Miért gondolják sokan "szörnyetegnek" a nemzeti érzelmű embereket?
Azt tapasztaltam itt Gyk-en és más politikai fórumokon és személyesen is, hogy nagyon sok ember elítéli, rossz véleménnyel van az olyan személyekről akik nacionalisták, hagyományőrzőek, szélsőjobboldaliak.
Pl. egyszer egy társaságban régebben megemlítettem, hogy szeretem a Kárpátiát és a hazámat és a hagyományos értékek szerint élek, erre ők elkezdtek fújjolni, elhatárolódni tőlem és mondták, hogy én egy "begyepesedett turbó magyar vagyok"
Mi oka lehet ennek, hogy a közvélemény elítéli az nemzeti gondolkodású embereket?
Mert ma sajnos az a jellemző, hogy a "nemzeti érzelem" abból táplálkozik, hogy mindenki mást lenéz, mindig csak valakikkel szemben tudja meghatározni a magyarságát.
Fenntartják maguknak a jogot, hogy eldöntsék hogy ki magyar és ki nem az, a többiek pedig csak ellenségek lehetnek.
Mert sokat elárul valakiről, hogy arra büszke, amiért semmit nem tett, amiről nem is tehet: a származására.
"Az, hogy általában agresszívek, primitívek, begyepesedettek, egysíkúak és erőszakosak vagytok."
Ez a viselkedési forma a skinheadekre igaz, ők valóban primitívek, erőszakosok és agresszívek.
De őket ne tekintsd igazi nemzetinek, szimpla hőbörgő lumpenek akik divatből öltik magukra az eszmét.
Mi hungaristák elítéljük őket.
2-es válaszolóval tökéletesen egyetértek.
"Mert ma sajnos az a jellemző, hogy a "nemzeti érzelem" abból táplálkozik, hogy mindenki mást lenéz, mindig csak valakikkel szemben tudja meghatározni a magyarságát"
Az a sovinizmus nem nacionalizmus!
A sovinizmus jelenti azt, hogy lenézni és gyűlölni a többi nemzetet.
A hungarizmus tiszteli más népek hazaszeretetét.
Ajánlom elolvasni.
"A sovinizmus jelenti azt, hogy lenézni és gyűlölni a többi nemzetet.
A hungarizmus tiszteli más népek hazaszeretetét. "
Ez így szépen hangzik, és igaz is.
Csak sajnos az átlagember nem nagyon találkozik olyanokkal, akiknél a kettő nem mosódik össze.
Az átlagember számára a "nemzeti érzelmű embereket" a Magyar-sziget, az ártatlanokat a szexuális irányultságuk miatt gyalázó és fizikailag bántalmazó, az ártatlan, dolgos(!)embereket és gyermeket sorozatban ölő, folyamatosan zsidózó, a másként gondolkodókat ( libsiket) hazaárulónak bélyegző, buta és ostoba csürhe jelenti, mert folyamatosan ilyen formában találkozik velük.
"Mi hungaristák"
Hát ha ezt így leírod és kimondod, akkor közösséget vállalsz Szálasival és akkor ne csodálkozz ha szörnyetegnek néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!