Manapság tényleg minden ember célja, hogy neki minél jobb és a társaságnak minél rosszabb legyen?
"Segíts magadon, Isten is megsegít"
Szerintem ez ez így normális.
Az összefogás, egymás segítése húzhat csak ki másokat a gödörből, vele együtt az egyénnel. Ha az emberek összefognak, sokkal nagyobb eredményt érhetnek el.
Kezd el TE a változást, és a többi ember is lassan-lassan fog változni! És nyisd ki a szád, és artikuláld ezt, mert igazából CSAK ez hozhat eredményt!
Bónusznak:
az, hogy megpróbálok boldogulni az nem jelenti azt, hogy a másikkal kiszúrok
amit a kérdező gondolt viselkedés az a következő kifejezés jól megmutatja: " HA az én lovam megdöglött, dögöljön meg a szomszédé is."
sajnos ez így van: ebbe tartozik bele, hogy feketén vállalnak munkát, vagy nem jelenti be a munkavállalóját; lopnak, csalnak stb
Nem minden ember célja - csak a politikusoké. Nekik a munkakörükben alapból bennevan az emberek anyagi és erkölcsi tönkretétele.
Mi lenne a legjobb a probléma orvoslására? Politikusok kiirtása, missile launcherrel legalább.
Mellesleg én is a feketemunka mellett vagyok. Ha már képtelenek államilag annyi munkahelyet teremteni, hogy legálisan lehessen dolgozni, akkor azt ne akadályozzák meg hogy más módon keressünk pénzt. Ellenkező esetben marad a bűnözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!