Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te elhagyod Hazádat, Magyarors...

Te elhagyod Hazádat, Magyarországot?

Figyelt kérdés

Tervezed a közeljövőben, hogy elhagyod Magyarországot, legyél óvodás, diák, pályakezdő, vagy nyugdíjas? Véglegesen, vagy ideiglenesen mentek ki külföldre? Indokot pls. írjatok.

(Lécci írjátok a válaszotok mellé nemeteket és korotokat)

2016. jan. 21. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/71 anonim ***** válasza:
91%
Sziasztok ! Én 29 éves vagyok (férfi) !!! Tervezem e,hogy elmegyek így 2016-ban ? Már Január eleje óta kint vagyok. Miért mentem ki ? Jobb a fizetés boldogabbak az emberek .Apukám kint dolgozik USA-ban más rokonom nincsen rajta kívül. Suli elvégzése után úgy döntöttem elkezdek dolgozni Magyarországon 2 munkahelyem volt az egyik egy étteremben szakács a másik egy autószerelő műhelyben volt. Budapesten annyira megemelkedtek a kiadó lakások árai,hogy hihetetlen egyszerűen alig maradt a havi béremből valami. A másik szempont amiért kimentem Amerikába dolgozni azok az emberek voltak. Budapesten 29 évem alatt megismertem az emberek viselkedését. Bunkó,majom panelproli a többség .Tisztelet a kivételnek ! Annyira negatív a magyar ember,hogy leírhatatlan. Persze a fizetések is elveszik az emberek kedvét ez érthető ,de azért mosolyogni és kedvesnek is érdemes lenni nem kéne mindig depressziósnak lenni. Szóval én kint élek a faterral nem bántam meg ,hogy kijöttem javaslom mindenkinek,hogy menjetek ki külföldre sokkal boldogabb lesz az életetek . SOHA NEM AKAROK HAZAMENNI MIVEL NEKEM MÁR MAGYARORSZÁG NEM JELENT SEMMIT SEM !!! Lehet,hogy sokan azt mondanák erre,hogy hazaárulás főleg az előző írásokat végigolvasva ,de ez van ez tény .El akarom felejteni azt az országot fizetéseket tekintve a tripláját megkeresed mint Magyarországon !!! Én nem bántam meg,hogy kimentem másnak is azt mondom,hogy tippli legyen ha van eszed ;)
2016. jan. 29. 22:43
 62/71 anonim ***** válasza:
3%
Nem is hiányzol senkinek. :)
2016. jan. 29. 23:05
 63/71 anonim ***** válasza:
88%
Mivel egy rokonom sincsen már Magyarországon így senkinek sem. Barátságokat igazi mély barátságokat meg nem kötöttem soha főleg magyar emberrel nem !
2016. jan. 30. 10:06
 64/71 anonim ***** válasza:
9%
Egypáran azért félre értelmezték ezt a kérdést. A kérdező úgy írta ki, hogy "HAZÁDAT, Magyarországot". Azok a szardarabok, akiknek nem hazájuk, gyűlölik ezt az országot, gyűlölik a magyar embereket, és most böfögni tolják ide a képüket, nekik nem szól ez a kérdés. Jó lenne, ha nem azok a hazátlan senkik írogatnának ide, akik a magyar nyelvtudásukat csak arra használják, hogy mocskoljanak bennünket.
2016. jan. 30. 11:29
 65/71 anonim ***** válasza:
92%

Hazadat szot nem kell nagybetuvel irni barmennyire is nagyra tartja a kerdezo.

Akik elmentek (en is)nagytobbsegunk elete legjobb lepeset tette meg a tavozassal. Ha annyira klassz ott elni es minden a legjobb akkor nem kell nyavalyogni hanem elvezni a "HAZA" altal biztositott fantasztikus es kimagaslo eletszinvonalat. Egyekent mas a szulofold es mas a haza. nekem Mo a szulofoldem volt ott szulettem. a hazam meg ez ahol szabadsagban biztonsagban es joletben elhetek. sokkal buszkebb vagyok arra hogy ennek az orszagnak vagyok az allampolgara mint arra hogy valaha magyar allampolgar voltam. a nemzetisegemet nyilvan nem tagadom meg miert is tennem, de a haza mar regen nem Mo nekem legalabbis. es kulonosebben nem izgat ha a veresszaju hazavedok mit gondolnak rolam. vihar a biliben.

2016. jan. 31. 05:07
 66/71 anonim ***** válasza:
87%

65 os vagyok. en nem gyulolom se Magyarorszagot se a magyarokat. Gyakorlatilag semmifele erzelmeim nincsenek veluk kapcsolatban. Nem tartozom oda nem ott elem az eletemetkozombos gyakorlatilag a dolog barhogyan alakul is.

Es meg mielott rakerdezne barki, jogom van hogy velemenyt nyilvanitsak nyilvanos forumokon barhol barmikor, tehat akk0r jovok magyar forumokra amikor tetszik. akinek nem tetszik a velemenyem ne olvassa. mellesleg azert szoktam jarni magyar forumokra (is) mert itt tudok magyarul irni, masutt nem.

2016. jan. 31. 05:10
 67/71 anonim ***** válasza:
63%

Nekem nem a hazám.

A Hazám meg főleg nem.

2016. febr. 5. 20:48
 68/71 anonim ***** válasza:
81%

" Egypáran azért félre értelmezték ezt a kérdést. A kérdező úgy írta ki, hogy "HAZÁDAT, Magyarországot". Azok a szardarabok, akiknek nem hazájuk, gyűlölik ezt az országot, gyűlölik a magyar embereket, és most böfögni tolják ide a képüket, nekik nem szól ez a kérdés. Jó lenne, ha nem azok a hazátlan senkik írogatnának ide, akik a magyar nyelvtudásukat csak arra használják, hogy mocskoljanak bennünket."

Igen, mert ilyen értelmes és kedves emberekkel teli országot, mint amilyen te is vagy, csakis imádni lehet. Ugye?

2016. febr. 5. 20:50
 69/71 anonim ***** válasza:
58%
Hatvannyolcas, csillapodjál le, mert még valami bajod esik, aztán nem tudsz holnap mosogatni menni az új hazádban, a főnököd pedig keres helyetted másik "keletejrópaji" vendégmunkást. :-) Látom betalált nálad a trollduma, ezek szerint szépen illik rád minden sora. Inkább ezen gondolkodjál el bozgor, aztán told el innen a talicskádat! :D
2016. febr. 5. 22:26
 70/71 anonim ***** válasza:
19%

Aztán nem csodálkozni, ha 10 év múlva a dicső országod úgy fog kinézni, mint most Bulgária. :)

2016. febr. 5. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!