A jobbik megvillantotta az értelmi szintet a Petőfi szobornál láttátok?
36.
Most aztan jelentsed ezt is a moderatornak,mert nem ugy sult el ahogy szeretted volna.
Aztan ne magyarazzal itt arrol hogy a jobbikosok ellensegnek tekintetnek mindenkit mert ez nem igaz.Az ilyen emberek mint te az viszont igen.Olcso modon szidod a Jobbikot es szant szandekkal provokalod az embereket.Te vagy az aki szeret gyuloletet kelteni.
Na,Pa....
Nem tekintem Iránt annak...
De te tudnál mutatni olyan demokratikus országot ahol egy tized ennyi böszmeségen rajta kapott politikus nem lesz minimum öngyilkos!
(példákat is írok neked az elmúlt évekből: Japán, Dél Korea)
Nyilván azért nem húznak senkit karóba demokratikus országokban mert ott egy öszödi beszéd után a miniszterelnök minimum agyonlőné magát... ismétlem demokratikus országban!
Szerintem Iránhoz hasonlítani Magyarországot nagyon is találó, a jogállamiság kb. azon a szinten van. És mint ahogy azt előbb te magad is leírtad, Iránban bizony karóba húznának egy Demszki kaliberű politikust!
Nem a megemlékezéssel van a baj....
Hanem hogy a másikéhoz odapiszkítasz amit hallhattad értelmes módon.
Másiknak
Te beszéltél karóba húzásól nem én most akkor igazolod az állításod? Vagy nem értem miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!