Miért tartják sokan furcsának, hogy nem vállalnak a magyarok gyereket?
Pénzük nincs, este dögfáradtan érnek mindig haza, alig élnek.
Mire vállaljanak? Nőzni nincs idejük, nem hogy családalapításra.
Az megmarad a gazdagoknak, akik nem dolgoznak.
Én vállalnék de a nők a 18 év körüli pasikra buknak én már 27 évesen öreg vagyok ahhoz a korosztályhoz, amelyik nem talált meg férjet :/
ha nő sincs hogyan lehetne gyerek?
Én nem tartom furcsának.
Rossz az életszínvonal, nincsenek megfelelő, családbarát munkatörvények, ami segítene a kiszámíthatóságban.
Inkább azt tartom furcsának, hogy az osztrákok, németek nem szülnek.
Pedig ott aztán van életszínvonal, meg jó családtámogató rendszer, kismamákat védő munkatörvények...stb.
De, nem szülnek.
Na meg persze ott van az a kis réteg (ahova én magam is tartozom), akik csak szimplán nem akarnak gyereket. :)
Mert vannak ilyen emberek is.
Pislákol bennük a fajfenntartási ösztön.
Régen a parasztember látástól mikulásig a földeken dolgozott, mégis voltak gyerekei. Pedig estére elfáradt rendesen.
Nem néztétek le a videót, de lepontoztatok, nem fogják érteni miről van szó.
A gyerekvállalás sosem az anyagiaktól fügött, hanem az akarattól és kényelmességtől, hogy mennyire hajlandóak az emberek lemondani a kényelmes életvitelről.
#6-nak igaza van.
Vissza lehet hozni azokat az állapotokat, amiben régen a parasztemberek életek, igénytelenségben.
De a olyan is lesz...
"A gyerekvállalás sosem az anyagiaktól fügött"
Akkor vállalj be 4-5 gyereket havi 90 ezerre, három műszakra.
Kívánom neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!