Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen ez? Problémám oka...

Nem szégyen ez? Problémám oka lent.

Figyelt kérdés
Ma természetesen téma volt a választás suliban. Én mint jobbik szavazó, kaptam hogy milyen hülye vagyok, meg de ciki. Mondtam mindenkinek, hogy próbáljon meggyőzni, mondjon 3 érvet a fidesz mellett, 3 érvet a jobbik ellen, de mindegyik csak kussolt, a jobbik ellen olyanokat kaptam hogy NÁCIK meg ANTISZEMITÁK (perez kijelentése után kinek nem szorul ökölbe a keze? az milyen magyar?). Fidesz mellett olyanokat, hogy "hát nem tetszett nekik az ami most volt ezért változtatnának" stb. Az jött le, hogy az emebreknek gőzük nincs a politikáról, meg hogy kire, mire szavaznak. Lehet hogy a jobbikosokat szidják ,hogy elvakultak, de milyen választás ez, a fidesz szavazók 90%-ának gőze nincs arról, hogy mire szavazott... egy mási kgyerektől azt kaptam a jobbik ellen hogy "nézel te tv-t? milyen emberek azok"... és most látom csak igazán, milyen népbutítás jön a csatornákból... szánalmas.
2010. ápr. 12. 14:58
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:

jah és még valami:

a fideszesek valóban CSAK hisznek, hisz programjuk nem igazán van, mondani alig mondtak valamit, vitákra nem mentek el, még a bemutatkozó interjúra is helyettest küldtek, szart se mondtak, nem tudunk semmit.

a jobbik legalább megmondja, hogy mit tenne. más kérdés, hogy ki az aki szerint nem valósítható meg vagy igen, de legalább van egy pont amit lehet fogni és ahhoz ragaszkodni vagy abban bízni.

ez pedig rohadt nagy különbség.

2010. ápr. 12. 15:49
 32/66 A kérdező kommentje:
én is várom hogy bebizonyítsák miért nem jó a jobbik programja. ezt sokszor hallotam már, de a beszélgetés vagy az írás általában fél sorban befejeződik ,hogy "a program megvalósíthatatlan" aztán kész.
2010. ápr. 12. 15:51
 33/66 anonim ***** válasza:

Azt hogy miért nem jó a jobbik programja már 10.000.000 helyen 10.000.000x leírták... Az hogy ebből sem tudjátok megérteni, az csak azt bizonyítja, hogy ti választatok ész nélkül, fejetlenül... Én meg olyan jobbikost láttam aki a nevét nem tudta leírni... na? :D

Minden pártban van egy bizonyos százalék, aki hülye, és fogalma sincs semmiről. Mivel a fidesz nagyobb párt mint a jobbik, az ilyen hülyékből is több van...

2010. ápr. 12. 15:54
 34/66 anonim ***** válasza:
45%

15:49

Miért ment volna Orbán viktor bármelyik vitára is? Azért, hogy a Jobbik, MSZP, MDF, LMP hiénái neki essenek? Nyilván mindegyik kért volna egy falatot a Fidesz szavazóiból. Hülye lett volna kiállni. 2006 után, ahol a Gyurcsány a szemébe hazudott, Én sem állnék ki. Minek? Én mondok valamit, az meg letagadja, ez aztán a jó vita.

Miért ne lenne a Fidesznek programja? Ezt is csak a Jobbik szajkózza. Ezt Ők sem gondolják komolyan, ez teljesen nyilvánvaló. Kizárólag a szavazóikat hülyítik ezzel. Az Én szememben az ilyen populista hangulatkeltő dolgok miatt válltak hiteltelenné. De nem arről akartam... A lényeg, hogy a Fidesz taktikázott, csöndben volt. Ugyanazért lettek volna hülyék feltárni a programjukat, mint amiért nem vitáztak. Azért hogy szétcinálják, meg lopjanak belőle, azért nem fogják elmondani előre.

2010. ápr. 12. 15:57
 35/66 BlackSword ***** válasza:

A jobbik szélsőséges, de ha úgy jobban tetszik, akkor radikális... Teljesen felesleges mássalhangzókon lovagolni... az egész pejoratív értelme az, hogy faji szegregáción akarnak politizálni, ami egy modern társadalomban, egy demokráciában igen is elfogadhatatlan... Itt beszélhetünk a nemzetiségek és nemzeti kisebbségek szegregálása az oktatásban (triviálisan szemléltetve: a: magyarok, b:romák, c:zsidók... és így tovább)

Aztán a kötelező zászlófelvonás és Himnusz énekeltetése... szintén felháborító, hiszen a nemzeti identitást, vagy ha úgy jobban tetszik öntudatot nem lehet felülről terjeszteni...

harmadszor: mert ha nem egy olyan ember mondta vlna akiben 100000%-ig nem bízok meg, akkor el sem hinném... az egyik jobbikos tag mondta ennek a személynek, hogy kiket kellene a Dunába lőni... itt újra kiemelem, hogy a személy szavahihetőségéhez kétség sem férhet...

Gárda: egyetlen párt sem rendelkezhet szervezett katonai erőkkel... ez egy demokratikus társadalomban szintén elfogadhatatlan...

Remélem ezek az érvek eléggé meggyőzőek voltak...

2010. ápr. 12. 15:58
 36/66 anonim ***** válasza:

15:57-es vagyok

Jah, meg a Jobbik könnyen pofázik, meg ígérget, mikor esélyük sem volt a kormányra jutásra. Sok veszteni valójuk nem volt. Majd ha reális esélyekkel indulnak, és megérzik, hogy meg is kell csinálniuk, amiről pofáznak, majd elhallgatnának. Persze ilyen nem nagyon lesz. Egyetlen szabályt kellett ebben a kampányban betartani. Most az egyer igazat kellett mondani. A Jobbik ezt a szabályt megszegte, ráadásul a jobb oldalt is elárulta a Fidesz megtámadásával. Bele is buktak. Ha nem vágták volna a Fideszt ennyire, hanem csak böködték volna, mint korábban, akkor a Fidesz sem gyúrt volna rájuk annyira, és simán lehetett volna 30% fölött. De megéheztek, azt hitték győzhetnek... Csak hát, az SZDSZ óta tudjuk, hogy a jobb oldalt elárulni általában buktával jár...

2010. ápr. 12. 16:01
 37/66 anonim ***** válasza:

"ma 15:57"

áruld el pontosan, hogy mire készül akkor a fidesz. mert ugye kiadták a programjukat már, te biztos nagyon tudod, hogy mit tesznek.

2010. ápr. 12. 16:01
 38/66 anonim ***** válasza:

"A jobbik szélsőséges, de ha úgy jobban tetszik, akkor radikális.."

szóval a szélsőséges egyenlő szerinted a radikalizmussal? hm?

szóval szerinted hülyeség a lemaradt cigány gyerekeket különválasztani és felzárkóztató képzésben részesíteni? Jobb így, hogy az egész osztály lemarad miattuk és senkinek sem lesz jobb?

De akkor ennyi erővel a speciális sulik fogyatékosoknak is hülyeség nem? Te tudod, hogy mennyire hülye vagy? Mellesleg senki sem akart zsidókat szegregálni, elárulom, hogy ők maguk választották el magukat, mivel vannak külön zsidó iskolák, ahova nem igazán vesznek fel nem zsidót.

"Aztán a kötelező zászlófelvonás és Himnusz énekeltetése..."

hm?

én hallottam olyat bőven fideszestől,hogy a jobbikosokat kell dunába lőni, vagy tarkón lőni mindet, nah és?

"Gárda: egyetlen párt sem rendelkezhet szervezett katonai erőkkel... ez egy demokratikus társadalomban szintén elfogadhatatlan... "

szerencsétlen, a gárda mióta katonai erő? Mikor használták hadi célokra? Ennyire irigy vagy, hogy ők összefognak? szánalom...

2010. ápr. 12. 16:06
 39/66 A kérdező kommentje:

köszönöm az érveket, mint mondtam tudom hogy a jobbik sem mondható jó pártnak, de az összeset összegezve még mindig a legjobbnak tartom. és mondtam azt is, hogy nem kérek érveket, mert tudok róla negatívokat is, engem más dolog zavar, olvasd ez az előző kommenteket is.

következőnek: hagyjuk már ezt a fidesz meg a jobb oldal dolgot, persze, a jobbik árulta el a jobb oldalt. a fidesz meg a magyarokat a zsidó seggnyalásukkal.

2010. ápr. 12. 16:06
 40/66 anonim ***** válasza:
47%

Három okot akarsz?

- ha nem gyűlölöm a zsidókat 13 éves korom óta, akkor zsidó vagyok

- ha tojok a melegekre, és nem emelem fel a s*gg*m, hogy átutazzam a várost, hogy megdobálhassam őket tojással, akkor meleg vagyok

- ha nem a Jobbikra szavazok, akkor nem vagyok magyar, hazaáruló vagyok, kommunista, bolsevik, stb...

Ez nem agymosás, manipuláció?! Hogy felsőbbrendűnek állítják be magukat pusztán ideologiájuk miatt?

Baj az, ha nem hiszek egy olyan pártban, akinek a politikáját az előítélet, önbíráskodás és a bosszú alapozza meg?

2010. ápr. 12. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!