Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szégyen érzetem van :' ( (? )

Szégyen érzetem van :' ( (? )

Figyelt kérdés

Annyira borzasztó hogy mások ilyenre lehetnek büszkék

http://www.youtube.com/watch?v=Wn_iz8z2AGw&feature=related

közben Magyarország a sok szeméttől összehulott , és nem nézhetek fel senkire a közelmúltból ... majd részletesebben is leírom, de most nemakarom :'(

15/f

2010. aug. 5. 19:20
1 2
 11/15 anonim válasza:
83%
ja, akkor jó :D
2010. aug. 5. 20:34
 12/15 anonim válasza:
100%

és akkor mit szégyellsz?

a mostani állapotokat?

lesz ez még jobb,

amúgy meg ZENE témakörbe kellett volna kiírni, ha a zene tetszik..

2010. aug. 5. 20:35
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Próbálj hozászokni a helyzethez, mert ennél csak rosszabb lesz...

vagy megszökni, és eldobni a magyar állampolgárságot!

2010. aug. 5. 20:40
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerinted a videóban azokon az arcokról és a sok keresztről a büszkeség tükröződik vissza? Szánalmas vagy.
2010. aug. 5. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:
67%

én megpróbálok büszke lenni a régi magyarországra,hogy valamikor egy egész földrész tartott tőlünk,amerikának meg mi van?

háromszázévnyi "történelem" amiben a legnagyobb durranás h a négerek felszadagították:húú nagydolog

és most ők holtartanak?az őslakosokat elnyomják,és olyan az elnök aki néger=nem is amerikából származik?

büszke vagyok h olyan országban élek ahonnan a családom származik,valamint hogy olyan ismerőseim vannak akik ugyanúgy azt akarják hogy magyarországon tényleg MAGYAROK és nem élősködők éljenek akik az államból élnek

2010. aug. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!