Szerintetek is egyre rosszabb élünk és a kormány rossz irányba viszi az országot?
- rothadó egészségügy
- egykulcsos adó
- kizsákmányolt dolgozók
- csökkenő reálbérek, növekvő árak
- Európa-rekorder ÁFA
- gyenge gazdasági növekedés
- gondok az oktatásban
- a megszorítások ellenére sem csökkenő adósságállomány (az hogy az adósság esetleg GDP arányosan 77% 79 helyett nem mérvadó csökkenés)
Én rosszabbul élek, mint 6 éve! Nem tudnak ezek kormányozni csak a lerablás megy meg a rongyrázás, most is beköltözik milliárdokért a budai várba, amúgy a másik se volt jobb az mszp, de ezek még rosszabbak, mert 2/3-dal azt is megtehették, amit Gyurcsányék nem tehettek meg...
Egyébként ha azt veszem alapul, hogy fizetőssé tette a kórházban a parkolást, a kezelésre meg legutóbb faternak 10 órát kellett várnia és csak a parkolás, mert nyilván nem fogok a súlyosan beteg apámmal buszozni, 5 ezer volt, az már kb 16-17 vizitdíj egyszerre!
Itt sokan azért elvannak tévedve.
Közel sem él mindenki rosszabbul, mint pár éve, itt az ország nyugati felén például pont fordítva van. Persze a helyzet szar, de azt egyáltalán nem mondanám, hogy egyre szarabb. Egyébként kormányváltásra ettől még szükség van csak rohadtul nincs kire váltani.De az, hogy te rosszabbul élsz az inkább köszönhető a földrajzi helyednek, mint a jelenlegi kormánynak, mert magánembereknek ők pont nem tettek sok rosszat, sokkal több rosszat tett az éltetett MSZP..de egyik kutya..másik eb..
Várom a pirospacsit:)
Szerintem a jelenlegi kormánypárt legnagyobb hibája az, hogy nem foglalkozik úgy igazán semmivel sem. (kivéve, ha reklámozhatják magukat vele)
Mint olyan - sofőr nélküli gépjármű - mi is csúszunk a magunk természetes lejtőjén, ahogyan az minden más országgal is megtörténne vezetés nélkül.
És hogy tényleg korrekt legyek, felteszem a szokásos kérdésemet annak, aki ellentétesen vélekedik velem: A Fidesznek eddig milyen gazdaságélénkítő tevékenysége volt?
Nekem az az élő tapasztalatom, hogy egyre csak nőttek a megszorítások, pénzszerzési manőverek (lásd. Nemzeti dohánybolt, vasárnapi zárvatartás kivéve a CBA, a kérdező példája a kórházi parkolással stb.) , de ellenértékben nem kaptam semmit. Legalábbis én nem éreztem meg.
Ezzel nem azt mondom, hogy az előző kormány tökéletes volt (szerintem is elk*rták), csak én így látom a dolgokat.
Szerintem is egyre rosszabbul élünk, de nekem úgy tűnik, hogy a magyarokat ez nem igazán zavarja.
Erről egy Mikszáth Kálmán idézet ugrik be nekem, miszerint "a magyar hátán szántani is lehet, csak az ekevas nemzeti színű legyen."
Szerintem is rosszabbul élünk amúgy, csak 1-2 példa...
Ismerősöm családi okok miatt félbehagyta az egyetemi tanulmányait és most kijött neki a 1,2 milliós számla, hogy mivel nem diplomázott fizesse vissza az oktatása költségeit és ezt az a hazug fidesz hozta be, akik 2007-ben leszavaztatták pl. a tandíjat és persze az un. önköltség is magasabb, mint az eddigi tandíjak és csak azért nem durvább a helyzet, mert a diákok tüntettek és a kormány félig-meddig meghátrált, most lehet engem kövezni, de szerintem 1 diplomát vagy legalábbis próbálkozást, mindenkinek alanyi jogon lehetővé kell tenni, mert fizetünk annyi adót meg járulékot, hogy ennyinek járnia kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!