Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is egyre rosszabb...

Szerintetek is egyre rosszabb élünk és a kormány rossz irányba viszi az országot?

Figyelt kérdés

- rothadó egészségügy

- egykulcsos adó

- kizsákmányolt dolgozók

- csökkenő reálbérek, növekvő árak

- Európa-rekorder ÁFA

- gyenge gazdasági növekedés

- gondok az oktatásban

- a megszorítások ellenére sem csökkenő adósságállomány (az hogy az adósság esetleg GDP arányosan 77% 79 helyett nem mérvadó csökkenés)

2016. jún. 20. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/119 anonim ***** válasza:
22%
#28-as , valahol igzad van. A vizitdíjról kb annyit tudtak hogy van. Valami "kizsákmányolásnak" élték meg, ha szabad így fogalmazni. Eszébe se jutott a nagy lejáratóknak, hogy pl ebből rakás dolgot próbáltak finanszírozni. Bele se gondolnak, hogy most meg nincs miből. A kórházak nehezen tudnk ellátásról, meg sokszor gyógyszerről is gondoskodni, ez a baj. Ennyit a jobban teljesítünkről.
2016. jún. 21. 10:50
 32/119 anonim ***** válasza:
21%
Én rosszabbul élek, mint 6 év, konkrétan 2 éve vesztettem el az állásomat azóta csak max közmunka jutott - Keleti Országrész!
2016. jún. 21. 11:36
 33/119 anonim ***** válasza:
30%

A '70-'80 között mint írod, "Akkor 3Ft volt egy liter benzin, ma 330. Azaz 110x kerül többe."

Akkor 20 Ft-ért vettem a Zaporozsecembe egy liter mosóbenzint, mert az olcsóbb volt mint a motorba való, a kucsma utcában a kútnál lehetett kapni! Ott kocsiba nem lehetett tölteni, de kannába adták, aztán félre álltam és ott beönthettem a tankba a másikhoz keverve. :D A motorbenzin drágább volt annál, 30-40 lehetett.

Szal semmiképp sem 3 Forint, talán a tízszerese v. nem sokkal több annál.

Ahhoz képest meg nem is emelkedett olyan sokat, csak talán tízszeresére se. Persze messziről jött ember azt mesél egy újszülöttnek amit akar. Csak én már sajna nem vagyok újszülött.

2016. jún. 21. 11:52
 34/119 anonim ***** válasza:
ma 11:36 Gyere az Ibidenbe fél Szabolcs megye itt van.
2016. jún. 21. 12:01
 35/119 anonim ***** válasza:
100%

Itt vannak benzin árak és nemzetközi összehasonlítások!

[link]

"Nemzetközi összehasonlításban az EU-tagországokat tekintve sem tekinthető magasnak

a magyar benzin- és gázolajár. A 2. és a 3. ábra szintén a 95-ös benzin árát és

adótartalmát (illetve a köztük levő összefüggést) illusztrálja 2010. év végi adatok

alapján.

A magyar benzinár európai összehasonlításban átlag alatti, medián környéki. Az

ár mértéke egyértelműen attól függ, hogy mekkora az adótartalom, ez Magyarországot tekintve 2010 végén 54 százalékos volt, ami az EU 58 százalékos átlagánál alacsonyabb."

2016. jún. 21. 12:52
 36/119 anonim ***** válasza:
75%
Én nem,de ezt csak annak köszönhetem,hogy egy "szemét",külföldi multinál dolgozom,amely magyar viszonylatban tisztességes fizetést ad és mostanában bőven van lehetőség túlórázni.Igaz,nem nagy öröm szombatonként,olykor vasárnaponként dolgozni,de enélkül,lehet,hogy rosszabbul élnék,mint az "emútt nyócévben".
2016. jún. 21. 13:38
 37/119 anonim ***** válasza:
0%
figyu #36-oss: hát errű van szó. Van olyan része a politikának akik ennek a javítását igérik, nem igy tartását. Hogy nem kell túlóráznod ahhoz hogy viszonylag(!) Jól élj. Meg biztosabb legen az h lesz és van munkaheyed. Nem mindegy.
2016. jún. 21. 13:45
 38/119 anonim ***** válasza:
83%
Én is egy ilyen aljas kizsákmányoló multinál vagyok 10 éve. Idén is csak 20% ot emeltek a fizetésemen az éves jutalmam is alig éri el a nettó 250 ezret. Meg utalványokat kártyákat is csak havonta egyszer ad.
2016. jún. 21. 13:45
 39/119 anonim ***** válasza:
0%
Ja tudjuk. Gondolom a soron vagy, gondolom jól élsz. Oké. És én pl ezzel mit kezdek? Vagy sokan mások? Gondolom annyi szabad időd is van, olyan kevés gondod, hogy te azt mondod h jól élünk. Olvasd vissza a válaszok nagy részét.
2016. jún. 21. 14:08
 40/119 anonim ***** válasza:
100%
15 napot dolgozom egy hónapban úgyhogy van szabadidőm És nem nem élünk hű de jól. De nincsenek is szomáliai körülmények mint ahogy egyesek beállítják. Az Atv-től az ember életkedve is elmegy.
2016. jún. 21. 16:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!