A jobbik megvillantotta az értelmi szintet a Petőfi szobornál láttátok?
Figyelt kérdés
Én megmondtam hogy lesz balhé és már kezdik is...2010. márc. 15. 13:49
71/144 anonim válasza:
Én még sosem írtam ki hirdetést és nem is fogok. A nemzetmentői mivoltom viszont nem vitatom. :)
72/144 anonim válasza:
ha te nemzetmentő vagy, akkor ennek a szép nemzetnek lőttek.
73/144 anonim válasza:
Kérdező, én személy szerint egyik esetnél sem voltam ott tehát joggal tagadom. Arról meg épp emiatt nem mondanék véleményt hogy kik voltak ott. Hisz csak egy felvételt láttam.
74/144 anonim válasza:
68
És az belefér a világfelfogásodba, hogy nem csak egyféle megoldás létezik egy problémára? Ettől kapok idegbajt.
75/144 anonim válasza:
68
Ott volt pl a jobbik egyik képviselőjelöltje, aki büszkén vallja, hogy szétverte a székházat. Na most ezután miért ne tekintsem a jobbikot egy szőröslábú nemzeti jakobinus bandának?
76/144 anonim válasza:
Hát ha kézigránát nem volt nála mi mást tehetett volna? Csak szétverni tudta.
77/144 anonim válasza:
68
Megintcsak rákérdezek: szerinted helyén való volt azért szétverni a tévészékházat, mert nem olvasták fel a követeléseiket? Ha én odamegyek, hogy olvassák be az enyémeket, de nem teszik, felgyújthatom a székházat? Komolyan úgy gondolod, hogy a te pártodnak minden megengedett?
78/144 A kérdező kommentje:
Azt szeretem bennetek hogy saját bűnöző bandátokra hősként néztek. A többi párt legalább elítéli még ha a sajátja közül van akkor is.
2010. márc. 15. 15:39
79/144 anonim válasza:
Természetesen helyénvaló volt. csak én inkább robbantottam volna, bár ez már csak technikai kérdés :)
80/144 anonim válasza:
68
Meg tudnád nekem magyarázni, miért volt az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!