Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tűnt el a moralitás az emberekből?
Manapság teljesen "természetes", ha egy 15-16 éves lánynak már több "pasija" volt, az egy éjszakás kalandok teljesen elfogadottak, és ha két lány csókolózik, akkor mindenki elnézően mosolyog, hogy "kíváncsiak, de ha egymáshoz vonzódnak, az is teljesen normális".
Tudom, hogy ezt látják a tv-ben, meg ezt olvassák a Cosmopolitan-ban, de akkor is...
emtíví dzsenerésön...
Amúgy amit a második írt, az nem igaz. Természetesen voltak különböző időszakok a történelemben, amikor az erkölcsös életmód fontosabb, illetve kevésbé fontosabb volt. Például felhozhatjuk a középkori Európát vagy a császárság-korabeli Rómát.
Te mi a búsról beszélsz? (második vagyok)
Az ókori Rómában marha nagy divat volt fiatal szép fiúkkal hálni a férfiaknak. Nem tudom milyen rangjuk volt, de divat volt!!! és ez nem vicc. Középkorban maximum a királyi szinteken volt elvárt, hogy a lány legyen szűz, egyébként szerinted a pasik annyira fékezték magukat? VIII. Henrik vagy ki a halál, azért szakított az egyházzal, és hozta létre az anglikán egyházat, hogy elválhasson és újranősülhessen. Majd volt 6 v. 8 felesége?
Legősibb mesterség a k.urva.
Mondom. Csak jobban titkolták.
1945 előtt : barátom nagymamája mesélte, hogy háltak össze -vissza a katonák a faluk lányaival. Hol erőszakból, hol bele is mentek.
Hitler az árjagyermekek növekvő születése érdekében, támogatta a házasság kívüli szexet.
Az, hogy te nem akarod meglátni a valóságot, még úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!