Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen ez? Problémám oka...

Nem szégyen ez? Problémám oka lent.

Figyelt kérdés
Ma természetesen téma volt a választás suliban. Én mint jobbik szavazó, kaptam hogy milyen hülye vagyok, meg de ciki. Mondtam mindenkinek, hogy próbáljon meggyőzni, mondjon 3 érvet a fidesz mellett, 3 érvet a jobbik ellen, de mindegyik csak kussolt, a jobbik ellen olyanokat kaptam hogy NÁCIK meg ANTISZEMITÁK (perez kijelentése után kinek nem szorul ökölbe a keze? az milyen magyar?). Fidesz mellett olyanokat, hogy "hát nem tetszett nekik az ami most volt ezért változtatnának" stb. Az jött le, hogy az emebreknek gőzük nincs a politikáról, meg hogy kire, mire szavaznak. Lehet hogy a jobbikosokat szidják ,hogy elvakultak, de milyen választás ez, a fidesz szavazók 90%-ának gőze nincs arról, hogy mire szavazott... egy mási kgyerektől azt kaptam a jobbik ellen hogy "nézel te tv-t? milyen emberek azok"... és most látom csak igazán, milyen népbutítás jön a csatornákból... szánalmas.
2010. ápr. 12. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
47%

"A kérdező kommentje:

te szerencsétlen f@sz, aki 0 százalékban hasznos válaszokat ad: értsd már meg, hogy én nem a pártról érdeklődök, hanem az b@ssza a csőröm hogy az emberek tudatlanok. mellesleg ha a hülye érveidre akarsz válaszT: szerintem egyáltalán ne mtudsz érvelni, ki nem szarja le hogy utálod e a zsidókat, csak rá szeretnének világítani arra, hogy mit művel izrael. a másodikat nem is értem ,fogalmazz már érthetően, milyen seggmozgatásról beszélsz? a harmadik pedig csak arra a rétegre igaz, aki megy a feje után és nehezen gondolkodik."

Milyen választ vársz, ha értelmes, konkrét kérdésed sincs? Melyik ?-re vársz választ? Vagy várod az első jelentkezőt, aki beírja, hogy 'IGEN, IGAZAD VAN' és akkor megvan mára a literális orgazmusod?

2010. ápr. 12. 17:45
 52/66 A kérdező kommentje:
véleményeket, máshol is tapasztalható e ez, és a kérdésnek van tájékoztató jellege is.
2010. ápr. 12. 17:47
 53/66 BlackSword ***** válasza:
Feltehetőleg igen, nivel az ország szavazásra jogosult lakosainak több, mint a 80%-a nem a jobbikra szavazott, vagyis ellene...
2010. ápr. 12. 18:12
 54/66 anonim ***** válasza:

Jaaaaaaaa értem.

Igen, ez tapasztalható máshol is. Én is beszélgettem már Jobbikosokkal, hogy miért utálják a zsidókat.

Válaszok: "Mert zsidók" vagy "Tönkretették az országot". Konkrétum semmi, csak a csontig rágott szeteorípiák.

Másik kérdésem az volt, hogy miért utáljak az RTL Klubot meg a TV2-t.

Válaszok: "Mert butít" vagy "Nézd meg az amerikaiakat. Nem egyértelmű?" NEM! Ha én unalmamban megnézek egy rész Mónika Show-t, akkor miért leszek butább? Effektíve. Idáig már nem terjed a tudomány, mert ezt nem magyarázták bele a fejükbe.

A jobbik is ugyanúgy butítja a híveit, mint akármelyik párt, csak ők ezt a manipulációt megalomán módon elnevezték IGAZSÁGnak.

2010. ápr. 12. 18:13
 55/66 anonim ***** válasza:
Sajnos igaza van a kérdezőnek...
2010. ápr. 12. 18:14
 56/66 anonim ***** válasza:

Ha kell mondok neked konkrétumokat, de ez hosszú lenne itt.

Pár apróság csak:

A bankok zsidó kézben vannak. A banki tartalékráta mértéke jelenleg 10%, ami azt jelenti, hogy tízszerannyi pénzt adhatnak kölcsön, mint amennyit betesznek. Erre parsze kamatot is szednek. A többit a fantáziádra bízom.

A multi üzletláncok 50-70%-os árréssel dolgoznak. A beszállítóktól áruházépítési hozzájárulást vonnak, de többnyire külföldi árut árulnak. Átlag két év alatt térül meg egy hipermarket felépítéle.

A cigánykérdést nem ecsetelem, de arról is volna mit írni.

2010. ápr. 12. 18:19
 57/66 BlackSword ***** válasza:

A banki résszel mi kivetnivalód van??? Kapitalista társadalomban élünk, amely a pénz körül forog... Csak a kétszép szemedért senki nem fog neked kölcsönt adni...

A média és az üzletek is pénzből élnek, mivel, mint írtam a kapitalista társadalmi berendezkedés a pénzről szól...

A cignykérdést pedig gyűlölködéssel nem lehet megoldani...

2010. ápr. 12. 18:31
 58/66 A kérdező kommentje:
én pl simán meg tudnám magyarázni, hogy miért nem kedvelem a zsidókat (a felsőbb réteget, A ZSIDÓKAT magyarul) és mi bajom van a 2 csatornával. egyébként azokat az embereket akiket te jellemeztél, hogy gőzük nincs pl a zsidókról mi ugyanúgy utáljuk mint ti.
2010. ápr. 12. 19:50
 59/66 A kérdező kommentje:
mármint akik utálják őket, de nem tudják miért.
2010. ápr. 12. 19:50
 60/66 A kérdező kommentje:
egyébként még ha veszekszünk is, jól esik most ez a társalgás végre olyanokkal akik kicsit értik miről van szó
2010. ápr. 12. 19:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!