Miért hazudik az ellenzék a szegénységről?
Miért állítják, hogy nő, mikor csökken?
Éhező gyerekekről beszélnek, mikor most lett nekik ingyenes az étkezés!
Kérdező!
Ha ennyire szidod az ellenzéket, mert "hazudik", akkor mutass már nekem egy HITELES FORRÁST, ami alátámasztja a szegénység csökkenését!
Nem elég az, ha azt állítod, hogy a "Fidesz mondta" és hogy "így hallottam"
Nem fogadom el a FIDESZ közeli média forrását sem!
Nem fogadom el a KSH adatait sem, mert tudni kell, hogy a KSH jól meg tudja manipulálni a statisztikákat a FIDESZ által!
Egy Szabolcs megyei településen élek, ahol SEMMIKÉPP NEM CSÖKKENT a szegénység, sőt!!!
Egyre többen küszködnek anyagi gondokkal!
Ezt "nem csak mondom", hanem szemmel járok és TAPASZTALOM!!!
Nem hiszem egy szavukat sem a Fidesznek!
Nem vagyok rászoruló, de a gyerekeim ingyen esznek.
Előbb én halnék éhen, mintsem a gyerekem éhezzen. Szerintem ezzel egy bizonyos réteg nem így van. Inkább hőbörög a cigi árán!
Miért az Index hitelesebb forrás, mint a KSH? :)
Viccesek vagytok! :)
"most lett nekik ingyenes az étkezés"-nem az iskolák és nem az állam feladata a gyermekek etetése hanem a szülőké.amit meg is tennének ha normális fizetésért dolgoznának.mutass egy eu-s országot ahol az államnak kell etetni a gyermekeket mert a szülők fele nem képesek rá!hát mi ez ha nem szociális rászorultság?
bár sejtem hogy egy fideszesnek ezt hiába magyarázom,úgyse fogja megérteni.
ne terheld őket bonyolult statisztikai módszertannal kérdező, ezek úgy is csak azt fogadják el ami az ő véleményüket tükrözi a témában, a valóság irreleváns
a KSH-t sem fogadják el, hiszen biztos a fidesz manipulálta
persze azt már nem tudják megmondani, hogy hol hibáztak a módszertannal, hogy nem sikerült kimutatni az egyre növekvő nyomort, ami kifejezetten nekik köszönhető
azért érdekes, hogy a blahás videón ott a nő két gyerekkel + egy a babakocsiban...
mert a gyerek az csak úgy lesz igaz kedves balosok?!
indíthatna a fidesz is hogyisvanez sorozatot, mint az ózdi polgármester, szinte hihetetlen mit össze képesek hazudozni országos médiumokban az emberek.
még nem találkoztam olyan nyomorgóval akin ne segítene a személyes rossz szokásainak levetkőzése
Hogy lehet, hogy italra bagóra mindig akad pénz, de a gyerekre már nem, ami meg csak úgy lett?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!