Nem szégyen ez? Problémám oka lent.
az osztálytársaid talán nem vágynak agresszióra, mindenki elszámoltatására aki nincs a jobbikkal, nézni akarják a bl-t a tv2-ön és a forma 1-et az rtl-en és nem vevők vona dühpolitikájára.
jogosan hülyéztek le.
Majd rádöbbenek a megszorítások alkalmával, hogy egy másik MSZP re szavaztak. Mikor a munkanélküliség a 1,5× ese lesz, és a cigányok már portyázva járnak majd rabolni Pld Budára.
Mikor Orbán elmondja a maga Öszödi beszédét, hogy a nagytőke nem enged a szorításból, és hogy a 127 ik 2 év után majd jobb lehet csak bízzunk benne. És hogy mert itt van az Eu csendőrség az csak a mi érdekünk, és hogy nem is akartak megölni senkit, de nehéz a mozgó célponton a lábat eltalálni. Már látom előre, mekkora nyomort csinál Orsós!
Szánalmas
Még érvelni se tudnak csak azt mondami hogy "szélsőséges"
-.-
Igazad van ! Én is a JOBBIKRA szavaztam !
Nem vagy hülye, sem buta sem semmi amiket mondanak rólad !
Hiszen mindenki magából indul ki :)
Tudod sokan félnek azoktól a javaslatoktól amiket ők tesznek majd .A cigánynak dolgozni kell .... félnek mert büdös a munka . És még sorolhatnám naphosszat, de ne törődj velük !
Lejárató kampányt kellett indítani a Jobbik ellen , ha ezt nem tették volna sokkal több szavazatot kaptak volna .
Sajnos nem így lett, de én bízom bennük ! Én Magyar vagyok!! És Te is .
bnőm anyja simán fideszre szavazott.
amikor kérdeztük, hogy kire, akkor mondja, hogy nem csak a fideszre, mert ott az az izé KDNP is.. nagyanyja meg anyja tesója is. nagyanyja szintén nem tud semmit róluk. tesója pedig németországban él és azt is kérdezte tőlünk utólag, hogy "ki is van most hatalmon"?
Közben meg azon viccelődtek, hogy hajj annó az orbán milyen sokat adott, kb 400Ft pluszt bérre vagy nmtom mire és mennyire nehéz volt eldönteni mire költsék(azaz szart se ért, ezen poénkodtak).
de azért rájuk szavaztak.
egy tonna ilyen ember van, iszonyú buták. mind1.
Nem fog zavarni ha ezek után a fideszesek meg mszp-sek éhen döglenek. Majd táplálkoznak a vezérük szavaival. a jobbikosokat és lmp-seket stb sajnálom. Lmp-vel sem értek egyet, de aki rájuk szavazott még mindig jobb mint a fidesz-mszp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!