Hogy tetszik? Fideszben is van tisztesség mszp meg szégyen szemre pakolt matatott kivonult. más. LMP ezt ezért ment be a parlamentbe ezt fogja csinálni 4 évig?
a székely himnusz fidesz és Jobbik együtt énekel mszp botrányos amit művel
http://www.youtube.com/watch?v=wINNo4KeF-A
lmp is aktív a parlamentben
szép volt tőlük szerintem.
fideszt még mindig rühellem, de egy piros pötty, hogy nem vonultak ki, illetve ők is énekeltek, vagy legalábbis megtisztelték őket azzal, h maradtak.
LMP-sek, hát nmtom, ők is ott maradtak végülis, ha nem is énekeltek, végigállták, ez is valami.
MSZP pedig. taplók, pont.
A székely himnusz nem a MAGYAR Parlament alakuló ülésére való!
Pártüggetlen vagyok,soha nem voltam MSZP-s.
MAGYAR országgyülésen miért énekelték a székely himnuszt??
ennyiből énekelhettük volna a szlovák himnuszt is (=szlovákiai magyarságért, ) a szerb és horvát himnuszt is (=az ottani magyarokért) ... mit keresett ott a székely himnusz? lehet én is kivonultam volna ebből a cirkuszból amit a jobbikcsinál....
" MAGYAR országgyülésen miért énekelték a székely himnuszt?? "
JÓL FIGYLEJ MERT CSAK EGYSZER MONDOM
azért b+ FIGYELJ azért mert a nemzeti összetartás himnusza a szlovák himnuszt miért énekeltük volna el?
az mióta magyar?
azért énekelték el mert nem ijedünk meg az úgynevezett kis antanttól
azért mert nem fognak mindig a képünkbe köpni
érted már a lényeget?
fel tudod fogni?
igen vagy nem?
olvasd el még 1x amit írtam akkor
tudjátok,én határontúli magyarként elítélem ezt a církuszt,ami állítólag értünk folyik
De:megkönnyeztem ezt a gesztust,hogy végre tudomást vesznek rólunk,hogy ami 10 évvel ezelőtt is elképzelhetetlen lett volna,a magyar parlamentbe elhangzik a Székely himnusz,ami nekünk az anyaországhoz tartozást jelképezte mindig is.vessetek meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!