Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűnt az emberekből a tisztesség?
De, ezt MINDEN normális ember tisztességtelennek tartja, és ők nem is csalják meg a párjukat. Ilyen egyszerű. A többi meg a szememben "alja" népség, nem törődöm velük.
22/L
sehova nem tűnt, sehol sem volt. Ez mióta világ a világ így van. csak most jobban feltűnik a feminizmus hulláma után, mert már nem érezzük "természetesnek" hogy a férfi mással és szexel, azelőtt ez hallgatólagosan elfogadott volt.
egyébként ha nem tudja a nő kielégíteni a pasit az nagy baj. nem azt mondom hoyg megbocsátható így a megcsalás, de érthető. persze, tisztességesebb lenne ha akkkor szakítana ha valami nem jó.
a gáz akkor van ha a pasi mindent megkap, kielégítő számár a dolog, de azért megcsalja a nőt ( a nemek tetszés szerint cserélgethetők ). na ottm ár komoly problémák vannak, de ezt általában a megcslaó fél is megsínyli.
viszont olyan kapcsolat a vilában soha nem fog jól működni ahol nem jó a szex mindkét fél számára hosszútávon.
szamóca. válasza:
"na ottm ár komoly problémák vannak, de ezt általában a megcslaó fél is megsínyli."
Oké, ezzel én nem is akarok vitatkozni. A tisztességet jelen esetben arra értem, hogy ha valami nem működik, akkor megpróbálja az ember - legyen akár nő, akár férfi - a párjával megbeszélni, megoldani, megváltoztatni. Ha nem megy, akkor megpróbálni elfogadni, és ha ez sem megy, akkor el lehet gondolkodni a szakításon. De az, hogy mindenfajta megoldáskeresés nélkül valaki másutt keresi azt, amit a párjától nem kap meg...
"viszont olyan kapcsolat a vilában soha nem fog jól működni ahol nem jó a szex mindkét fél számára hosszútávon."
Megint csak nem ezzel akarok vitatkozni. Hanem azzal a dologgal, hogy a tisztesség azt diktálná - szerintem -, hogy előbb a kommunikáció, a megoldáskeresés, a változtatni próbálás, és ha ezek nem járnak eredménnyel, akkor a kapcsolat lezárása, majd EZUTÁN a másik kapcsolat keresése.
"Nemtomi válasza:
Mindenkinek kell egy kis szabadság, nem? Nem? Akkor kapd be a..."
Mit kapjak be? :D Mellesleg, nem. A párkapcsolat - megint csak az én véleményem szerint - arról szól, hogy amíg azt mondom valakiről, hogy ő az én párom, akkor azon idő alatt mással nem vagyok együtt, sőt, még csak nem is közeledek máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!