Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hazudik az ellenzék a...

Miért hazudik az ellenzék a szegénységről?

Figyelt kérdés

Miért állítják, hogy nő, mikor csökken?

Éhező gyerekekről beszélnek, mikor most lett nekik ingyenes az étkezés!

2015. dec. 25. 16:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/111 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Ha ennyire szidod az ellenzéket, mert "hazudik", akkor mutass már nekem egy HITELES FORRÁST, ami alátámasztja a szegénység csökkenését!

Nem elég az, ha azt állítod, hogy a "Fidesz mondta" és hogy "így hallottam"

Nem fogadom el a FIDESZ közeli média forrását sem!

Nem fogadom el a KSH adatait sem, mert tudni kell, hogy a KSH jól meg tudja manipulálni a statisztikákat a FIDESZ által!

Egy Szabolcs megyei településen élek, ahol SEMMIKÉPP NEM CSÖKKENT a szegénység, sőt!!!

Egyre többen küszködnek anyagi gondokkal!

Ezt "nem csak mondom", hanem szemmel járok és TAPASZTALOM!!!

Nem hiszem egy szavukat sem a Fidesznek!

2015. dec. 25. 17:23
 12/111 A kérdező kommentje:

Nem vagyok rászoruló, de a gyerekeim ingyen esznek.

Előbb én halnék éhen, mintsem a gyerekem éhezzen. Szerintem ezzel egy bizonyos réteg nem így van. Inkább hőbörög a cigi árán!

2015. dec. 25. 17:24
 13/111 A kérdező kommentje:

Miért az Index hitelesebb forrás, mint a KSH? :)

Viccesek vagytok! :)

2015. dec. 25. 17:26
 14/111 anonim ***** válasza:
23%
Ha én éheznék, és 7napból 5ször ingyen kapnék kaját, hát rohadtul örülnék. De te biztos jobban tudod, kis kanapéforradalmár, hogy ez nem is jó az éhező gyerekeknek.
2015. dec. 25. 17:28
 15/111 anonim ***** válasza:
42%
Nyisd már ki a szemed!
2015. dec. 25. 17:30
 16/111 szántóvető ***** válasza:
85%

"most lett nekik ingyenes az étkezés"-nem az iskolák és nem az állam feladata a gyermekek etetése hanem a szülőké.amit meg is tennének ha normális fizetésért dolgoznának.mutass egy eu-s országot ahol az államnak kell etetni a gyermekeket mert a szülők fele nem képesek rá!hát mi ez ha nem szociális rászorultság?

bár sejtem hogy egy fideszesnek ezt hiába magyarázom,úgyse fogja megérteni.

2015. dec. 25. 17:31
 17/111 anonim ***** válasza:
6%

ne terheld őket bonyolult statisztikai módszertannal kérdező, ezek úgy is csak azt fogadják el ami az ő véleményüket tükrözi a témában, a valóság irreleváns

a KSH-t sem fogadják el, hiszen biztos a fidesz manipulálta

persze azt már nem tudják megmondani, hogy hol hibáztak a módszertannal, hogy nem sikerült kimutatni az egyre növekvő nyomort, ami kifejezetten nekik köszönhető

azért érdekes, hogy a blahás videón ott a nő két gyerekkel + egy a babakocsiban...

mert a gyerek az csak úgy lesz igaz kedves balosok?!

indíthatna a fidesz is hogyisvanez sorozatot, mint az ózdi polgármester, szinte hihetetlen mit össze képesek hazudozni országos médiumokban az emberek.

2015. dec. 25. 17:33
 18/111 anonim ***** válasza:
96%
Napi egy ingyen étkeztetés az biztos,hogy segítség a rászorult gyerekeknek.De,hogy összességében csökkenne a szegénység azt nem tapasztalom.Magas árak alacsony fizetések.Lassan már az összes ismerősöm külföldön dolgozik,mert az itteni 90ezres fizetésekből csak tengődni lehet.
2015. dec. 25. 17:34
 19/111 szántóvető ***** válasza:
96%
ja 19-es azért menekül innen mindenki mert csökken a szegénység.inkább elmennek nyugatra nyomorogni hogy fizessenek drága albérletet mert akkor nem penészedik rájuk a sok pénz.éljen a fidesz!
2015. dec. 25. 17:35
 20/111 anonim ***** válasza:
8%

még nem találkoztam olyan nyomorgóval akin ne segítene a személyes rossz szokásainak levetkőzése

Hogy lehet, hogy italra bagóra mindig akad pénz, de a gyerekre már nem, ami meg csak úgy lett?!

2015. dec. 25. 17:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!