már itt is vagy a mi kis békés Földünkön, ahol elnyomás alatt elnyomást értenek, és a "tűzzel-vassal üldözés" többet jelent, mint hogy valaki nácinak vagy libsinek nevezi a másikat. Csak sajnos megszálltak minket a 11286/C Univerzumból a hülyék, akik elnyomva érzik magukat a szavaktól.
"annyiban merül ki, hogy pár hülye csúnya dolgokat mond valakire"
Nem, nem annyiban merül ki, nem kell elmismásolni, elgyíkemberezni, elmásikbolygózni.
1919 nóta folyamatos, tudatos és aljas lenyomásban merül ki, a történelem hamisítástól kezdve az egész oktatáspolitikán, vallásalázáson, rendek feloszlatásán keresztül a mai helyzetig. Teljesen elfajult ez, és nagyon jól látja a kérdező, hergeli a torz szélsőségeseket - hogy lehessen rágalmazni a normális embereket: hááá höörr, a magyarok nácik stb. És mindenkinek nagyon elege van belőle, l. a normális - az egyik legnormálisabb - politikust, Schiffert. Szívesen.
A felvételi plusz pont hátrányos helyzetért jár, nem kisebbségért. Az is kemény max. 40 pont a tanulmányokért járó 400 mellé.
Én nem látom hogy a tehetségkutatók kisebbséggel lennének tele, de ez biztos megint egy másik univerzum.
Ja és mondd csak, ha nekik könnyebb megúszni a büntetést, akkor mégis miért vannak állítólag velük tele a börtönök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!