Miért tartják sokan furcsának, hogy télen is szoknyát hordok?
Figyelt kérdés
Mindig megkapom, hogy szét fogok fagyni meg majd 20 év múlva meg fogom bánni, pedig télies szoknyákat hordok vastag harisnyával (extra hidegben két harisnyával) és sohasem fázok.
Én farmerban fáznék télen, de azokat nem szólják meg, akik farmerban mászkálnak.
2014. jan. 17. 17:00
1/9 csingilingg84 válasza:
Nálam azért tartják furcsának, mert rajtam kívül szinte mindenki nadrágban jár, valahogy nem tudják elfogadni, h más vagyok...
2/9 anonim válasza:
Azért szólnak meg,mert szinte minden emberben az van megrögzülve,hogy nyáron szoknya,télen nadrág. Ha tényleg nem fázol,akkor hagyd rájuk. Majd megszokják egyszer,hogy te "szoknyás" vagy :)
3/9 anonim válasza:
Végre egy lány, aki szeret szoknyát hordani! :) A sok "átlagos" lány persze szeret belekötni abba, aki különlegesebb, ízlésesebb és csinosabb mint ők. Ez szimpla irigykedés, ne foglalkozz velük, és légy továbbra is önmagad! :) 22/f
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Csak az a fura nekem, hogy egy szimpla farmer még annyi meleget sem ad, mint az én kombinációm, de arra nem szólnak semmit.
2014. jan. 17. 17:50
5/9 anonim válasza:
Ismerős, fariban rendes fázok, de ha ruhában megyek 70 denes vagy vastag pamut harisnyával, egyáltalán nem. Ugyanúgy hordok ruhákat télen is, csak van, ami tényleg egy falatnyi anyag és inkább nem veszem fel hatalmas hidegben.
6/9 anonim válasza:
Én évekig nem hordtam szoknyát,de most megkedveltem ismét.Hordd azt amit szeretnél,és ne másoknak akarj megfelelni :-):-):-)
7/9 anonim válasza:
Pont a mai napon az iskolában megszólták a TAKARÍTÓNŐK az öltözködésem... A barátnőm hallotta meg, hogy panaszkodnak az osztàlyfőnökömnek, hogy én mindig ilyen mini ruhácskákban vagyok, és hpgy ők bizony nem szólnak rám, erre az ofőm beszólt nekik, hogy hát ő sem szól rám... :-D irigylik azt, hogy csinos vagyok, és tudok öltözködni... A ruháim pedig egyáltalán nem minik, hanem épp megfelelőek, és általában vastagabb, télies ruhákat hordok... Úgyhogy átérzem. Ezt nevezik irigységnek.
8/9 anonim válasza:
Mert a szoknyát nyári cuccnak tartják..én is mindig szoknyában járok, télen is, sokkal jobban szeretem, mint a nadrágot. Ráadásul, ha felveszek két vastag harisnyát, az melegebb, mint egy nadrág..
9/9 anonim válasza:
#7: Egyetértek! :D Én is hordok télen szoknyát suliban, és a matek tanánomnak ez nem tetszik, mert hogy "túl rövid", meg "megfagyok benne" Hagyjuk már.. Csak irigyel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!