Tervezed, hogy elhagyod Magyarországot?
Hány éves vagy?
Milyen végzettséggel mennél ki?
Hova mennél?
Mi az oka, hogy így döntöttél?
Igen
Érettségi és azzal fősulira mennék külföldön vagy itthon szerzett diplomával
Skócia
18/f
Oka? Nem tetszik ami ebben az országban folyik
Érettségi után szeretnék fősulin továbbtanulni (valamilyen műszaki irányban), aztán irány Anglia.
17/f
Az ok ugyanaz, mint az előzőnél, undorító az egész.
Nem. Már nem, 50 elmúltam, már késő.
A magyarországi helyzet csak romlik, mind gazdaságilag mind politikailag, az ország a vesztébe tart.
4-es, Angliában az informatika pörög, szóval biztos el tudsz majd helyezkedni jó pénzért, bár én az időjárásikat nem bírom. Én Svájcba tervezem a jövőmet mérnökinformatikusként, már csak 2,5 év egyetem :D
5-ös, hát igen, 50 évesen az ember már nem vált országot
igen
29
informatikus
bárhova, ahol normálisan lehet élni, és van jövője az országnak (tehát lehetőleg EU-n kívülre)
Addig kell kimenni, amíg nem menekültként tesszük. Aki itthon marad, azt 10-20 éven belül legyilkolják a többségbe kerülő cigányok. Ha mégsem, akkor rabszolgamunkával töltheti az egész életét.
Mar reg megtettem. Szanakozva es sajnalattal nezek ratok kedves egykori magyar honfitarsaim, hogy nektek jóval alacsonyabb az elet szinvonalatok, mint nekem.
Mar-mar lassan az anyanyelvemet is elfelejtem, de minek is, hiszen az is csak a szegyenseg es a nyomor tudatat ebreszti fel bennem...
O, gyertek ti is egy jobb orszagba, melyben boldogsagban elhetek, ugy mint en, es nem nyomorusagban. Mert abban eltek! En is abban eltem!
A kerdesre valaszolva 45 eves vagyok, vegzettseg nelkul mentem ki meg 30 evesen, es ott szereztem tobb szakmat, es mernoki diplomat 5 eve.
Amikor kimentem, akkor is nagy szarban volt az orszag, hat meg most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!