A jobbik megvillantotta az értelmi szintet a Petőfi szobornál láttátok?
Figyelt kérdés
Én megmondtam hogy lesz balhé és már kezdik is...2010. márc. 15. 13:49
81/144 anonim válasza:
Megmentem a Nemzetetek nyavalyások. :)
82/144 anonim válasza:
Meg tudnám. Természetesen. :)
83/144 anonim válasza:
szőröstalpú jakobinus, hogy te milyen sötét vagy :)
A kérdezővel fölösleges foglalkozni, demszky azt kapta ami járt neki. Pontosabban börtön járna, de azt majd később.
84/144 A kérdező kommentje:
Hát ha a bíróság elítéli akkor természetesen igen.
2010. márc. 15. 15:44
86/144 anonim válasza:
68
Akkor légy olyan kedves, tedd meg:)
73
Milyen konkrét, bizonyítható ügyről tudsz, ami alapján demszkyt le lehetne csukni? Nem pletykák, olyan dolgok, amikben nyomoznak, és van bizonyíték is. Nem teljesen értem, a keszthelyi jobbikost megilleti az ártatlanság védelme, demszkyt meg nem?
87/144 A kérdező kommentje:
Hiába beszélsz nekik 36... a saját az hős
2010. márc. 15. 15:47
88/144 anonim válasza:
36 idézlek:
És az belefér a világfelfogásodba, hogy nem csak egyféle megoldás létezik egy problémára?
A TV világfelfogásába belefért?
89/144 anonim válasza:
Nekem az igazgató vallomása elég. Persze mindenki korrupt, de neki fogalma sincs róla, á dehogy.
90/144 anonim válasza:
Orbán most beszél. Hír TV. Nézzétek, érdemes. Komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!