Szerintetek is egyre rosszabb élünk és a kormány rossz irányba viszi az országot?
- rothadó egészségügy
- egykulcsos adó
- kizsákmányolt dolgozók
- csökkenő reálbérek, növekvő árak
- Európa-rekorder ÁFA
- gyenge gazdasági növekedés
- gondok az oktatásban
- a megszorítások ellenére sem csökkenő adósságállomány (az hogy az adósság esetleg GDP arányosan 77% 79 helyett nem mérvadó csökkenés)
A #99-esnek üzenem:
Köszönjük, tisztelt Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes....
Mes bizonyíta amit itt elmondunk. Orbán->angyali fényes becsületű igaz ember, Gyurcsány->sátáni démon....
Jó reggelt kivánok, ezt mondtuk. Tessék felébredni oké. Hülyeségt beszél. Államcsőd,világbank, minden ökörség de nem cáfolja meg a Steve-nél felsorolt pontokat, nem tud konkrétumot, csak dobálózik. Olvass issza bogaraom,vagy tudod mit? Tanulj okosodj. Nézz uánna ennek dolognak, semmi hozzá értéssel könnyű beszélni...
Fel fogod te a válaszokat legalább? Mer már az is egy lépés lenne....
"Tessék felébredni oké. Hülyeségt beszél. Államcsőd,világbank, minden ökörség de nem cáfolja meg a Steve-nél felsorolt pontokat, nem tud konkrétumot, csak dobálózik."
Az mind mellébeszélés amit már sorban sok hasonló bal hazug témákban sorra többször kitárgyaltunk! Akkor mindig elhal az adott téma és nyitnak újabbat ahol megint feltesznek egy kiforgatott kérdést ami a kédés feltevésében is már hazudik! Jó játék lehet végig hazudozni a világot kedves baloldaliak, reggel éjjel meg este! Még szerencse, hogy az emberek jelentős része átlát rajtatok, de ti azt is megmagyarázzátok, hogy nem igaz.
Ez a Steve-féle is mind csak kifordított melléduma, ezt minden normális ember látja. Egészen másképp van a valóság. Ezt csak a hazug-baloldal magyarázza így!
A baloldaliak meg nem akarják tudomásul venni de elvesztették, eljátszották maradéktalanul a becsületüket! Mindegy, hogy adott csoportot MSZP-nek vagy DK-nak LMP-nek vagy bármi másnak neveznek, egy a lényeg, hogy a soraikban most is az emberek előtt rég lejáratott politikusok ülnek és próbálkoznak hazug szövegeikkel, kiforgatott mondva csinált indokokkal vissza kapaszkodni oda ahonnan már kirúgták őket a magyar emberek.
A baloldali politikusok meg Csapkodják-pacskolják és fröcskölik a mocskot, hátha másokat is össze tudnak vele kenni, de csak ők lesznek egyre inkább bepiszkolva a saját szennyüktől.
"Az mind mellébeszélés amit már sorban sok hasonló bal hazug témákban sorra többször kitárgyaltunk!"
Ha sokszor kitárgyaltátok akkor kérlek linkeld őket. Nem kötözködésből kérem, egyszerűen nem vagyok régóta a GyK ezen témakörében, és mikor írok annyit látok (mint most is) hogy írok valamit, érvelek, de nem kapok választ csak lepontoz valaki.
UI.: Azért elismétlem: Az, hogy kritizálom a Fideszt még nem jelenti azt, hogy az ezelőtti kormánypártot jobban szeretném, csak egyszerűen nem róluk van szó.
Az a legnagyobb baj veled sörpocak, hogy a fideszhez kollektív véleményed arra alapozod, hogy egyes rikácsoló hangok másról sem dumáltak a kamaszkorod alatt, mint hogy fidesz=ultimategonosz .
Olyan vagy, mint egy gyerek, aki nem eszi meg a spenótot, mert az hallotta, hogy nem finom, meg egyébként is zöld.
És itt most nem is a fideszről akartam én véleményt alkotni, csak gondoltam szembesítelek, hogy a kollektív általánosításaidat csak itt a GYK-n néhány szebb napokat is látott idegrendszer beteges orbángyűlölete ugyan elismeri, de egyszer ki fogsz kerülni a valós életben, és egy gramm valós vitakészséged nem lesz.
Mi lesz veled az első eldöntendő kérdésnél, ahol nem lesz [ellenzéki válasz] és [fidesz]?
Azt hiszed manapság a rendszerváltáskor trendi független ellenzéki lét manapság még tartja magát? Már akkor is igen-igen gázos volt, és egyre jobban tart oda, ahova Torgyánék már megérkeztek a saját szélsőséges világképükkel.
Itt az államtól elkommunizált "MANYUP"-ról van szó, ahol még az államiból, az állami nyugdíjra befizetők elől vették volna el az ellátást azok akik a magánba teszik a pénzüket! Jó arcátlan dolog lett volna az ha úgy alakul. Az volt az arcátlan aki ezt megígérte bő mellénnyel. Gondolhatta, majd kérjük számon a sírján! Tudjuk, Horn Gyula volt az a csaló aki ezt így alakította baloldali módon tisztességtelenül! Most kérjük számon rajta! http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__780..
Itt meg hiányos gazdasági ismeretekkel akarnak feltétel nélküli alapjövedelmet osztogatni mert olyan nagyon jól megy nekünk, hogy munka nélkül akarnak megélni. Akkor még az se dolgozna aki így még elmegy. Eszetlen társaság!
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__786..
Itt is nagyon félre akarnak magyarázni dolgokat
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__775..
Most legyen elég ennyi, nem keresgélem tovább.
A baloldal az ország jóval kedvezőbb fejlődésű gazdasági átalakításának minden egyes szükséges lépését kritizálja, amivel önállóan magyar erőből jól működő körülményeket építenek fel, a magyar tőke gazdaság élénkítő munkája háttereként.
A baloldal nem is akarta fejleszteni a hazai nagyvállalkozásokat és a hazai multik lehetőségeit korlátozták, inkább a külföldi pénzek működtetésére helyezték a hangsúlyt, azért számoltak fel mindent a vasipartól a könnyűiparon keresztül a cukorgyárakig bezárólag. Még a hazai almafákat is kiirtatták részben és szarvasmarha vágásért is fizettek, hogy a nyugati húst és gyümölcsöt behozathassák, mert nekik mindenük a nyugati gazdaság élénkítése a mi erőnkből.
Na ez az! A mostani kormány viszont a magyar nagytőkés réteget igyekszik felépíteni és támogatni, mert ők teremtenek hazai munkahelyeket és azt a pénzt amit ők megtermelnek nem viszi ki senki, az itthon élénkíti a gazdaságot és itthon működik. Ezt valamiért nagyon nem akarja figyelembe venni a baloldal, mert ez Magyarország és a magyar emberek érdeke és nem a nyugati tőkét támogató MSZP-é!
"Az mind mellébeszélés amit már sorban sok hasonló bal hazug témákban sorra többször kitárgyaltunk! Akkor mindig elhal az adott téma és nyitnak újabbat ahol megint feltesznek egy kiforgatott kérdést ami a kédés feltevésében is már hazudik! Jó játék lehet végig hazudozni a világot kedves baloldaliak, reggel éjjel meg este! Még szerencse, hogy az emberek jelentős része átlát rajtatok, de ti azt is megmagyarázzátok, hogy nem igaz. "
Ez szép és jó. De az a baj, hogy szerintem el se olvasol dolgokat. A válaszok elején azt mondod higy "aahh....kit érdekel a balos duma.."
Itt a hiba. Pedig szerintem ha elolvasnád, nem úgy viszonyulnál hozzá hogy "aahh...ezek ugy is hazudnak reggel éjjel meg este" akkor elkezdenél gondolkodni hgy "hmm...mi van ha ebben kicsit igazukvan".
Megmondtam ezerszer itt. Nem at mondom hogy Gyurcsány egy félisten,egy angyal, egy szent. De Orbán sem. Egyik sem. Azt viszont kifejezetten utálom amikor Gyurcsányt vagy mitadisten az egész baloldalt, ahogy te is,démonizálják. Ezt a bűnbak képzést nehéz lenyelni. "Ő a felelősek mindenért ....blabla.." , hagyjuk már. Stop. Orbán semmivel sem jobb.
"Ez a Steve-féle is mind csak kifordított melléduma, ezt minden normális ember látja. Egészen másképp van a valóság. Ezt csak a hazug-baloldal magyarázza így!
"
Igen? Tényleg? Akkor olvasd el ujra, és cáfold meg egyenként amit tudsz. Szerintem el se olvastad mindet ha ezt állítod....
Nem fogom fel hogy hogy lehet úgy gyűlölni akármit, akár a balosakat hogy ennyit mondj nekik. Nem értem egyszerűen....nonszensz..
Te máshol élsz mint az a hely amit Steve pontjai jellemeznek?
Na mindegy,várjuk acáfolatot legalább egy pontra.
"
A baloldaliak meg nem akarják tudomásul venni de elvesztették, eljátszották maradéktalanul a becsületüket! Mindegy, hogy adott csoportot MSZP-nek vagy DK-nak LMP-nek vagy bármi másnak neveznek, egy a lényeg, hogy a soraikban most is az emberek előtt rég lejáratott politikusok ülnek és próbálkoznak hazug szövegeikkel, kiforgatott mondva csinált indokokkal vissza kapaszkodni oda ahonnan már kirúgták őket a magyar emberek.
"
Ujra leírtad több sorban ugyanazt.: "a baloldal hazugbanda, hazunak reggel éjjel meg este."
Amugy meg az egészet részekre osztod hogy lmp, dk blabla, de szerinted mind ugyanaz mi? Nézesd meg magad, utálatból beszélsz. Jó? Olvasgasd el a válaazsokat , ha figyelsz is rájuk remélhetőleg elgondolkodtat majd.
"A baloldali politikusok meg Csapkodják-pacskolják és fröcskölik a mocskot, hátha másokat is össze tudnak vele kenni, de csak ők lesznek egyre inkább bepiszkolva a saját szennyüktől.
"
Má' megint... ujra és ujra leírod, de nem ohajtasz érveket mondani. Semmi. Egyszerűen haragból beszélsz...
"Az a legnagyobb baj veled sörpocak, hogy a fideszhez kollektív véleményed arra alapozod, hogy egyes rikácsoló hangok másról sem dumáltak a kamaszkorod alatt, mint hogy fidesz=ultimategonosz .
"
Nem tudom, én sose hallottam akkor ilyet, legfeljebb egyesektől. De miről beszélünk? Most a fél világ beakarja mindenkinek magyarázni hogy "Gyurcsány a hibás de tényleg, " .
Mi a külömbség? Nem értem miről beszélsz komolyan.. Engem rendkìvül zavar ez...
Egyébiránt sose gondoltam Orbánról hogy ....szóval azt amit ti Gyurcsányól, nem tudom pontosan mit. Orbánt én egy tehetséges okos embernek tartom, nem errőlvan szó. De az hogy velünk nem törődik ahogy megérdemelnénk azért, sőt nem is óhajt az más kérdés. Erről is világosan beszéltünk az előbbiekben nézd már vissza...
"Azt hiszed manapság a rendszerváltáskor trendi független ellenzéki lét manapság még tartja magát? Már akkor is igen-igen gázos volt, és egyre jobban tart oda, ahova Torgyánék már megérkeztek a saját szélsőséges világképükkel.
"
Erről annyit hogy Torgyán sose tartottam hülye embernek, de meggondolatlan volt szerintem amikor felszólalt főleg, ugy is járt sajnos...
Lényeg:
Ne démonizáld légyszi a baloldalt jó? Nem jogos, nem is indokolt. Gyülölködés szerű mondatokat mondasz, gondold át. Nem tudok mást javasolni. És továbbra is várjuk a cáfolatokat Steve pontjaira.
#109-es vagyok:
Azokban se látok semmi mellébeszélést amit linkeltél. Hülyeségnek tartod az alapjövedelmet vagy valami, nem értelek, mindegy.
Nem ragozom, felesleges ugyse fog érdekelni amit mondok..
Egyébiránt:
"A baloldal nem is akarta fejleszteni a hazai nagyvállalkozásokat és a hazai multik lehetőségeit korlátozták, inkább a külföldi pénzek működtetésére helyezték a hangsúlyt, azért számoltak fel mindent a vasipartól a könnyűiparon keresztül a cukorgyárakig bezárólag. Még a hazai almafákat is kiirtatták részben és szarvasmarha vágásért is fizettek, hogy a nyugati húst és gyümölcsöt behozathassák, mert nekik mindenük a nyugati gazdaság élénkítése a mi erőnkből."
Igen....a zivatarokat is ők okozzák hogy ne tudjunk napozni mi? Vagy a kánikulát hogy locsolnod kelljen a kertet ugye? Haggyjál már...
Nem tudom komolyan veszed a amit mondasz, de ha nem akkor mi meg aztán beszélhetünk. Ez már azért tulzás...
"A mostani kormány viszont a magyar nagytőkés réteget igyekszik felépíteni és támogatni, mert ők teremtenek hazai munkahelyeket és azt a pénzt amit ők megtermelnek nem viszi ki senki, az itthon élénkíti a gazdaságot és itthon működik. Ezt valamiért nagyon nem akarja figyelembe venni a baloldal, mert ez Magyarország és a magyar emberek érdeke és nem a nyugati tőkét támogató MSZP-é!
"
Ezt ki mondta? Andersen? Te még hiszel a mesékben? Jóvan....te ezt nem úgy hívd hgy megtömi a haverjait a te adódból meg sokmindenből amit ránk kéne áldozni hanem hazai tőkés réteget épít....jó....
Bitom ezt, mi vagyunk elvakultak, de te ezt mondod. Nem rossz ötlet csak ja...ebben az országban feltünően kevés a pént, valójában az államnak a legnagyobb bevétel az eu-ból jön, ez nem arról szól amugy hogy a nyugatnak él abaloldal. Ezt is gondold át. Ezek a szövegek hogy a tőkés réteget építi, véletlenül se lenyúlnak mindent amit lehet, mi? Azt hogy még arra is látunk ""érvet"" hogy a Mészáros Lőrinc félék rövid idő alatt meggazdgaodnak.....gyerekek...mik vannak....
É a baloldal hazudik reggel éjjel meg este.....
Ezt birom gyerekek.... . Dehát...ahány ház...csak ezután nehéz lenyelnj hogy mindenki hazudik, manipulál csak Viktor nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!