Nem szégyen ez? Problémám oka lent.
"A kérdező kommentje:
te szerencsétlen f@sz, aki 0 százalékban hasznos válaszokat ad: értsd már meg, hogy én nem a pártról érdeklődök, hanem az b@ssza a csőröm hogy az emberek tudatlanok. mellesleg ha a hülye érveidre akarsz válaszT: szerintem egyáltalán ne mtudsz érvelni, ki nem szarja le hogy utálod e a zsidókat, csak rá szeretnének világítani arra, hogy mit művel izrael. a másodikat nem is értem ,fogalmazz már érthetően, milyen seggmozgatásról beszélsz? a harmadik pedig csak arra a rétegre igaz, aki megy a feje után és nehezen gondolkodik."
Milyen választ vársz, ha értelmes, konkrét kérdésed sincs? Melyik ?-re vársz választ? Vagy várod az első jelentkezőt, aki beírja, hogy 'IGEN, IGAZAD VAN' és akkor megvan mára a literális orgazmusod?
Jaaaaaaaa értem.
Igen, ez tapasztalható máshol is. Én is beszélgettem már Jobbikosokkal, hogy miért utálják a zsidókat.
Válaszok: "Mert zsidók" vagy "Tönkretették az országot". Konkrétum semmi, csak a csontig rágott szeteorípiák.
Másik kérdésem az volt, hogy miért utáljak az RTL Klubot meg a TV2-t.
Válaszok: "Mert butít" vagy "Nézd meg az amerikaiakat. Nem egyértelmű?" NEM! Ha én unalmamban megnézek egy rész Mónika Show-t, akkor miért leszek butább? Effektíve. Idáig már nem terjed a tudomány, mert ezt nem magyarázták bele a fejükbe.
A jobbik is ugyanúgy butítja a híveit, mint akármelyik párt, csak ők ezt a manipulációt megalomán módon elnevezték IGAZSÁGnak.
Ha kell mondok neked konkrétumokat, de ez hosszú lenne itt.
Pár apróság csak:
A bankok zsidó kézben vannak. A banki tartalékráta mértéke jelenleg 10%, ami azt jelenti, hogy tízszerannyi pénzt adhatnak kölcsön, mint amennyit betesznek. Erre parsze kamatot is szednek. A többit a fantáziádra bízom.
A multi üzletláncok 50-70%-os árréssel dolgoznak. A beszállítóktól áruházépítési hozzájárulást vonnak, de többnyire külföldi árut árulnak. Átlag két év alatt térül meg egy hipermarket felépítéle.
A cigánykérdést nem ecsetelem, de arról is volna mit írni.
A banki résszel mi kivetnivalód van??? Kapitalista társadalomban élünk, amely a pénz körül forog... Csak a kétszép szemedért senki nem fog neked kölcsönt adni...
A média és az üzletek is pénzből élnek, mivel, mint írtam a kapitalista társadalmi berendezkedés a pénzről szól...
A cignykérdést pedig gyűlölködéssel nem lehet megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!