Nem szégyen ez? Problémám oka lent.
nemnem. A kérdezőt szerintem csak az elvakult "pártrajongás" bas*za, csak úgy mint engem. Én millió-billi-csillió érvet tudok felsorakoztatni a Jobbik mellett és más pártokkal viszont szemben és totálisan tisztában vagyok vele, hogy miért tört ketté az asztal amikor behúztam a Jobbikra a keresztet. Rengeteg embert sikerült itt a falunkban is ész érvekkel meggyőznöm. Simán fellehet tenni olyan kérdéseket a Fidesz kapcsán amire még a tájékozott szavazó polgát is köpi-nyelni nem tud. Mert egyszerűen ha megadná rá a választ akkor egyben megkérdezné magától, hogy "mi a fészkes fenének szavazok én akkor a Fideszre?"
Vége a ballib média masszív lejárató kampányának. Következik egy 4 éves Fideszes kormányzás, ahol a Jobbik elég erőteljesen rugdossa majd a helyes irányba a Fideszt. felesleges itt vitatkozni és győzködni mostmár. A tények, tettek teljesen magukért fognak beszélni. És mostmár nem lehet elhallgatni a média közreműködésével sem!
az, hogy 2millióan vannak, még nem jelenti azt, hogy okosak is. nem mondom, hogy a jobbiknál több az okos, de azt sem ,hogy az a 2milla az lenne.
de elmondtam párszor, meglássuk majd, a vesztes nem az mszp volt, hanem ti-mi.
A Fideszt hiába védi egy előttem szóló.Rengeteg piszkos ügyük volt,amíg kormányon voltak.Csak a Főügyész gondoskodott róla,hogy ne kerüljenek nyilvánosságra.És az ellenzékük sem viselkedett velük úgy,mint a Fidesz az őt követő kormánnyal.
Az sem igaz,hogy a külföld Orbánt várja,mert nem akar a szocikkal együttműködni.Ha így lenne,miért álltak szóba Bajnaival?A külföld most arra vár,hogy Orbán milyen lépéseket tesz,mert ettől függ az ország megítélése.
A kérdezőnek pedig:18 évesen még nem értetek sem a politikához,sem a gazdasághoz. Fogalmatok sincs még arról sem,hogy egy kiskeresetű családnak hogyan kell beosztani a pénzét,hogy ne menjen csődbe a család. Hogyan lenne fogalmatok egy ország gazdaságának a működéséről?
A Jobbik programjáról az elmúlt hónapokban tételesen bebizonyították,hogy miért nem jó,miért nem megvalósítható.Csak a Jobbikosok ezen még elgondolkodni sem hajlandók.
Javaslom,hogy foglalkozz a történelemmel ( de ne a Kurucz-infóval),a gazdaság tövényszerűségeivel,és akkor valami kicsi fogalmad lesz a politikáról.
Ahogy a Fideszesek feltétel nélkül hisznek Orbánnak,úgy a Jobbikosok sem kérdőjelezik meg Vona egyetlen ostobaságát sem.
Soha nem jó szemellenzősen választani pártot.Az élet majd megtanít arra,hogy most rossz lóra tettél.
Igaz,hogy a mai Magyarországon nincs egyetlen párt sem,ami jó ló lenne.
áruld el, hogy miért megvalósíthatatlan a jobbik programja?
de ha a "multik elzavarásával" kezded, akkor inkább el se kezdd.
Mégegyszer mondom, a Fidesznek nem voltak milliárdos (bár kisebbek biztosan) botrányai. Ha lettek volna, azt a kommunista sajtó biztosan nyilvánosságra hozta volna. Mindent nagyon szépen kifejtettél, és igazad is van, de ezt a tényt elég könnyen elintézted ezzel a "Főügyész megoldotta" dumával.
Lopna ott a Jobbik is, csak nem mindegy milyen léptékkel. Én sem jönnék haza üres szebbel, azért csak megalapoznám a jövőmet, meg a gyerekeim jövőjét. Csak nem mindegy, hogy mellette csinálok is-e valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!