Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tervezed, hogy elhagyod...

Tervezed, hogy elhagyod Magyarországot?

Figyelt kérdés

Hány éves vagy?

Milyen végzettséggel mennél ki?

Hova mennél?

Mi az oka, hogy így döntöttél?

2015. máj. 19. 17:22
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
37%

Jelenleg Svajc, elotte Norvegia.

Miert nincs mersze? Akkor minek el? Minek kel fel nap mint nap?

Miert kot komprumisszumokat az eleteben?

Igen, az elejen nehez. Lehet, hogy nem lesz aramod, nem lesz meleg vized stb. De ha kitarto leszel, akkor majd tenyleg sikerul olyan eletet elned, amilyet szeretnel, ennyi. Meg nem talalkoztam olyan emberrel, akinek nem sikerult volna, de ehhez harom dolog kell: motivacio, cselekves es a legfontosabb kitartas.

2015. máj. 19. 18:40
 12/33 anonim ***** válasza:
10%
Nem, kint dolgozom, de itthon élek. Elfogadom a pénzüket, nyugaton magasabb az életszínvonal és a keresetek mint hazánkban - nem tegnap óta. Elfogadom a pénzüket (nem a két szép szememért adják), de tojok az úgynevezett nyugati értékekre.
2015. máj. 19. 18:58
 13/33 A kérdező kommentje:

HakapesziM

Gondolom határ mellett élsz. Ja hát az egyik legnagyobb buli, kinti fizetésből itthon élsz :D

2015. máj. 19. 19:06
 14/33 anonim ***** válasza:
40%
Nem, Pesten élek - már ha lehet ilyenről beszélni az esetemben, egy kamionos bárhol dolgozhat, úgyis az úton él.
2015. máj. 19. 19:19
 15/33 A kérdező kommentje:
Nemzetközi fuvarozás, akkor már értem :D
2015. máj. 19. 19:22
 16/33 anonim ***** válasza:
75%

25

automatizálási mérnök

Nincs még konkrét ország megcélozva.

Megbecsülés, munka és életkörülmények.

2015. máj. 19. 19:37
 17/33 A kérdező kommentje:
Automatizálási mérnökként szerintem mindenhol tárt karokkal várnak :D
2015. máj. 19. 19:41
 18/33 anonim ***** válasza:
78%

Igen.

27

Építészmérnök

Elsősorban Ausztria, talán Németország.

120k a fizetésem (szerintem nevetséges, főleg azok után amiken keresztülmentem az egyetem alatt) és nem tetszik az itthon jól megszokott ügyeskedés sem. Továbbá az oktatás és az egészségügy romokban hever, sok az agresszív kisebbségi, aki a semmiért simán megtámad az utcán és úgy általában pocsék a hangulat itthon.

Azt ugyan kihagytad, hogy mikor mennék; de én azért leírom. Amint összeszedtem annyi tőkét, hogy el tudok kint indulni és belerázódtam újra a német nyelvbe. Perpillanat csak az angolt használom ezért sokat felejtettem az évek során.

2015. máj. 19. 20:01
 19/33 anonim ***** válasza:
68%

Már eljöttem

26

Informatikus

Anglia - Reading város

különös oka nem volt, otthon is jól kerestem, anyagi gondjaim nem voltak, de mindig is anglomán voltam, imádom az országot.

2015. máj. 19. 20:04
 20/33 anonim ***** válasza:
60%

Nem. És ez nem mersz kérdése: hanem csak szeretem a hazámat és munkámmal szeretném a javát szolgálni.

Amúgy 25 éves vagyok, történelem szakon végeztem, jelenleg tanítok.

2015. máj. 19. 21:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!