A 4K! Azért nem jut be a parlamentbe, mert az a legnormálisabb baloldali párt?
És köztudott, hogy a szavazók nagy része nem az IQ-járól híres (finoman szólva).
Ezért inkább ilyen Libajnai-féle Együttre, Gyurcsótányista DK-ra meg SZDSZ poronty MLP-re szavaznak...
Nektek mi a véleményetek erről?
???
A 4K! azért nem jut be a parlamentbe, mert a fő pontjuk a fű legalizálása, ami nagyon kevés embert érdekel.
Nagyjából elolvastam a programjukat.
Sok mindenben nem értek egyet, de fényévekkel normálisabbak mint akármelyik másik baloldali párt.
Nem azért nem került be. Egyik párt se tökéletes szerintem. Nekem már a nevük se szimpatikus, emellett a politikai elgondolása se tökéletes.
Ez nekem több sebből vérzik, leghamarabb egy diktatúrát lehet kialakítani ebből az elgondolásból, mert ők a népet képviselik, tehát ők döntenek és ennyi volt a beleszólásunk nekünk közembereknek.
Az új adóreform tetszik, de beállítanának olyan újítással, amivel csőd szélére sodornánk az országot, az oktatást, a közlekedést, a biztonságot és az egészségügyet.
Nincs akkora háttér mögöttük, ami nélkül nem tudnak hirtelen betörni. Kockázatosnak tartanám, ha bekerülnének. A legalizáljuk a füvet nem kellene nagybetűkkel feltüntetni, mert rengeteg konzervatív nem díjazza. Eddig is megvoltunk nélküle, ezután is megleszünk. A Fidesz a legéletképesebb párt jelenleg és ha így folytatódik az is marad.
# 7/7 Időpont ma 23:10
Az alkohol és a cigaretta sokkal ön- és közveszélyesebb mint a fű. Csak szólok. :-)
Kulcsszavakkal segítek: rászokás, leszokás, elvonási tünetek, addikció mértéke
"Az alkohol és a cigaretta sokkal ön- és közveszélyesebb mint a fű. Csak szólok. :-)"
Nem hinném.
Nekem vannak haverjaim, akik füveznek/füveztek és most nagyon be vannak lassulva és álmatag a tekintetük, a mozgásuk pedig esetlen lett.
Pedig nem is csinálták sokáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!