Lengyelország hogy hagyhatta le ennyire Magyarországot?
Figyelt kérdés
Most voltunk Lengyelországban kirándulni. Tiszta utcák,felújított épületek,kedves emberek. És itthon is egyre több lengyel terméket lehet kapni,míg magyart alig..
Ez itt Varsó
https://www.youtube.com/watch?v=qmE9_ZAK6YA
2016. jan. 18. 22:17
1/13 anonim válasza:
Hallottam egy beszélgetős műsorban, hogy Lengyelország meglépte, amit mi nem - helyzetbe hozta a hazai vállalkozásokat, így erős saját gazdasága van, ezáltal közel sincs annyira kiszolgáltatva a külföldnek, a multiknak, mint mi.
2/13 anonim válasza:
A szemétnek semmi köze a szegénységhez. Mi ilyenek vagyunk. Igénytelenek. Az ország nyugati felében élek, de itt is minden szemét. Az önkormányzatnak csak a belváros rendberakására van kapacitása, a külvárosok egy merő szemétdomb. Ilyenkor szégyenlem magam. Még karácsony előtt történt, hogy álltam a piros lámpánál. A mellettem lévő kocsiból az anyósülésen ülő utas simán kidobta az üdítős palackot az útra. Kiszálltam, felvettem és bekopogtattam az ablakon, hogy ez véletlenül kiesett az autóból. A nő olyan vörös volt, nem szólt semmit, de látszott rajta, hogy még neki áll feljebb. Pedig nem egy olcsó autóban ültek.
4/13 A kérdező kommentje:
Kaposváron élek. Felújítottak sok utcát,tettek ki gyönyörű zöldelllő bokrokat. A múltkor az egyik ilyen utcán sétáltam,és végre örültem,hogy modern normális,európai szinvonalú járdán közlekedek,msjd a bokorültetvényhez érvén a látvány elborzasztott. Cigicsikk a cigicsikk hátán....
2016. jan. 18. 22:39
5/13 A kérdező kommentje:
"Lassan már Románia is lehagy."
Így van,de semmi gond,mert nekünk vannak stadionjaink,meg 2 havonta felújítandó Várkert-bazárunk.
2016. jan. 18. 22:41
6/13 anonim válasza:
Hát ők már régebb óta nemzetiek és keresztyének, mint mi és még templomba is többet járnak, ezért fejlődnek.
7/13 anonim válasza:
már lehagyott minket románia szlovákia meg már rég
8/13 anonim válasza:
A mezőgazdaságuk is sokal fejletebb
9/13 anonim válasza:
Szlovákia azért nem anyira ne pozsonyt nézétek
10/13 anonim válasza:
9: Ne zavarjon, hogy Csehország mindig is fejlettebb volt, Szlovákia meg a Gyurcsány alatt hagyott le minket. Ezt nem lehet Orbán számlájára írni. 2013-ban és 2014-ben viszont mindegyiknél jobban növekedtünk, a lengyeleket is beleértve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!