A jobbik megvillantotta az értelmi szintet a Petőfi szobornál láttátok?
Figyelt kérdés
Én megmondtam hogy lesz balhé és már kezdik is...2010. márc. 15. 13:49
31/144 anonim válasza:
Most emiatt nem fogsz aludni, vagy mi?
Azok a cúúúnya gaz jobbikosok...
32/144 anonim válasza:
Mikor állítottam olyat hogy nem balhézunk? Mi a polgárháborútól sem riadunk vissza. Itt rendszerváltás lesz ha tetszik ha nem. A hozzád hasonlókat meg kivégezzük.
33/144 A kérdező kommentje:
Értelem = 0
2010. márc. 15. 14:34
34/144 anonim válasza:
Szerintem nálad konvergál az értelem a nullával, hogy azt a mocskos bűnözőt ennyi év után is pártolod.
35/144 anonim válasza:
37/144 anonim válasza:
Hírt Tv:
-Nevákki, esztaddle. Éjjen Gyurcsán Vesszen Orbán.
Az MSZP megvillantotta értelmi szintjét.
Szebb Jövőt!
38/144 anonim válasza:
Nem a Jobbik volt, hanem egy-két kormányellenes tüntető, aki nem rejti véka alá, hogy a Jobbikra szavaz.
39/144 anonim válasza:
Ezért van hányingerem a jobbiktól. Mennek a másik után, és nem hagyják élni.
40/144 anonim válasza:
Hiába Jössz ezzel az értelem=0 dumával, A Jobbik zászló eleve a magyar hadizászló a Jobbik címerével. Ez nem szúrt szemet? Akkor hol 0 az értelem, nálad? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!