8. osztályos vagyok és osztályfönökit adnak ha vaki festi a körmét . Valyon ennek mi az oka? Mert szerintem senki sem lesz rosszabb ember ha festi a körmét.
Azért, mert ilyenkor a tanulással foglalkozz, ne a szépítkezéssel. Egyébként szerintem jó dolog, hogy nem engedik. (Láttam már itt olyan kérdést, hogy a 6.-os kislány műkörmöztet.) Nekünk se engedték se a sminket, se a haj vagy körömfestést.
23n
Jaj maradjatok már.:D
Szerintem sem lesz rosszabb senki. Az hogy így-úgy elvonja a figyelmed a tanulásról, meg nem erre kéne figyelni... Szerintem 3 naponta 20 percet igazán nem nagy dolog rászánni, ez senki eredményén nem ront, és se koravén, se kiégett nem leszel tőle. A műköröm kislányokon nekem se tetszik, de lehet ízlésesen is dekorálni. Szerintem egy ruhával harmonizáló színnel kifestett, reszelővel formázott köröm ezerszer jobban mutat, mint a tövig lerágott valamicsodák.:D Függetlenül attól, hogy a személy 14 vagy 41 éves. Most persze ha valamiben zavarná akkor nem kell erőltetni, de diákoknak nem látok olyan helyzetet, ahol gondot okozna.
7-es: Te vajon festetted a körmöd? Kíváncsi lennék te hol voltál amikor írni tanítottak!
Nem hiszem, hogy ez hatással lenne a tanulásra.
Ahogy a 7-esh írásából kiderül õ sem festette a körmét mégis minõsíthetetlen a helyesírása. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!