Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen ez? Problémám oka...

Nem szégyen ez? Problémám oka lent.

Figyelt kérdés
Ma természetesen téma volt a választás suliban. Én mint jobbik szavazó, kaptam hogy milyen hülye vagyok, meg de ciki. Mondtam mindenkinek, hogy próbáljon meggyőzni, mondjon 3 érvet a fidesz mellett, 3 érvet a jobbik ellen, de mindegyik csak kussolt, a jobbik ellen olyanokat kaptam hogy NÁCIK meg ANTISZEMITÁK (perez kijelentése után kinek nem szorul ökölbe a keze? az milyen magyar?). Fidesz mellett olyanokat, hogy "hát nem tetszett nekik az ami most volt ezért változtatnának" stb. Az jött le, hogy az emebreknek gőzük nincs a politikáról, meg hogy kire, mire szavaznak. Lehet hogy a jobbikosokat szidják ,hogy elvakultak, de milyen választás ez, a fidesz szavazók 90%-ának gőze nincs arról, hogy mire szavazott... egy mási kgyerektől azt kaptam a jobbik ellen hogy "nézel te tv-t? milyen emberek azok"... és most látom csak igazán, milyen népbutítás jön a csatornákból... szánalmas.
2010. ápr. 12. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
Bocsi, nem vagyok fideszes, sőt...de 'cigány náci"? Elég oximoron azért ez, nem? :) Amúgy csak mosolygok a kérdéseken és válaszokon, mert valóban, aki olvasgat láthatja, az emberek nagyon szép részének nincsenek érvei, csak színre, szagra mennek. Sok erőt és kitartást kívánok mindenkinek és reménykedjünk, hogy lesz még jobb!
2010. ápr. 12. 15:12
 12/66 bumbi02 ***** válasza:
25%

mi a bajom a jobbikkal?

1. az államfő jelöltjük egy olyan nő akin nevetnek az EU parlamentben mer budaházys pólóban megy be(és még a jobbik akar erkölcstant ?)

2. elég sok ellentmondás van a pártban, ( szórólapon véget vetnének a cigányok segélyből élésének.. és annak hogy mások segélyből élnek annak miért nem? ; a jobbik a tiszta párt egy uj erő mer nem tartalmazza a régi rendszer tagjait-> pénzügyminiszterük mszmp-s volt )

3. nem kivitelezhető a programja (pl csendőrség->miből?)

2010. ápr. 12. 15:21
 13/66 A kérdező kommentje:

15:01

nem. ők annyit tudnak, hogy szar párt, mert péniszpumpával pózol egy tagjuk. a bl-es f1-es dolgot te sem mondod komolyan ugye... vona kimonda hogy ugyanúgy lennének kereskedelmi csatornák, csak át lennének alakítva, vagy mások lennének. ezzel tökéletesen egyetértek, kb azért amit a kérdésben leírtam.

2010. ápr. 12. 15:21
 14/66 anonim válasza:

Kedves 15:11es!

Már megbocsáss de neked nincs fogalmad semmiről... A Fidesz nem 400 ft-ot emelt a béren amikor ő volt kormányon. Ő vitte fel a minimálbért oda ahol most van. Az mszp 8 év alatt alig emelt rajta vmit. A jobbik meg a másik... Szélsőséges radikális jobboldal aki az mszp megbukott tagjaiból áll össze és szívük szerint diktatúrát vezetnének be. gratulálok kedves kérdező és némelyik válasszoló...

Ajánlom figyelmetekbe ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=MMslohRYUmw&feature=related

2010. ápr. 12. 15:22
 15/66 A kérdező kommentje:

15:21 te mennyit tudsz Budaházy peréről? ha tisztán bűnös lejnne, szerintem ne mtakargatnák ennyire... és tisztelem morvait hogy kiáll mellette, legalább addig amíg konkrétan nem mutatnak fel ellene valamit.

van benne 1 mszmp-s aki után olvashatsz, nézd meg mik az érdemei. a fidesz viszont hemzseg mszmp-s volt tagokkal, meg kisz tagokkal (tudom, a kisz nem feltétlenül negativum).

2010. ápr. 12. 15:24
 16/66 anonim ***** válasza:
Nem szégyen a Jobbikra szavazni, mint hogy a Fideszre és az MSZP-re sem. Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy kire voksol, s azt is, hogy miért teszi azt. Nekem inkább tűnik annak, hogy téged zavar, hogy másra voksolnak az emberek, és nem arra amire, akire te.
2010. ápr. 12. 15:27
 17/66 anonim ***** válasza:
5%

Az iskolában még mindenki oda szavaz, amit otthon hallott. :)

három érv a Jobbik ellen?

-Az unió, a németek, és úgy egyáltalán a teljes külföldi megítélésünknek a legkevésbé sem használ, ha az országban egy szélsőséges párt kierősödik. Eleve szóba sem állnának Vonáékkal, akkor sem ha nyernének.

-Vagy milyen emberekből áll már ez a párt? Oké, hogy a vezetésnek tiszta a szándéka, de akkor a nem oda valókat miért nem szórják kia a francba? Pl a maffia kapcsolatokkal rendelkező kampányfőnök. A Morvai meg volt olyan amatőr, hogy belekeveredett ebbe a kerékbilincs ügybe. Akárhogyan volt a valóságban, akkor is bénán, amatőr módon kezelték a helyzetet.

-Csendőrség, magya gárda? Megfélemlítjük a cigányokat? Ennek mi lenne a vége mit gondolsz? Nem jobb demokratikus keretek között helyre rakni őket? Nem kell nagy dolgokra gondolni. Gugyuljanak be 2 évre a 3. legkisebb lopás után is, nyírbálják meg a segélyeiket, meg tegyék kötelezőve megint az oktatásukat, és már is meghúzzák magukat.

Ezekben a dolgokban a Fidesz előrébb jár. Minden külföldi befektető, az unio, és főleg a németek meg az oroszok azt várják, hogy az MSZP eltakarodjon már a francba. Csak az Orbán Viktorral állnak szóba.

Másrészt a Fidesz már rég kipucolódott a nem oda való emberekből. Most komolyan, ti elhiszitek, hogy az MSZP nem harsogta volna 8 évig, ha egyetlen olyan Fideszest találtak volna, aki lopott? Nem kell elfelejteni, hogy Orbán Viktor a mai napig egy felújított parasztházban lakik. A cigány kérdés megoldásáról meg már írtam. De vannak még érveim. :)

2010. ápr. 12. 15:28
 18/66 anonim ***** válasza:
kedves utolsó, ha elolvasnád a kérdést, már az első sorban láthatnád, hogy az zavarja, hogy lehülyézik meg alázzák a suliban mert jobbikos. tehát pont a többiek nem fogadják el.
2010. ápr. 12. 15:29
 19/66 anonim ***** válasza:
utolsó előtti.
 20/66 A kérdező kommentje:
igen zavar, mert vakon szavaznak. ha valaki megindokolná hogy miért, akkor talán megérteném, de így...
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!