Mit szóltok hozzá, hogy Magyarországon kívül csak egyetlen ország van a bolygón, ahol a "hazafik" szerint szégyen külföldi terméket vásárolni, az pedig Észak-Korea?
szerintem az átlagember, akinek családja ill. normális élete van, nem így gondolkodik. Bár a közgazdasághoz nem értenek, logikus gondolkodással ki tudják következtetni, hogy a multik állami felügyelet mellett jók. A gazdaság és a társadalom egyik mozgatórugói.
A kommunizmus az irigyek mentsvára, akik feleannyi tudással és értelemmel ugyanannyit akarnak keresni, mint akik küzdöttek érte.
Csupán pár ezren, százezren gondolkodnak úgy, hogy a multik rosszak.
hazafiAk ;)
Amúgy honnan van ez az információd, mert vhogy nem tudom elhinni, h csak Magyarországon, és Észak-Koreában van olyan, aki így gondolkodna. Mellesleg szerintem Észak-Koreában meglehetősen kevés külföldi termék kapható, eléggé elszigetelt ország.
"Csupán pár ezren, százezren gondolkodnak úgy, hogy a multik rosszak."
A maradék párezer meg már akár ki is vándorolhatna. És akkor nem kell neki magyar terméket vásárolnia.
Nem szégyen, csak ha magyar terméket vásárolsz leginkább egy magyar honfitársad életét segíted. Ez nem divat, ez évezredeken keresztül így folyt. Csak az imperializmus óta van ez így.
Ott van például Szlovénia, nem kell messze menni.
*Csak az imperializmus óta van ez így.
mármint hogy a hazai termékeket elpusztítjuk nevetséges okokra hivatkozva, és beengedjük azokat, akiknek szart sem számítunk
"meglehetősen kevés külföldi termék kapható"
egy qurva külföldi termék se kapható ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!