Jelenleg melyik külföldi ország fekteti be, hozza a legtöbb tőkét Magyarországra?
Jelenleg alatt 2008/2009-re gondolok.
Ha lehetne kérnék adatokat hogy a legnagyobb külföldi tőkebefektető ország mekkora tőkét is fektet be vagy fektetett be eddig.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2008-ban 4,4 mrd eur,
ebből:
Németország 25%
Hollandia 14%
Ausztria 13%
Luxemburg 6%
Francaio. 5%
USA 5%
Nagy-Britannia 3%
Olaszo. 2%
Norvégia, Svájc, Belgium 1-1%
Az összes többi 25%
"az a 25% az összes KÜLFÖLDI tőke 25%-a"
A kérdés a külföldi befektetőkre vonatkozott, idézem: "Ha lehetne kérnék adatokat hogy a legnagyobb külföldi tőkebefektető ország mekkora tőkét is fektet be".
Izrael? Oroszország?
Én azt hittem, jelentősebbek.
"Izrael? Oroszország?
Én azt hittem, jelentősebbek."
Mert beszoptad a kurucinfó kreténségeit az izraeli megszállásról.
Nem szoptam be, kikérem magamnak! Még soha nem fogtam a kezembe azt az újságot. (majd alkalomadtán beleolvasok)
Azért lepődtem meg, mert tapasztalatból tudom, hogy az építőiparban a beruházások túlnyomó részét zsidó - főként izraeli - befektetésekből finanszírozzák. Vendéglátós ismerőseim szerint pedig, nagy tulajdonrésszel rendelkeznek az ő szektorukban.
Oroszországot meg azért hiányoltam a listáról, mert tőkeerős ország, és a földrajzi viszonyok tekintetében kedvező térség lehetünk számára.
Vegyél vissza a pofádból! Nem vagyok sem a zsidó, sem az izraeli, sem az orosz befektetők ellen, sőt!
Idióta vagy, mert szerinted aki a szájára veszi a "zsidó" vagy a "cigány" vagy az "izraeli" szót, az egy szélsőjobbos barom. Te vagy a barom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!