Négyajtós, fronthajtású kupé készül majd Kecskeméten, a B osztály mellett melyre Orbán büszke, mint ahogy a gyermelyi tésztagyárban tett látogatása során is büszkélkedett. A magyar munkavállalók mennyit keresnek ezeken a helyeken?
Ők is büszkék az ottani fizetésükre?Az a minimum hogy van munkájuk devajon mennyiért rakják össze a z uj luxusautókat?Aprópénzért?
Az összeszerelésért olyan túl sokat nem fizetnek (ők a többség, kb. a magyar átlagot kapják), a többiek jobban keresnek.
"A magyar munkavállalók mennyit keresnek ezeken a helyeken?"
Örülnél te annak a pénznek, amit ott keresnek...
Az ilyen helyeken a magyar színvonalhoz képest jól keresnek az emberek, én mér lassan tíz éve dolgozom multinál. De ne csak a fizetést nézd. Kulturált, tiszta környezet, szabályos, bejelentett munkavégzés, béren kívüli juttatások, stb. Ez igencsak megdobja a munka értékét.
A Gyermelyi pedig magyar, nem csak a nevében, sőt, a beszállítóik is magyarok, mint ahogy a Mercedesnek is vannak helyi beszállítói.
Öngólos kérdés...
vagy várjáá' értem már! Orbán megjelent ott; ergó kapcsolatba hozzuk vele gyorsan..akkor izé.. FÚÚÚJ
"Örülnél te annak a pénznek, amit ott keresnek...
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik."
Ez ugye azt jelenti, hogy a magyar szívesebben él negyvenhétezerből, mint száznegyvenhétből. Nekem nem gond, csak ne csodálkozzatok, ha annyit fogtok keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!