Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is egyre rosszabb...

Szerintetek is egyre rosszabb élünk és a kormány rossz irányba viszi az országot?

Figyelt kérdés

- rothadó egészségügy

- egykulcsos adó

- kizsákmányolt dolgozók

- csökkenő reálbérek, növekvő árak

- Európa-rekorder ÁFA

- gyenge gazdasági növekedés

- gondok az oktatásban

- a megszorítások ellenére sem csökkenő adósságállomány (az hogy az adósság esetleg GDP arányosan 77% 79 helyett nem mérvadó csökkenés)

2016. jún. 20. 22:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/119 anonim ***** válasza:
93%
Hát ha nm is szomáliai, de rossz körülmény. Az Atv ezt hangsúlyozza ki. Nehogy már így maradjunk, azért mert maáshol rosszabb....könyörgöm....nagy felfogás
2016. jún. 21. 16:56
 42/119 anonim ***** válasza:
100%

32-es -

""2 éve vesztettem el az állásomat azóta csak max közmunka jutott""

Két éve nem találsz munkát?????

Mi a szakmád?

Hol lakol? Egy "elzárt" faluban ahol messze van a város?

A Balaton környékén "tárt karokkal" várják az embereket - sok helyen a szállásért sem kell fizetni.

Sőt a kormány hozott egy olyan törvényt hogyha 100 kilométerre találsz munkát a lakhelyedtől a rezsi és albérleti díjba havonta 100 ezer forintig az állam állja a költségeket.

Hogyan lehetséges, hogy két éve nem találsz munkát?

Nekem az elmúlt 5 évben 4 állásom volt (borsod). Az 5 évben összesen 2 hónapot voltam munkanélkülin. Jelenlegi állásomban már egy éve dolgozom (Ózd)

Voltam takarító - portás iskolában - dolgoztam egy fémipari cégnél - jelenleg egy összeszerelő üzemben dolgozom.

Nem értem hogyan nem tudsz találni munkát már két éve a neten több 10000 állásajánlat van és ha valaki intenzíven keres munkát az rövid időn belül talál is.

Ha más nem sikerül próbálkozz külföldön - az tesóm Bécsben mosogat a neten találta a hirdetést- két hét alatt elintézte és már egy éve kint van.

2016. jún. 21. 17:03
 43/119 anonim ***** válasza:
58%
#42-es, és azt gondolod, mindenkinek olyan egyserű mint neked? Mi a szakmád,végzettséged? Ha elmondod, majd én is válazolok. Na?
2016. jún. 21. 17:13
 44/119 anonim ***** válasza:
100%

kedves 43-as.

Szobafestő mázoló vagyok 41 éves. A szakmámban már nagyon rég óta nem dolgozom.

Azért azt nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne Magyarországon munkát találni, hogy már két éve nem sikerül.

Ismerősök között is vannak olyanok akik hónapokig kerestek munkát - de pár hónap vagy egy éven belül találtak melót. Ha nem is mind pontosan a lakhelyükön.

2016. jún. 21. 18:24
 45/119 anonim ***** válasza:
0%

Szerbusz 44-es. Na látod, miről beszélünk? Va egy szakmád, legyen azbármi, dolgozol e benne vagy sem. Volt munkád. Szerinted akinek nincs végzettsége, ennyi idősen ,vagy pláne fiatalon mit kezd? Asszem semmit. Ma már a fiatal munkaerő jórésze kitörölheti egyszerű szakmával. Felsőfokú, és felsőoktatási végzettséggel esetleg már van esélye , mondjuk természetes hogy mem abban aminek tanult... és jön a következő akadály: ;》

Az oktatás. Gőzöd nincs mit jelent ma végzettséghez jutni. Mondhatnám azt is hogy mostanában nem akartál főiskolára jelenkezni, hogy azelőbbiek alapján megaddmagadnak alehetőséget. És nem akartaál érettségizni mostanában. Nem szembesültél azzal hogy nem fogsz bejutni államifinanszírozásra, és ha önköltségesre szeretnél menni akkor horribilis összeget kell fizetne. Ja plusz lyen körülmények közt kéne NORMÁLISAN tanulnod. A diáknak csak a növekvő óraszám jutott, a mérhetetlen mennyiség, ugyanez a tanároknál. Olan mennyiséget kell agyerekbe verniük ami nem megy nyolc év, majd a középsulikban gimikben négy év alatt. Ergo: végzettség nélkül marad, nem lesz rendes,vagy semmilyen munkaja. Még egy érettséivel is sz*rt ér el, nem még nélküle.

Na látod? Könnyű úgy beszélni hogy neked már alapokon fekszik az életed,nem nulla eséllyel indulsz, és nem a nuláról.

De köszönjük szépen....a földi paradicsom.....

2016. jún. 21. 19:18
 46/119 anonim ***** válasza:
50%
#37:Igen,ígérik,mint már annyian.De ígérettel már tele a padlás.
2016. jún. 21. 20:00
 47/119 anonim ***** válasza:
50%

#45-ös.: Igen, sokan ígérketnek, csak ám annyiban meg egyezhetünk hogy valaki valamilyen szinten ésszel igér dolgokat. Be is tartaná azt. Nem mindenki olyan hogy még hat évvel a megválasztása után is igérget ahelyett hogy tenne is.

Másrészt ha senkinek nem hiszel egy kicsit sem , akkor aztán kire szavazol?

2016. jún. 21. 20:11
 48/119 anonim ***** válasza:
50%
Sorry: a 45-öst a 46-osnak írtam
2016. jún. 21. 20:12
 49/119 anonim ***** válasza:
100%

42-es

"Két éve nem találsz munkát?????"

Képzeld el nem! Küldtem már egy halom életrajzot mindenhova, még takarítónői állásba sem vesznek fel, mindenhol a szokásos mese "nincs tapasztalata ehhez a munkához" vagy "már betöltötték az állást" stb. Mint mondtam nem tudtam fix állást találni, közmunára járok vagy alkamalmi munkákat csinálok, ebből van jövedelmem!

2016. jún. 21. 21:54
 50/119 anonim ***** válasza:
Na erről beszéltem. azt hiszi mindenkinek olyan egyszerű eg a dolog. Hát pedig nem
2016. jún. 21. 22:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!