Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te elhagyod Hazádat, Magyarors...

Te elhagyod Hazádat, Magyarországot?

Figyelt kérdés

Tervezed a közeljövőben, hogy elhagyod Magyarországot, legyél óvodás, diák, pályakezdő, vagy nyugdíjas? Véglegesen, vagy ideiglenesen mentek ki külföldre? Indokot pls. írjatok.

(Lécci írjátok a válaszotok mellé nemeteket és korotokat)

2016. jan. 21. 17:45
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
83%

Nem tervezek külföldre költözni se most se máskor. Szeretem ezt az országot. Szerintem magyarnak lenni az egyik legszebb dolog. Aki nem büszke arra hogy magyar azt nem tudom megérteni. Nagy és gyönyörű múltú nép vagyunk.

Sok megpróbáltatást megélt már ez a nép és mi mindig kitartottunk bármi is történjen. Remélem elfogunk még az én életemben jutni arra a pontra mikor a Magyarok összefognak félreteszik ellentéteiket legyen az az ember balos,jobbos vagy bárki más és újra széppé tehetjük Magyarországot mint amilyen volt és lennie kéne. Szeretném hinni hogy nem vagyunk olyan kevesen akik büszkék erre az országra és szeretik ezt az országot bármi is történjen. És amíg ilyen széthúzás van sajnos ez nem fog bekövetkezni. Pedig rég szebb jövőt élhetnénk. És ha majd oda jutok hogy elkezdek dolgozni akkor is tudni fogom még ha vajmi keveset is keresek hogy amit teszek azt a hazámért teszem. Hisz ez a hazám , ide születtem és itt is fogok meghalni. De ha mindenki elmegy ki fog harcolni ezért az országért? Ki lesz az aki megműveli a földeket? Ki lesz az egyáltalán aki emlékezni fog hogy honnan is jött? Hát ez az .... senki. Az őseink remélem nem azért adták életüket hogy aztán elenyésszen Magyarország és megszűnjön létezni. Sajnos a Herderi jóslat újra aktuálisnak tűnik. Ez a mi hazánk ez az a hely ahol szenvedni jó. Ne adjátok fel soha a reményt és inkább próbáljunk összefogni Magyarországért mert magától semmi sem lesz jobb.

Kicsit hosszúra sikeredett de ezt ki szerettem volna adni magamból. Előre is köszi hogy elolvasod.

Kitartás! :) 16/fiú

2016. jan. 21. 21:10
 22/71 anonim ***** válasza:
36%
tudod kis haver ez mind szép és jó de haza szeretetből nem lehet megélni ! harcoljon aki akar itt soha se lesz jó amint lehet leléptem innen és soha de soha nem akarok ide vissza jönni
2016. jan. 21. 21:17
 23/71 anonim ***** válasza:
93%
Erről beszélek. Helyettünk senki se fogja helyrerakni az országot. Nem tudom mennyi idős vagy de ránk fiatalokra várna ez a feladat. Ősapáink is feladhatták volna rengetegszer. Nem tették mert egy hazájuk volt és azt meg kellet védeni. Most nekünk kell "megvédeni" és nem menekülni.
2016. jan. 21. 21:23
 24/71 anonim ***** válasza:
26%
23 vagyok! de te még nem látod a rossz dolgokat amikor annyit keresel hogy rezsit fizess meg egyél akkor te mit csinálnál? az állat is oda megy ahol meg tud élni a haza ott van, ahol jól érzed magad
2016. jan. 21. 21:26
 25/71 anonim ***** válasza:
93%

Igazad nem nem fizetek rezsit , nem fizetek adót stb. Abban is igazad van hogy ahol jól érzed magad ott a haza.

Hidd el látom eleget magam körül hogy sok ember hónapról hónapra , ezresről ezresre él. De ez az ami sok embernek erőt ad arra hogy változtasson hogy cselekedjen. És ha eljön az a nap én képes leszek a változásért tenni és nem csöndben elfogadni hogy mit tesz a kormány és a sok szenny ellen amit a média sugall. Nem akarok veled veszekedni csak a legjobbakat kívánni és csak remélni tudom hogy egyszer majd egy szebb jövőben még is csak büszkén fogsz gondolni Magyarországra. Sok szerencsét :)

2016. jan. 21. 21:38
 26/71 anonim ***** válasza:
6%
na és mit tehetne a nép? menjen tüntetni? majd ki megy rájuk a tek itt már semmit nem lehet tenni csak menekülni mint patkány a süllyedő hajóról
2016. jan. 21. 21:44
 27/71 anonim ***** válasza:
15%

Minden csak idő kérdése amíg el nem pattan egy húr ami visszatartja az embereket. A kormány egyszer túl messze fog menni és nagyon megbánja majd azt a lépést amit már senki nem fog eltűrni. Plusz a rossz dolgokra visszatérve hallottad azt a mondást nem hogy "sírva vigad a magyar" ?

Ahogy már mondtam sok szart megéltünk de mindig volt kiút.

2016. jan. 21. 21:49
 28/71 anonim ***** válasza:
6%
már sírtam eleget elég volt aki akar maradjon ! 10 év múlva normális munkaerő nem lesz már most hiány van szakemberekből maradnak a romák meg az öregek össze fog omolni az ország így is az adókból tartják fent az országot. nem hiszem hogy lakatos hozé ármándó ózdról fog házat építeni vagy villanyt szerelni
2016. jan. 21. 21:52
 29/71 anonim ***** válasza:
8%

"Magyarország nem a hazám csak tévedésből ide születtem. Ahogy lehet megpattanok."

Hasonlóan vélekedek én is, orosz nevem van, kinézetre is, sosem éreztem magam itthon, kivéve 9 éves koromig kertesházban alföldön. 25 éves férfi vagyok, angol nyelvtudásom nagyon jó, most tanulok olyan jó szakmát amivel szeretnék kint boldogulni... és bánt hogy sokan mennek úgy ki akinek halvány dúnsztjuk sincs sem a nyelvről, se semmiről és már rég kint élnek mint marci hevesen, én meg képzetten, tanultan még mindig itt kell hogy szenvedjek. A magyarokban csalódtam, a magyar nők nem szépek számomra. A magyar konyha finom, de egészségtelen, földrajzilag sem rossz, de valahogy nem érzem magam itthon, nem érzem magam jól...

2016. jan. 21. 22:05
 30/71 anonim ***** válasza:
90%

Magyarországot jó pár uralkodója próbálta meg meghódítani , szétlopni . Hát csúnya végük is lett. De most egy fontos dolog hiányzik ami régen megvolt : Az EGYSÉG. Mindenki utál mindenkit mindenért. Amíg nincs egy egységes magyar nép , mert jelenleg nincs addig elég nehézkes minden. Én jobboldalinak vallom magam de kérdés nélkül félre tudnám tenni a jobboldali elveket és összefogni egy baloldalival ha ő is megtenné ezt. Csak sokan ennyire sem képesek és hangoztatják legtöbbször elavult gondolataikat. Ha az előbbiekre több ember lenne képes akkor már nem lenne ez a sok szenny a parlamentbe amit ma politikusnak csúfolunk.

De amint mondtam sokan hallani se akarnak a másik véleménye felől és még csak meg se hallgatják. Ez kölcsönös jobb és baloldal felől a legtöbb esetben szóval ez így elég szomorú. Belegondolva kéne ide még egy Herderi jóslat valami olyan emberről akit elismernek sokan és hallgatnak is rá. Talán akkor felébrednének a magyarok és jobb , baloldal egymásban nem az ellenséget hanem az ellenfelet látná.

Talán egyszer megtörténik ez. Talán az én életemben , talán nem , én továbbra is hiszek ebben az egészben és tudom hogy a magyar egyszer ráébred arra mit is kell tenni . Visszatérve hogy mit tehet az ember a mai XXI. században ez egy jó kérdés. De szerintem mikor eljön az idő kialakul az magától :) . Továbbra is sok szerencsét!

2016. jan. 21. 22:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!