Szégyen érzetem van :' ( (? )
Annyira borzasztó hogy mások ilyenre lehetnek büszkék
http://www.youtube.com/watch?v=Wn_iz8z2AGw&feature=related
közben Magyarország a sok szeméttől összehulott , és nem nézhetek fel senkire a közelmúltból ... majd részletesebben is leírom, de most nemakarom :'(
15/f
ugyan mi büszkeség van a vietnami háboruban???
Hogy egy rakás megtévesztett amcsi katona az életét adta, azért, hogy a nagyhatalom örüljön?
A kérdés kiírásának időpontja: ma 19:20
Ne mond már hogy a 20. században nem voltak nagyszerű emberek Magyarországon! Tessék olvasgatni azt a törikönyvet!
Az amerikaiak valóban büszkék lehetnek, nagyszerű dolgokat vittek véghez Hirosimában, Nagaszakiban, Hamburgban, Tokióban, Drezdában, nem beszélve Vietnamról, Guatemaláról, Irakról stb.
Többek között az USA közelmúltja épp az, amiért örülök, hogy nem vagyok amerikai (van más oka is, de ez az egyik fontos ok).
ma 19:28
És még vesztettek is. A number one nagyhatalom egy félanalfabéta rizstermesztő parasztnéppel szemben :))))
szégyenérzeted? =O
te nem tudod mit jelent magyarnak lenni.
ismered a múltunkat, a történelmünket?
no és amcsik pár százéves történelmét?
lehet h most kis ország vagyunk, és el vagyunk nyomva,
de nagyhatalom voltunk. Trianoni békeszerződés mond valamit? ott szedtek darabokra bennünket, mert így jobbnak látták, tartottak tőlünk, MAGYARORSZÁGTÓL!
neked meg szégyenérzeted van.
tényleg forgatni kellene a törikönyvet. az amerikaiakra felnézni? ez a szégyen! magyarként.
nagyon kíváncsi vagyok arra a részletes leírásra, ja: és 16 éves lány voltam. ugyanaz a korosztály.
Ki néz fel az amerikaiakra ?! én a zenére gondoltam hogy milyen szép és büszke egy zene..
ismerem a történelmünket, és tudom hogy nagy hatalom volt régen magyarország, én arra célozgattam hogy nagyon sajnálom hogy ilyen sorsra jutott M.o és remélem egyszer még mi is megint nagyok lehetünk... utálom amerikát, a zenére gondoltam ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!