Tervezed, hogy elhagyod Magyarországot?
Hány éves vagy?
Milyen végzettséggel mennél ki?
Hova mennél?
Mi az oka, hogy így döntöttél?
Jelenleg Svajc, elotte Norvegia.
Miert nincs mersze? Akkor minek el? Minek kel fel nap mint nap?
Miert kot komprumisszumokat az eleteben?
Igen, az elejen nehez. Lehet, hogy nem lesz aramod, nem lesz meleg vized stb. De ha kitarto leszel, akkor majd tenyleg sikerul olyan eletet elned, amilyet szeretnel, ennyi. Meg nem talalkoztam olyan emberrel, akinek nem sikerult volna, de ehhez harom dolog kell: motivacio, cselekves es a legfontosabb kitartas.
HakapesziM
Gondolom határ mellett élsz. Ja hát az egyik legnagyobb buli, kinti fizetésből itthon élsz :D
25
automatizálási mérnök
Nincs még konkrét ország megcélozva.
Megbecsülés, munka és életkörülmények.
Igen.
27
Építészmérnök
Elsősorban Ausztria, talán Németország.
120k a fizetésem (szerintem nevetséges, főleg azok után amiken keresztülmentem az egyetem alatt) és nem tetszik az itthon jól megszokott ügyeskedés sem. Továbbá az oktatás és az egészségügy romokban hever, sok az agresszív kisebbségi, aki a semmiért simán megtámad az utcán és úgy általában pocsék a hangulat itthon.
Azt ugyan kihagytad, hogy mikor mennék; de én azért leírom. Amint összeszedtem annyi tőkét, hogy el tudok kint indulni és belerázódtam újra a német nyelvbe. Perpillanat csak az angolt használom ezért sokat felejtettem az évek során.
Már eljöttem
26
Informatikus
Anglia - Reading város
különös oka nem volt, otthon is jól kerestem, anyagi gondjaim nem voltak, de mindig is anglomán voltam, imádom az országot.
Nem. És ez nem mersz kérdése: hanem csak szeretem a hazámat és munkámmal szeretném a javát szolgálni.
Amúgy 25 éves vagyok, történelem szakon végeztem, jelenleg tanítok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!