1/13 anonim válasza:
Vagy már ő is szeretne belépni a Pártba.
2/13 anonim válasza:
igen a magánélet és a politika két külön dolog
3/13 anonim válasza:
Nem tisztességnek nevezném hanem inkább egy mély sebet hagyó rossz emléknek.
Valószínű ha engem értek volna ilyesfajta sérelmek én is ezt mondanám,de a tüntetések ellene és Orbán ellen maximálisan jogosak és a céljukat el kell,hogy érjék.
4/13 anonim válasza:
Ebben speciel igaza van, külön kell választani a magánéletet és a politikát.
5/13 anonim válasza:
Majd ha Orbán is minden hónapban odaadja a teljes havi miniszterelnöki fizetését valamelyik alapítványnak, akkor emlegessétek egy lapon Gyurcsánnyal. Sokkal korrektebb Gyurcsány Orbánnal szemben, mint visszafelé (holott pont Orbán próbálja látványosan tenni a nagy keresztény formáját).
7/13 anonim válasza:
Nem hittem, hogy valaha ezt kell mondanom, de kivételesen igaza van.
8/13 anonim válasza:
Képmutató. Gyurcsány mindig kihasználja az alkalmat, amikor "jó embernek" tűnhet. Ld. vonatbaleset utáni sírós hisztijét.
9/13 anonim válasza:
"Mégiscsak szorult Gyurcsányba valamennyi tisztesség?"
Viccesek az olyan emberek, akik Gyurcsány alatt Orbánt éltetik, Orbán regnálása alatt meg Gyurcsányt.
Tényleg vicces, csak sajnos ilyen lyukasagyúakkal nagyon gyorsan a szakadék felé haladunk.
10/13 anonim válasza:
csak rájött h ezzel javíthat vmit a rossz hírén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!